Snabb update

Hej Alla!

Visst är det härligt väder ute? Jag älskar vädret, solet bara lyser =D
Snart ska jag hem till Susanna, eller snarare ska jag till Susannas nya LÄGENHET! Hon har inflyttningsfest/middag idag och jag måste bara få se hennes nya lägenhet!
Jag längtar tills jag skaffar en egen lägenhet jag med =D!

Ha det bra så länge!

Auswitchz

Godmorgon på er allihoppa!

Snart är det dags för mig att gå mot skolan. På morgonen har jag först SAT math (skittråkigt), eller det är snarare min lärare som gör lektionen skittråkig. Efter SAT math har jag historia B som är roligare och mer intressantare. Båda dessa lektioner är individuella, så egentligen skulle jag idag börja klockan 11:00 om jag inte hade valt dessa lektioner, som några av mina kompisar har gjort. Men jag kände för att läsa dessa ämnen, speciellt historia B.

Idag vid mentorstiden ska vi till Norrmalmskyrkan för att kolla på 80-talskonsert som min skola har arrangerat. Det ska bli jättekul att se, speciellt då många i min klass är med i kören och ska vara med på konserten. Jag längtar!

Efter skolan ska jag direkt åka till jobbet för att jobba i 4 timmar. Det ska bli skönt att bara få jobba lite, jag behöver ju pengar. Vi ska ju till Krakow, Polen med klassen i Augusti, så jag behöver pengar för att betala halva resan som min pappa lovade. Jag hoppas att han nog håller det också!

Nu måste jag iväg! Ha det bra!


I augusti står jag här och kollar på vad som hände under andra världskriget! Hemskt! =/

BLOGGKRIG

Ingen, verkligen ingen kan ha missat Desiree Nilssons och Paulinas bloggkrig! Herregud vad det är töntigt, men ändå sitter jag där som en hund och läser varje gång de har uppdaterat. Inte för att det är viktigt att läsa, utan mer för att det är underhållande. Jag menar, tänk er två fjortisar som har krig genom deras bloggar?! Det enda de vill komma fram till är att båda är fjortisar, lögnare, rökare, dricker alkohol, har sex med varandras pojkvänner och en massa saker. Det är det roligaste jag har vart med om på riktigt länge. Haha, ta er en titt och njut; Desirée och Paulina haha!

Ändå är det en av de larvigaste sakerna jag har sett. Jag menar, väx upp tjejer och bete er som riktiga tonåringar. Har ni problem kan ni ta det IRL eller åtminstone genom telefon. Ni båda har två stora och kända bloggar, vi vet, men bara för det behöver ni inte bråka och tjaffsa genom de. Inläggen blir värdelösa när man ständigt sitter och läser; hon röker och har knullat han och han ... VÄX UPP!

Jag kände redan när Paulina kom till Sverige och de började att umgås igen att det snart kommer att hända något. Vad som helst, men något skulle hända. Avundsjuka Sverige! Nu bröt det för Paulina. Hon märkte att Desirée hade fått i sig lite för mycket luft över sin "stora" blogg och de några tusen fler besökare som hon hade jämför med Paulina. Jaja, we get it!

Löjligt att jag sitter och slösar energi på det, men det är det värt tycker jag!

Puss!


Två fjortisar bråkar

Kommunalägd busstrafik

God kväll på er allihoppa!

Nu har jag
äntligen skrivit klart mitt tal och jag har bestämt för att tala om en kommunalägd busstrafik. Jag har en bra inledning, bra ståndpunkter och ett bra avslut så jag tror att jag kan lyckas få ett MVG. Allt beror såklart på mitt framförande.
Jag hoppas, hoppas att jag lyckas få ett MVG. Jag vill ju så gärna ha ett MVG i Svenska B, men min lärare är lite hård och vill såklart att vi ska lära oss så mycket som möjligt!

Snart ska jag börja med min engelska läxa som jag har till imorgon. Det är ett häfte vi ska läsa för att kunna förbereda oss inför nationella proven i Engelska B. Kul!

Detta får bli ett ganska fattigt inlägg, men jag skriver senare =)

Ha det bra så länge! 


För en kommunalägd busstrafik!Privileged

Tja Tja!

Jag hoppas att alla mår bra idag och att alla har haft en bra dag.  När jag idag kom till skolan fick jag reda på att Nationella Ämnesprovet i spanska var på morgonen och det skulle även komma en hel del ord och uttryck på provet som jag inte hade pluggat på. Smart Daoud! Jag som trodde att NÄ skulle komma från skolverket, men icke sa nicke. Det var vår lärare Britta som hade gjort provet själv och hennes prov är ingenting att skoja med!

