Jersey is Jersey

Hej Allihoppa!

Nu har jag en langre stund att blogga om vad som hander i mitt liv just nu. Som manga redan vet sa befinner jag mig just nu pa Jersey som ar en kanal o och som ligger lite utanfor Frankrike. 

Jag ska beratta lite om vad vi gjorde de forsta dagarna sa jag kanske ska varna for ett lite langt inlagg. 

Allt borjar med att vi aker till Arlanda for att mota resten av alla som ska aka till Jersey. Jag och Roxana aker in tillsammans och redan i bilen borjar nervositeten att ta form och vi borjar skamta jattemycket. Tank er att vi sitter och skrattar livet av oss klockan fem pa morgonen! Det ar helt sjukt! Nar vi kommer fram till Arlanda sa ar vi de hogljudaste av alla dar. Alla borjar kolla pa oss och det var inte kul! Haha! Senare checkar vi in och borjar aka mot Frankrike, eller rattare sagt mot Paris. I Pars blev vi guidade genom hela staden och vi fick kolla pa alla kanda saker i Paris, sasom Eifeltornet, Bastilien och Louvren. For att gora berattelsen kortare sa kan jag saga att jag blev foralskad i Paris redan nar jag landade pa flygplatsen. Det ar sjukt fint i Paris och javligt mysigt! Jag kan ocksa beratta att vi akte till Euro Disney Paris nasta dag och det var det mest magiska jag har varit med om! Jag alskade det och det var exakt som Susanna sa att det skulle vara. Det finns fler saker att kolla pa an att aka! Det var iallafall skitkul! Den tredje dagen i Paris var en shoppingdag. Dagen spenderades med alla vi larde kanna dar och vi shoppade, at och bara var tillsammans i Paris. Pa kvallen blev det en battur pa floden Cern i Paris. Det var jattemysigt aven om det borjade regna senare. 

Efter batturen var det dags att ta all bagage och lagga de i bussen, for nu borjade farden mot Jersey! Det stalle vi alla langtat efter i manga manader! Bussturen tog ungefar sex timmar, sen var det en farje som vi tog och som akte till Jersey. Nar vi kom fram till Jersey var det sjukt nervost! Var vardmamma och hennes tva sota soner stod dar och vantade pa oss. Vi var sex killar som skulle bo tillsammans och det ar sjukt kul kan jag saga. Vi vardfamilj kan inte vara battre om jag ska vara helt arlig. Hon tar hand om oss alla som gudar och det ar jattekul att bo har med henne. 

Nu har vi varit pa Jersey i fem dagar och det ar fortfarande jattekul att vara har. Vi har gjort en hel del saker har tillsammans. Jag kan saga att idag var vi pa ett stalle dar man kan ga genom krigstunnlar. Tunnlar som byggdes under andra varldskriget. Det var sjukt intressant. Tunnlarna anvandes som sjukhus under andra varldskriget och vi fick se en massa saker som har blivit sparade fran andra varldskriget. Igar var det STS disco. Jag som trodde att det skulle bli skittrakigt hade hur fel som helst. Alla har hade det jattekul och saklart blev det en massa dans. Det blev aven en del kyssar har och dar, men mer sager jag inte. Det som sker pa Jersey stannar pa Jersey som man brukar saga. Vi har varit pa bio och sett Ice Age 3 som var hur bra som helst. Sen har vi fatt lara kanna varandra. 

Pa Jersey far man aven ta lite egna intiativ och liksom utforska. Vi var ocksa och akte Bananaboat i forrigar och det var sjukt kul! Vattner har ar inte sa varmt sa man kan inte vara i vattnet i mer an trettio minuter om du nu inte anvander vatdrakt. Saltmangden ar ocksa jattehog! Men det ar kul anda, vi badar tills vi blir trotta. 

