Middag

Hallå allihoppa!

Vi har det skikul här! Vi har ätit en god middag och nu har vi det bara kul! Även fast vi har känt varandra i 1 ½ år så så vet vi inte allt om varandra. Vissa hemligheter visste vi, andra inte ... Jag kommer vara kvar här ett tag till, vi hörs när jag är hemma! Ha det bra!

Next: Hammarby Sjöstad!

Jag har halvt mönstrat idag och det var inte så jätekul. Själva mönstringen gick bra, jag fick ju bara göra ett intelligenstest och sedan åka hem. Men jag fick panik imorse när jag insåg att jag inte hade alla papper som man skulle ta med sig. Så jag fick skynda mig att hitta dem, sen var klockan knapp, och det tar ungefär 1h 40 min att åka ända till regionskontoret.

Väl på plats, vid Nasby Allé så gick jag fel och kom tyvärr 10 minuter försent. Jag gick och satte mig för att börja testet. Efter att jag hade gjort klart det fick jag reda på att de inte skulle hinna med alla, så jag och några till fick åka hem och istället komma tillbaka på måndag. Så på måndag så ska jag in dit igen! KUL!

Snart ska jag på middag, och jag sitter här och fixar mig. Jag plattade håret nyss, och snart ska skjortan på! Sedan ska jag bege mig till Hammrby Sjöstad och hem till en kompis, där vi ska äta middag och dricka vin. Ja, jag är 18 nu! Do you remember? Detta ska iallafall bli en väldig rolig och skön dag!

Nu måste jag skynda mig, ni får ha det jättebra! Vi hörs senare ikväll med bilder!

Rihanna
Som många har hört så är Chris Brown och Rihanna i kändisluften just nu. Detta pga. en väldig tråkig händelse som inte alla kunde tro på.
Allt började på förfesten innan grammy-galan. Chris Brown och Rihanna hade börjat tjaffsa, när de sedan satte sig i bilen påväg mot grammy-galan fortsatte tjaffset. Enligt insider-källor var Chris Brown väldigt arg och sur, men varför visste ingen. I bilen blev Chris Brown så sur att han stannade, Rihanna var envis och tog bilnycklarna och kastade de ut ur bilfönstret.

Enligt källor
så blev Chris Brown så argsint att han använde våld mot Rihanna och sedan smet från brottsplatsen. Enligt Rihanna själv försökte Chris Brown döda henne. Hur mycket man ska tro på det är inte säkert. Senare under dagen lämnade Chris Brown in sig själv men kom ut senare mot en borg på nästan en miljon svenska kronor.

Både Rihanna
och Chris Brown skulle uppträda på grammy-galan, men självklart kunde ingen av de. Händelsen har försökt att tysta ner, men inom några timmar visste varje person om vad som hade hänt med Rihanna.
Rihanna mår bra nu men har några blåmärken här och var och ett bitmärke på armen.
______________________________________________________________________________________

Denna händelse
är en "Britney-rakar-av-sig-håret" händelse! Den kommer absolut vara i hetluften till Chris Brown fälls, om han nu någongång kommer att göra det.
Det man inte ska glömma är att Chris Browns image är totally lost och olika sponsorer har slutat att sponsra honom. Inte nog med det så kommer ingen annan artist att stödja honom om han använt våld mot en kvinna.

Visst har Chris Brown vart jättegullig och detta trodde man absolut inte om honom. Men det finns inget som säger att gulliga killar inte kan vara de elaka killar. För här har vi ett tydligt bevis.

Jag vet inte vad som urartade detta tjaffs mellan Chris Brown och Rihanna, men enligt källor, så har Rihanna en väldigt dålig attityd, men detta behöver inte menas att man står på Chris Browns sida. Absolut inte! Mer att jag självklart står på Rihannas sida. Jag tycker att det var mycket dumt av Chris Brown att använda våld mot en kvinna sådär. Trodde han verkligen att han skulle kunna komma undan? För detta gjorde bara att hela hans karriär har gått i kras, unfortunatelly!


The curious case of Daoud

Förlåt för så få inlägg idag, och jag har tyvärr inga ursäkter. Jag kom hem vid halv sex idag och har sedan dess inte gjort någonting! Jag som tänkte blogga, plugga, göra iordning alla kläder som ligger huller om buller i min garderob. Men nej, ingenting har skett. Jag fortsätter att fråga mig om detta är nya Daoud? Den lata jäveln som sitter och kollar på tv hela dagarna? Nja, tror inte det.

Jag kom som skrivet i det förra inlägget försent till skolan idag. Det var ju inte så bra med tanke på att jag skulle konfrontera min lärare i SAT. Så det fick bli en annan gång. Skoldagen har annars varit rätt lugnt, på engelskan fick vi höra på några tal och det var ett tal som gulliga Anna höll och som berörde mig verkligen och som fick mig att bli en donator. Ja, idag har jag anmält mig och blivit en donator helt enkelt. I slutet av dagen så hade vi informationsmöte för att få information angående projektarbete som man ska börja med någongång i början av nästa termin. Jag tänker börja redan nu! Inte nu nu, men snart iallafall.

Jag åkte sedan hem och hade sällskap av Beatrice då hon också skulle till Rönninge. Jag traskade direkt till gymmet för att köra ett pass. Jag har ju skuldkänslor för att jag inte har tränat i en vecka, så nu måste jag liksom göra mig själv stolt genom att träna extra mycket. När jag var klar på gymmet, tog jag en promenad hem. Väl hemma, duschade och åt jag.