Jag kom in i klassrummet, satte mig vid en plats. Det var nu som nervositeten började att kännas, jag som hade förträngt allting blev genast nervös. Vi fick provet och jag började att skriva. Jag kollade på läsförståelsedelen, fyfan vad svår den var! Jag struntade i den genast och beslöt att göra grammatikdelen. Ja, alla hade rätt. Ord och uttryck som jag inte pluggat in kom på provet, jag fick gissa mig fram och jag tror nog att det gick bra om jag ska vara ärlig. När jag blev klar med grammatikdelen gick jag tillbaka till läsförståelsedelen och gjorde den. Sedan väntade skrivdelen, där skulle vi skriva ett meddelande till en kompis som vi kände om si och så. Ska jag vara helt ärlig tror jag att det gick bra för min del för att inte ha pluggat på någonting!

Provet skrev
vi mellan 08:30 - 11:45, många av oss ville hem, men nej, vi hade två labbtimmar kvar. Roligt! Labbtimmarna gick fort och det var skönt när fysikläraren sa att vi fick gå hem. Skönt, skönt och ännu en gång skönt!

Snart ska jag börja skriva på mitt tal som jag ska hålla på fredag och jag hoppas att talet blir bra. Jag har ju som tidigare skrivet, redan skrivit två tal, men jag är osäker och vill hålla om något som är roligt. Jag vet ännu inte vad!

Ha det bra än så länge  ;)


En incident som hände mig när jag skulle hålla mitt tal i engelskan var att denna bild kom upp på skärmen när jag höll tal om att man skulle bli en fadder åt fattiga barn. Bilden föreställer dock välbärgade personer i ett fint hus. Haha, kul! Detta är en serie som heter Privileged!

Hope and Glory

Godmorgon!

Idag är det onsdag och det är inte alltid man har tur med vädret på morgonen. Himlen är täckt med moln och just nu är det bara tråkigt och grått! Jag vaknade för ungefär tio minuter sedan och jag är pigg som en häst. Just nu sitter jag och äter mackor till frukost och snart ska jag iväg till skolan. Ush! Jag har en lång skoldag framför mig och jag har även Nationella Ämnesprov i Spanska steg 4! Jättekul! *NOT*!! Jag har inte pluggat ett skit, men helt ärligt, skulle jag ha pluggat ständigt i en månad eller inte så skulle jag ändå få VG i slutbetyg, så jag tyckte inte att det var värt att plugga någonting. Det enda jag är nervös över är skrivdelen, jag hoppas bara att jag har alla verbformer i huvudet och att jag har ett stort ordförråd.

Efter skolan
blir det direkt hem och när jag kommer hem måste jag börja skriva mitt tal om på nytt. Har skrivit två tal som jag inte tycker låter bra, därför måste jag skriva ett nytt tal. Jag vet inte vad det ska handla om, men någonting blir det iallafall.

Vi hörs efter skolan!


Måns Zelmerlöw - Hope and Glory

Wood Wood

Tja bloggen!

Jag hoppas att alla måg bra för det gör jag! Jag vaknade med att solen lyste in i rummet och fyllde rummet med ljus. Jag älskar den känslan på morgonen. Regn kan ju också vara mysigt. Man ligger i sin säng, medan man hör hur det smattrar mot fönstret.

Igår var det en rätt så fantastisk dag! Jag vaknade med nervositeten i halsen på mig och det kändes som om jag skulle spy *fantastiskt*! Jag drog på mig mina kläder, åt en liten frukost, och började läsa i min biologibok. Just ja, biologiprovet var om några timmar. Jag satte mig på bussen mot skolan och försökte verkligen koncentrera mig på tarmtångens livscykel. Jag kom fram till skolan, fick ett läxförhör serverad på matten, fortsatte mina lektioner, tills det var dags att gå in i aulan för att skriva biologiprovet som hade tyngt ner mig sedan måndag. Jag slog upp första bladet och insåg att detta kan jag! Satt och skrev som en jävla häst tills tiden tog slut. Lämnade in det mätt och belåten. Jag visste att jag hade gjort bra ifrån mig. Känslan fyllde mig helt och hållet. Det var verkligen en härlig känsla. Nu kunde jag andas ut och gå ner några kilo.

Efter lunchen och biologilektionen som vi hade på eftermiddagen, hade vi idrott. Suck! Jag älskar att idrotta, men jag tror inte att löpning är min grej! Ja, vi skulle löpa och köra intervaller. Fyfan säger jag bara, det var inte kul. Först fick vi springa tre km, sedan var det dags för mördarbacken för intervaller. Ja, ni hör ju på namnet, mördarbacken! Jag tror nog att den mördade mig igår.

