Welcome to earth ...manchester pants!

Vad vore hösten utan ett par manchesterbyxor? Ingen höst alls!

Nu äntligen längtar jag till hösten. Manchesterbyxor har än en gång erövrat butikerna. Nu till höst är det inte töntigt som jag hörde förut att äga ett eller varför inte ett flertal manchesterbyxor. Nu är det MODE att äga manchesterbyxor. Du, lillgrabben, som går i sexan och har blivit mobbad för att du haft manchesterbyxor på dig, ta ingen skit! Manchester är hösten!

Jag har helt ärligt längtat efter manchesterbyxor. Till hösten gör de ingång och som jag tidigare skrev längtar jag redan. För mig börjar hösten på Måndag och då gäller det att jag äger ett par manchesterbyxor. Iofs jag äger redan ett par svarta, men jag måste få tag på ett par i en annan färg.

Manchesterbyxor är ett plagg som man kan ha på sig när som helst. När du går i skolan, när du springer runt i stan, när du är på fest eller varför inte när du är på bröllop. Hösten är allt än tråkig. För att se till att hösten inte blir tråkig så ska du gärna leka med färger. Köp inte allt i grått, svart och brunt. Köp klädsplagg i andra färger! Detta gäller även manchesterbyxorna. Våga prova andra färger än bara mörka färger. Rött är väldigt hett just nu, grönt, gult, lila! Våga prova och våga stick ut!

Mörka färger
passar till stora evenemang såsom just bröllop eller förlovningsfester. Vill du inte dra dig till mycket uppmärksamhet så ska du inte ta på dig ett par färgglada Manchesterbyxor, då ÄR det okej med ett par mörka.

Manchesterbyxorna är alltså på ingång, välkomna dem väl! Det ska jag iallafall göra!

Ha det bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0