Sen kan jag ocksa beratta att det har blivit nagra sena utekvallar har. Det ar mest till stranden vi gar nar vi gar ut. Vi har musik med oss och ett harligt gang. Igar efter discot var vi ett stort javla gang som drog oss till en strand och bara umgicks. Det blev alltsa en ganska sen kvall igar sa det blev lite svart att ga upp till skolan idag.

Med tanke pa skolan sa gar det jattebra har. Jag hamnade i den svara gruppen, tack och lov! Jag vill inte hamna i den latta gruppen. Jag hamnade aven med Roxana, sa vi har skitkul i klassrummet! Vi pratar faktiskt engelska ratt sa mycket har. Bade med vardfamiljen och med alla kompisar ibland, sa man lar sig en hel del har. 

Snart blir det mat och senare ikvall blir det kanske fika och towm walking. Kvallen blir nog lugnare an igar, men vi ska ha det javligt bra anda. Jag alskar Jersey och jag kunde inte hamna battre! Det ar sa javla mysigt, ni fortstar inte! Vi ar sex killar har, och alla ar sa olika att vi klickar sa javla bra ihop! Det ar iallafall jattebra med mig sa ni vet om det! 

Ha det jattebra nu, for nu ska jag dra och ata! Puss!!!Jersey is hot

Forlat for att jag inte har uppdaterat fran Jersey, men det har varit svart att fa tag pa en dator. Jag kan saga att jag mar jattebra har i varmen och jag horde att det regnar i Sverige, det gor mig mer lycklig. Jag kan inte skriva sa mycket idag for vi vantar pa bussen som ska ta oss hem till var vardfamilj och den kommer om bara nagra minuter. Det jag kan saga ar att var vardfamilj ar bast. Vi ar sex killar som bor i ett hus och var morsa ar sa skon. Vi har aven fatt tva syskon, Corie och Dylan och bada tva ar jattesota och jattesnalla. Dylan kan vara lite irreterande ibland, men det skadar inte.

Skolan har inte borjat an, den borjar imorgon. Jag har lart kanna jattemanga harifran. Vi var 51 st fran Sverige (10 killar), 25 guter (tjejer)  fran Norge och typ 14 pers fran Finland. Vi har det jattekul tillsammans. Nu maste jag verkligen ga sa ni far ha det jattebra!

Vi hors!!!!!

a trip with my best friend!

Nu finns en ny kategori på min blogg - Språkresa 09!

Nu om
några minuter börjar vi färden mot Arlanda! Det är väldigt spännande men ändå lite nervöst. Sedan tar vi flyget mot Paris och stannar där ett par dagar. Efter Paris åker vi mot kursorten Jersey. Jersey är en liten ö utanför Frankrike och jag längtar grymt mycket! Nu måste jag nog dra, mer om min språkresa senare!

Ha det bra!


Jag åker med organisationen STSExcusez moi, only 30 pounds!

Kom hem för ungefär 30 minuter sedan. Mormor var så snäll och gav mig en 500 hundring som hon vill att jag ska spendera på Jersey. Det uppskattades verkligen! Jag älskar att få pengar, men om jag ska vara helt ärlig, hatar jag att få pengar av min mormor och morfar. Det känns ibland bara fel, men jag tog och tackade henne enormt!

Jag har bara några ord att säga; packningen kan börja! Jag sitter och försöker att lista ut vad jag behöver ta med mig och vad jag inte behöver ha med mig. Det är lite svårt för hur jag än gör så kommer jag ändå att glömma någonting i slutändan! Det är typiskt mig. Jag glömmer inte liksom en tvål eller något, det jag glömmer är lika viktigt som typ flygbiljetten, passet eller något sådant. Haha!

Min inlägg börjar bli lite tjatiga och allt för tråkiga och jag lovar att komma med lite roligare inlägg nästa gång! Nu ska jag dra mig tillbaka för att packa lite, för jag vet att jag inte kommer att hinna packa allt just nu. Mycket ligger även i tvätten och min mamma ska tvätta imorgon. Det ska bli jävligt kul att se om jag håller vikten. Haha!