Idrotten slutade och jag fick äntligen åka in och köpa min skjorta som jag hade kollat in i en vecka. Det är skitsnygg ur mitt perspektiv, min mamma och pappa gillade den inte. Men så länge jag är nöjd med den, så skiter jag i det. Den är lite konstig, men det är så kläder ska vara. De ska vara udda och inte alls vanliga.

På kvällen var Aseel här hos mig och vi kollade på "The Notebook", vilken jag har sett två gånger tidigare! Jag skulle nog aldrig se om den om det var så att jag inte älskade den, men det gör jag fakitiskt! Det var rätt så kul att vara här med Aseel, för hon är ju så mohajaba av sig. Jag tror nog hon förstår vad jag menar.

Fler inlägg blir det senare ikväll! Ha det bra!


Skjortan som jag köpte igår - märket heter Wood Wood

Britney - en riktig gudinna!

Jag är ett grymt stort fan av Britney Spears och det har jag varit sedan barnsben. Jag kommer fortfarande ihåg när jag stod i vardagsrummet och sjöng till "Crazy". Jag kommer fortfarande ihåg hur jag varje gång jag åkte buss och lyssnade på Britney Spears i min CD-spelare (innan mp3 kom ut) drömde om hur Britney Spears framträdde i Globen. En dag ringer en kompis till mig och skriker ut att Britney Spears kommer till globen och jag tror helt ärligt att jag slutade andas då. Tur att jag inte dog, för då hade jag inte fått se Britney Spears. Den 12:e maj 2004 stod hon där på på globens scen och framträdde! underbart var det! Det finns nog inga ord att beskriva konserten.

För ett tag sedan släppte hon ut skivan Circus som handlar om hennes liv under åren. Hon menar ju då att hennes liv har varit som en cirkus för henne. Just nu är hon även på Circus turné, men tyvärr kommer hon inte komma till Sverige (det är iallafall inte bestämt ännu). Jag hoppas verkligen att hon kommer hit! Jag vill egentligen till London för att se henne, men jag har bestämt mig för att istället åka på HP-resa till London i sommar. 

För några dagar sedan uppträdde hon i Vancouver, Kanada. Hon klev upp på scen, men bara efter några minuter klev hon av den lika snabbt som klev på den. Publiken fick istället vänta i 30 minuter innan hon klev upp på scen igen. Anledningen till varför hon klev av scenen får ni här;Detta gjorde verkligen min dag och jag blev så stolt över henne helt ärligt. Hon slutar hela konserten med att säga;

"Don't smoke weed, rock out with your cocks out, peace out motherfuckers!"

Words säger jag bara!

Tydligen var det några som rökte weed under konserten och Britney kände det och klev därför av scenen!

Ha det bra så länge!

Påsken är över för i år

Äntligen är jag hemma efter en lång skoldag. Skoldagen har faktiskt varit relativ jobbig, har bara suttit och tänkt på biologiprovet som jag har på fredag. Sen så blev det jobbigt när jag skulle hem, alla tåg söderut var inställda, så jag träffade Aseel och vi åkte hem tillsammans med bussen. Vädret är ju kanon, det är ju varmt och skönt och jag sitter här precis vid fönstret och dör av värme. Snart ska jag faktiskt börja plugga biologi, jag känner verkligen att jag behöver det om jag ska göra bra ifrån mig på provet. Det är ju en massa livcyklar som man ska kunna, och jag kan en!

Jag hade
en underbar dag i söndags. Solen sken och jag vaknade tidigt för att sätta på mig mina kläder som jag skulle ha i kyrkan. Sedan bar det iväg till kyrkan, och där hölls det en lång gudstjänst. Jag förvånades över hur många som hade kommit. Vi var säkert fler än 1000 människor i kyrkan. Det är just detta som är roligast på påsken, att man träffar så många vänner som man annars inte träffar så ofta. Speciellt mina assyriska kompisar. Efter kyrkan åkte vi hem till min mormor och åt en god lunch hos henne. Vi stannade även där och åt middag. Sedan bar det till mina kusiner på fika och sedan mina andra kusiner på en till fika. Haha, jag tror nog att jag gick upp 5 kilo bara den dagen. Jag slutade ju aldrig att äta, det serverades mat hela tiden. Jag kan ju erkänna att jag inte mådde så bra efteråt. Haha. Man tar ju konsekvenserna sedan.
Jag hade iallafall en underbar dag med min familj och mina släktingar. Det är detta påsken handlar om. Att vara glad och ha det roligt med människorna runt omkring sig.