Imorgon blir det en skön dag, för det första ska jag inte till skolan då vi har idrottsdag och då jag ska mönstra och för det andra ska jag på en längtad middag. Ja, jag ska mönstra imorgon och jag HOPPAS att det går skitbra eller skitdåligt. För skulle det gå skitbra så skulle jag ha chansen att få bli fallskärmsjägare, men skulle det gå skitdåligt så skulle jag inte behöva göra lumpen at all! Skulle jag göra halvt bra ifrån mig så skulle jag bli någon sort intermediär produkt! NEJ TACK!

Klockan bara flyger iväg, och jag har bestämt mig för att plugga lite spanska nu. Adiós mis amigos!

Daoud


Försenad

Jag vaknade lite sent idag så jag var försenad till min lektion idag. Typsikt mig ... Speciallt nu när vi har en dubbellektion. Jag ska ändå få komma in på nästa lektion, men min lärare blir nog inte så jätteglad! Jag har redan missat en rad av lektioner, och nu en till.

Jag har inte svårt att vakna på morgonen, men idag hade jag tydligen det. Jag hade vaknat men sedan stängt av alarmet så jag hade inte gått upp. När min brorsa kom in i rummet så märkte jag att jag avr försenad.

Jaja, mer blogg senare. Nu ska jag in på lektion!

Bedtime ...

Jag funderade på att skriva ett inlägg om alkohol, men jag tror nog att jag är för trött för att göra det nu. Klockan blev så mycket när jag satt och pluggade spanska och engelska. Inlägget får faktiskt vänta till imorgon, och då hoppas jag att jag kan publicera ut den. Den ska som skriver handla om alkohol, hur farligt det här, ungdomars syn på alkohol osv. Det kommer att bli ett mycket bra inlägg av mig.

Jag är jättetrött och jag känner att det är dags att gå och lägga sig nu! Imorgon ska jag upp vid sju för att sedan traska mig till skolan. Börjar som vanligt klockan halv nio och då har jag en dubbellektion i SAT Math med en lärare som jag inte gillar. Han favoriserar elever tycker jag och det tycker jag INTE om.

Men morgondagen ser ut såhär:

08:30 - 15:00 Skola
16:00 - 18:00 Gymma
18:30 - 21:30 Plugga

Rolig dag va? Nej!

Jag upptäckte en ny hemsida idag! En väldig häftig sådan! Kolla in den och ja, den funkar.
http://www.viraltrafik.se/?Doddywood

Movie-lover!

Jag är lite av en filmfantast och älskar såväl att gå på bio och kolla på filmer hemma. Jag älskar nästan alla sorters filmer, bara de är bra, roliga, komiska och berörande! För en dag sedan kollade jag på en film som hette "The House Bunny", riktig B-film, men den var rolig och underhöll mig och därför tyckte jag att det var bra!

Förra året var det inget riktigt filmår förutom att Twilight fick succe världen över. I år hoppas jag på ett filmår! Den 17e juli har Harry Potter och Halvblodsprinsen premiär i England och jag ska troligtvis vara där. Sedan kommer även New Moon i november! Måste se!

En film som jag absolut vill se snart är faktiskt Revolutionary Road. Den film där både Kate Winslet och DiCapro återförenas. Det verkar vara väldigt bra, och jag har hört att den ska vara väldigt bra! Så jag måste nog se den snart.


Revolutionary RoadThe House Bunny

A brand new day ...

Kom precis hem efter ett pass på gymmet idag. Det var jävligt skönt att få köra idag, när jag inte har gjort det på mer än en vecka och jag kände att jag behövde detta. Körde ungefär 40 minuter kondition/förbränning och resten av tiden körde jag styrka. Svettigt som fan kan jag lova! Det tråkiga var att jag inte träffade mina kompisar där som jag nästan alltid brukar göra, så jag fick istället köra själv. Det var lugnt det med.

Idag har annars varit i skolan från 08:30 och till 15:50, och ja, vi har relativt långa dagar. Idag var det en sådan skoldag som bara åker förbi. Detta berodde inte på att vi hade sköna lektioner, utan mer att det var roligt för en gångs skull att gå i skolan. Haha ... Dagen började med Fysik B och slutade med Labb i Fysik B. Jag och Susanna min kompis var för en gångs skulle genius när vi skulle lösa labben och vi gjorde det snabbt! Jag tror att vår lärare Janne blev lite stolt faktiskt! Efter labben var jag och Beatrice tvugna att skynda oss till tåget.

När jag sedan kliver av på Rönninge station, ja då märker jag att jag inte har tagit med träningspåse från skolan och blir smått irriterad! Innerst inne kände jag en lycka av att jag nu inte kunde träna, men jag lyckades besegra den och beslöt att jag skulle hem och hämta nya träningskläder för att sedan traska mig till gymmet.

Nu snart ska jag börja plugga Español då vi har ett stort prov nästa onsdag och jag måste få ett MVG på provet! Måste måste måste! Jag ligger just nu på ett VG, men jag skulle kunna höja mig om jag får bättre på proven! Det är ju trots allt bara två kapitel som jag måste ta mig igenom. Sen är det iofs väldigt mycket grammatik!


Jag älskar Spanska! Not ...
Hoppas bara inte stackars lilla Britta ser detta!


Videoblogg #1Ta lite hänsyn till att den är inspelad med camen!

RSS 2.0