Min resväska just nu! Tom och lätt. Vi får se om det håller!

grandma'

tja allipgoppa jag sitter just nu hos min mormor och mobilbloggar, haha. jag vet inte när jag kommer hem men det blir antagligen snart :) ha det bra än så länge ;)

Church time!

God morgon allihoppa!

Jag är
uppe tidigt idag, men jag har min orsak! Hela min familj ska till kyrkan snart och då ska man ju vara där rätt så tidigt. Min mormor och morfar är där redan vid halv nio, men det är inte så konstigt då min morfar förr i tiden var en så kallas "kyrkoman" haha! Jag vet helt ärligt inte vad det innebär, men jag skulle kunna tro att han gick till kyrkan vid varje gudstjänst. Då kan jag tala om att han har fått en väldigt syndigt barnbarn. Jag går nästan aldrig till kyrkan och jag vet inte vad det kan bero på. Min teori är att annat kommer i vägen och då blir det lätt att jag prioterar det före.

Efter kyrkan ska jag iallafall intill stan för att inhandla de sista sakerna inför Jersey! Det är helt sjukt att vi åker i överimorgon! Fan, det är härligt att säga överimorgon! Haha, men vi ska iallafall ha det svinkul och jag längtar som fasen! Det som jag verkligen hoppas på är vädret där borta, jag håller verkligen tummarna för bra väder!!

Nu håller mina föräldrar att bli tokiga på mig, så jag måste dra. Ha en bra dag!Såhär ser jag ut nu, fett synd!

Sweet dreams are made of this

Jag älskar Britney Spears, det kanske ni inte visste!? Iallafall, under circus showen visades en musikvideo. Hon sjöng låten "Sweet dreams are made of this" tillsammans med Marlyn Manson. Det var så jävla sexigt att jag nästan fick stake! :$ Fyfan, jag älskar allt med Britney! Jaja, här kommer klippet, lova att inte bli alltför kåta!


Sweet dreams are made of this

Today I did this

Tjena!

Jag kom precis hem från Roxana. Vi hade det som alltid jävligt kul. Det blev en hel del intressanta diskussioner med henne. Sedan blev det även en hel del skratt såklart!<3 Men vi höll faktiskt på med en speciell sak. Vi har planerat detta väldigt länge. Eller jag har planerat detta länge, men Roxana var villig att hjälpa mig med detta. Haha, jag kan säga att det gjorde väldigt ont, men stark som jag är höll jag mig från skrik och tjurande. Det tog ett tag och vi har bara gjort hälften haha!

JAG VAXADE BENEN!
Jag fattar fortfarande inte att jag gjorde det, men jag ville verkligen göra det nu innan Jersey. Det blev jävligt snyggt kan jag säga och väldigt lent! Mina håriga ben är inte längre håriga! Jag älskar det!

Aja, nu ska jag kolla på film och fika (Min typ tionde fika på dagen, tjock? Lite!)

Pussisar ;P


Före!               Mycket hår, jag vet!                          Efter!

Party like nobody

Tja tja!

Jag hoppas att alla mår bra! När jag för några dagar sedan lyssnade på radion, så lovade SMHI att det skulle regna idag, bullshit! Så nu vet jag att man ALDRIG ska lita på SMHI! Nej jag skoja, detklart man ska lita, men jag förväntade mig regn idag, så jag hade tyvärr inte planerat att dra till stranden.

Igår var
jag ju på 18-årsfirande! Min kära Susanna fyllde år och jag kan sammafatta festen/middagen med ett enda ord; Underbart! Jag hade det jättekul, och det verkade som att alla hade det. Vi åt jävligt god mat och drack gott. Sen blev det även tårta till dessert och Susanna ska alltid vara one of the kind, så hon hade en såndär dubbeltårta. Jag vet inte riktigt vad de kallas för, men den var jättesnygg iallafall! Sen blev det dans, och en massa Britney Spears! Haha, vi kan inte sluta lyssna på henne. Det har blivit så nu några dagar, att man bara suttit och lyssnat på Britney Spears! Jag drack faktiskt ingenting igår, inte ens en droppe. Jag har ju slutat att dricka. Detta beslut tog jag efter en fylla som jag hade i februari. Jag kände att det är upp till var och en att dricka, men jag själv kände att för mig gjorde alkohol ingen nytta. Jag hade inte det roligare på festen bara för att jag drack, tvärtom, det blev tråkigare typ och jag mådde sämst dagen efter. Mer om mitt beslut senare!