Outfit - Söndag

I måndag var det vår tur att bjuda på middag hemma hos oss. Så måndags så var min mormor och morfar på besök, mina kusiner och några andra här och åt middag med oss. Senare mot kvällen bjöds det även på fika och lite påskgodis. Det var mysigt och ännu en gång åt jag ganska mycket, jag kan ju inte undvika min mammas goda assyriska maträtter.
Såhär såg jag ut i måndags dåra;

Outfit - Måndag

Darin - What If

Godmorgon bloggen!

Hoppas att allt är bra med alla. Solen skiner utomhus och jag mår jättebra. Glad och sprallig av mig. Snart bär det av till skolan för mig, men idag har vi en relativ lugn dag. Senare mot kvällen ska jag väl plugga biologi, jag har ju prov nu på fredag. Som tur är det bara några sidor som ska in i huvudet, men jag måste säga att det är rätt tunga sidor. Det kommer nog att gå bra. Jag hoppas det iallafall!

Igår började dagen med att jag försov mig, typiskt (jag som hade lovat mig att jag inte skulle göra det någongång efter påsklovet)! Stressad som jag var hittade jag inte min hemmanycklar, så jag gick och ställde mig vid busshållsplatsen. Det var iskallt ute, men bussen skulle ju komma snart. Efter 25 (!) minuter kommer den jävla bussen som skulle komma snart. I skolan var det skönt att träffa alla efter ett väldigt trevligt lov. Nu väntar bara den hårda biten med ungefär två stora saker att göra varje vecka. Med stora saker menar jag prov och redovisningar. Efter skolan var jag påväg mot Gröna Lund, jag skulle hämta ut gratisbiljetter då min bror är medlem i Ronald McDonals-klubben. Trodde att det skulle gå rätt snabbt, men så fel jag hade! Kom dit och såg världens folkmängd. Jag tror helt ärligt att hela jordens fjortisar var där. Jag menar, det var rätt varmt, men ändå ser jag en fjortis med en knäppt fjällräven upp till halsen. Tragist! Jag stod där i tre timmar, jag fick mina biljetter och sprang hem sedan. Väl hemma började jag att plugga lite biologi tills jag somnade vid halv tolv.

Det är Darin som sjunger denna låt och han har gjort denna låt i sammarbete med organisationen Friends. Jag tycker att mobbning är viktigt att upplysa om i media och försöka att ta tag i. Flera hundra, om inte tusen, tar sitt liv varje dag pga. mobbning. Det är verkligen inte rättvist. Dessa människor förtjänar att leva sitt liv som de är. Häromdagen läste jag om en pojke i Storbrittanien som hade hängt sig själv i skolan pga. att han hade blivit mobbad av ett gäng. Det är väldigt viktigt för oss människor att se alla som individer och acceptera de.


Darin - What If

påsken är här för mig

Jag älskar påsk! Det är verkligen en glad tid för mig och jag känner mig lycklig. Den gula färgen gör mig även lycklig inombords, och solen som tittar fram och värmer mig blir jag varm av. Sammanfattat så har jag verkligen insett att våren äntligen är här.

Jag vill önska alla som firar påsk idag en GLAD PÅSK!


En dröm ...

Varje dag sitter jag helt tyst i mitt rum och tänker på framtiden. Jag får ständigt nya frågor i mitt huvud som jag bara inte kan skaka bort. Dessa frågor handlar om hurvida mitt liv ser ut om kanske tio - tjugo år. Vill jag veta det? Carpe Diem - Fånga dagen! Lev för idag och inte för imorgon. Nej! Jag vill inte få svar på dessa frågor som jag ständigt får i huvudet. Jag vill leva idag, inte imorgon, inte nästa vecka, utan idag!

Jag antar att jag är som alla andra ungdomar här på jorden, jag menar, om man räknar hur många yrken jag har velat jobba med sedan barnsben så kommer man lätt upp till 50, om inte fler! Även om jag bytt intresse efter intresse har jag alltid haft ett mål, jag har alltid strävat efter något. Att ha ett mål i livet, är det viktigaste. Det är målet du ska leva och sträva efter. Det är dit du vill nå innan din bortgång här på jorden. Jag själv har ett mål - en dröm som jag strävar efter. Min dröm är att få skriva. Skriva om allt som verkar intressant, roligt och sorgligt. Jag vill med min text förmedla, kärlek, sorg och humor på samma gång. Hur gör man det?