Idag har
jag inte gjort så mycket. Jag gick vid tolv ut och jobbade i trädgården. Ni fattar inte hur mycket ogräs vi hade på framsidan. Det var så mycket att man knappt kunde se jorden längre. Så idag tog jag tag i det och gick ut. Jag arbetade själv i fyra timmar! Tänk er FYRA jävla timmar! Det var jättejobbigt. Sen kom iofs min pappa från jobbet och hjälpte mig. Det uppskattades jättemycket! Nu ser det verkligen fräscht och fint ut på framsidan. Det var helt klart värt det!

Jaja, nu ska jag dra mig ner för att duscha! Jag känner mig jättesmutsig och det gör jag alltid när jag jobbar i trädgården!
Ha det gött!

_____________________________________________
Bilder från igår:


Partypeople! Elisabeth, Mikaela, Awad, Jenny och Jessica


Therese, SUSANNA, Bea, Roxana och Aseel


Jag och Aseel!


Roxana och jag. Dumma i huvudet!


Jag kör den populära modellposen ;-)


Jag såg Aseel i Duschen! Fett sexiiiig!


Susanna och hennes jävligt snygga tårta! :D


Todays look

Här slänger jag in en dagens outfit!


Jag kör på den klassiska flugan ikväll ;)


Vi hörs när jag kommer hem! Ha en trevlig kväll allihoppa! =)

I just spent my money

Hello guys!

Allt bra? Med mig är det jättebra! Kolla vädret utomhus, jag bara steker! Det är så varmt att man vill svalka sig i Nordsjön!

Jag jobbade min sista dag på jobbet idag. Det är lite sorgligt men även lite skönt! Det känns skönt att inte behöva jobba mer på hela sommaren, samtidigt som det känns sorgligt att lämna alla sköna kollegor man haft hela tiden. Jag ska även börja skriva på mitt CV så att jag i höst kan söka ett annat jobb och jobba medan jag går i skolan.

Efter jobbet kom jag hem för att sova. Jag jobbade ju trots allt natt och jag kom inte hem föränn kvart över sju på morgonen. Jag lade mig vid halv åtta och vaknade inte föränn klockan ett. Vid halv två drog hela familjen in mot SKHLM. Jag skulle ha lite nya saker för att ta med mig till Jersey. Jag åker ju på tisdag och det är ungefär tre dagar kvar. Jag har ännu inte fattat det! Jag kommer inte göra det föränn jag sitter på planet. Jag känner mig mycket bra. Det ska bli superroligt iallafall och jag längtar grymt mycket. Jag kommer självfallet sakna min familj, mina kusiner och mina underbara vänner!

Jag shoppade två par shorts, ett linne, strumpor och skor idag. Själv blev jag väldigt nöjd med det jag köpte. Jag är inte en sådan person som köper och sedan går och lämnar tillbaka. Jag är väldigt kräsen av mig, så när jag går ut för att shoppa  med kompisar kan det bli lite jobbigt. Jag må leta jättemycket, men när jag väl har hittat ett plagg som jag vill ha, så vill jag garanterat ha det!

Nu är det bara smågrejer såsom shampoo, tandkräm, hörlurar, högtalare kvar att inhandlas, sedan är jag klar!

Ikväll ska jag på Susannas födelsedagsfest. Min underbara Susanna fyllde ju år i tisdags då vi alla var på Britney Spears konserten. Nu, ikväll ska hon ha sin middag och vi har världens bästa present åt henne. Jag tror att hon kommer att bli väldigt glad. Jag har ännu inte valt vad jag ska sätta på mig för ikväll, men det blir något snyggt iallafall. Nu måste jag gå för att fixa mig! Jag slänger sedan in en dagens outfit!