Jag skriver
för att jag känner att det är just då jag lever. Jag lever i mina texter. Det kanske låter konstigt, men det är väldigt svårt att beskriva. Jag tror att alla känner så, jag är nog inte ensam om det. Livet är självklart mycket mer än att bara skriva, men livet känns så mycket mer värdefullare när man skriver. Man vill se, känna och uppleva mer för att få inspiration till en ny bok kanske. Jag skriver för att rensa hjärnan och jag vill att folk ska läsa och höra om vad jag har att säga.

Varje dag sitter jag helt tyst i mitt rum och tänker på framtiden. Jag har ett mål att sträva efter, och det målet ska jag självklart ha nått i framtiden!

Ha en dröm och lev efter den - allt annat är värdelöst.The Hills

Nu har äntligen sett klart båda avsnitten. Tyvärr tog det sin tid då de krånglade i början, men jag fixade till allt och kunde se slutet. Jag har längtat galet mycket efter denna säsong. Det är ju trots allt LC:s (Lauren Conrad) sista säsong, sedan vet vi inte om MTV vill göra fler säsonger eller om de stannar. Vi får helt enkelt vänta och se.

Denna säsong började grymt bra! Så bra att jag under hela första avsnittet höll andan! Jag älskar tv-serier och speciellt realityserier, som "The Hills". Även fast "The Hills" börjar bli som en tv-serie då dem for sure använder manus, och klipper hit och dit så älskar jag det! Jag älskar "The Hills" för att det känns som att man kan känna dessa personer på riktigt. Jag menar, skulle ni be mig att skriva vem Lauren är, så skulle jag kunna skriva allt om henne (Nja, nästan iallafall).

Första avsnittet började med att LC blir överaskad av sina vänner som har anordnat en födelsedagsfest för henne på en båt. Heidi, blir bjuden av Spencers syster Stephanie till festen och går på den. Heidi och LC som i början av "The Hills" flyttade tillsammans till L.A och bodde ihop var bästa vänner. Vänskapen mellan Heidi och LC tog slut pga. Heidis pojkvän Spencer. Sedan dess har Heidi och LC inte varit vänner, men i detta avsnitt överaskade Heidi LC med att komma på LC:s födelsedagfest. Festen slutade med LC och Heidi ståendes i varandras famnar storgråtandes.

I det andra avsnittet får vi se hur Heidi bestämmer sig för att åka till sina föräldrar som bor i Colorado, USA. Man kan verkligen se skillnaden mellan Colorado och L.A. I L.A var det jättesoligt, medan det låg en halvmeter snö i Colorado. Heidi åker till Colorado för att tänka igenom sitt förhållande med Spencer. Om det verkligen är värt att vara ihop med honom men samtidigt förlora den som betyder allt för henne (LC), eller om hon ska göra slut för att få tillbaka sin bästa kompis igen.

Jag personligen
hoppas att Heidi dumpar sin stövel till kille för att sedan få tillbaka hennes en gång bästa vännina. En kille som behandlar Heidi på ett skitit sätt är inte värd Heidi eller vänskapen som Heidi hade med Lauren. I avsnittet såg man hur Heidi fortfarande älskar sin Lauren, man kan se hur Lauren fortfarande älskar Heidi. Det är bara det att Spencer är ivägen för denna relation. Spencer är inte värd någon, han är förfan (ursäkta uttrycket) inte ens värd att nämnas på tv. Han klipper kontakten med sin EGNA syster för att hon visade ett sms till Heidi där det stod hur Spencer betedde sig på en bar som han satt i. Sedan är han man nog att säga att ljuga, framför hans syster. Jag förstår att ingen fattar detta, men ni skulle förstå om ni kollade på "The Hills". Jag tror att  säsong fem kommer att äga alla säsonger, det vet jag! Allt kommer att hända denna säsong, allt! Om inte lite mer! Jag längtar som fasen säger jag bara!  


The perfect couple! *NOT!*

The Hills

Igår när jag skrev att jag skulle se på The Hills, så hade jag tyvärr missförstått tiderna. The Hills hade tyvärr inte släppts ut på mtv.com, så jag blev sur och stängde av min dator. Idag när jag kom hem var jag snabb med att kolla om avsnittet hade kommit, men det hade den icke, men när jag nyss kollade, så var avsnitt 1 och 2 båda på mtv.com! THE HILLS here I come!

Jag bloggar mer när jag kollat på The Hills.

Today is the DAY

Ett tag sedan jag skrev här på bloggen, men jag har faktiskt saknat att skriva!

Idag är dagen kommen! För vadå? Jo, för THE HILLS SEASON 5! Ni som avgudar "The Hills" som jag, ni förstår!
Avsnittet är nu ute på mtv.com och jag ska precis kolla på avsnittet. Sedan talar jag om för er om jag gillade det eller inte. See you sooon!


De hetaste av alla ;)

RSS 2.0