Ha det bra än så länge!


Allt jag köpte :)

Radar

En underbar låt och musikvideoIt's Britney bitch!

Tja Allihoppa!  VARNING FÖR LÅNG TEXT!

Jag uppdaterade inte igår för att jag kom hem ganska sent och jag var sjukt trött! Nu tänker jag faktiskt ta mig tid att i lugn och ro sitta och berätta mina upplevelser från helgen. Ni får absolut inte tro att det är något stort och ni kommer kanske bli lite besvikna.

I söndag så vaknade jag vid klockan åtta för att packa lite och sedan för att bege mig mot globen. Yes, jag skulle övernatta från söndag till måndag för Britney. Man gör allt för sin idol, right? Aja, jag kom till globen vid halv elva och märkte att ingen stod där än så jag bestämde mig för att dra mig mot Grand Hotel där Britney Spears skulle bo. När jag väl ställde mig utanför Grand Hotel får jag en chock över hur några fans och fotografer som var där. Det enda jag märkte var att det var en hel del Sydkoreaner på plats. Vid ett senare tillfälle får jag även reda på Sydkoreas president och hans fru bor på hotellet då de gör ett statsbesök! Det var inte föränn nu jag förstod varför det var så många Sydkoreaner på plats.

Britney vägrade
komma ut den dagen, även fast solen stod på topp och allt var så bra. Hon gjorde oss alla lite besvikna, men tiden gick ganska snabbt och jag har underbara vänner som ställde upp för mig och joinade mig ett par timmar. När klockan slog fem så gav jag upp och jag och Roxana trampade oss till globen. När jag väl är framme ser jag att folk har börjat tälta utanför globen. Jag och Roxana gick till McDonalds för att jag var så jävla hungrig, när jag väl åt fick jag reda på att killen och tjejen som satt bakom oss var två av Britney Spears dansare. Grymt! Roxana hälsade mig hejdå och jag gick (själv) och satte mig utanför globen. Det gick inte fem minuter innan jag och alla de andra som stod där blev vänner. Vi pratade såklart allt gällande konserten. Efter ett tag får vi en chock när Britneys båda dansare Eva A och Marc kom fram för att hälsa på oss.

Han frågade oss om vi hade biljetter för tisdagens show och jag svarade att jag inte hade det. Då fick jag ÅTTA gratis biljetter till showen. Efter att de stuckit är vi alla halvtraumatiserade, haha! Efter någon halvtimme kommer folk från Britneys crew. De tyckte att det var coolt att vi skulle tälta utanför Globen. De frågade samma sak som Marc och jag fick två biljetter till. På direkten ringde jag alla mina vänner och sa att vi inte skulle allsång på skansen utan att vi skulle se Britney Spears. Fatta vilken snäll kompis jag är! HAHA!!

Söndagen gick åt att sitta/ligga på marken på en filt och sjunga till Britney Spears. Vi åt också en jävla massa godis, men fan va gott det var. Jag tror nog heller inte ens att det blev mycket sömn den natten. Jag vaknar vid tre av att vissa snackar och känner att det är iskallt! Herregud, vad fan gjorde jag på marken? HAH ... Det var iallafall en underbar söndag och natt! Jag tackar alla mina nya vänner som var där, de gjorde helt enkelt min dag.

På måndag blev vi numrerade och jag fick nummer nio! Jag var alltså den nionde personen som skulle in genom entrén, fatta känslan! Dagen gick fort och jag chockades över att det inte var fler som kom tidigt. Vi var ungefär runt 15 personer som stod där vid tio på morgonen. Jag trodde att det skulle vara fler människor, men aja skitsamma nu!

Den dagen blev vi intervjuade av Studio ETT, Nyheter24, Tv4 och DN. Det var grymt kul och vårat gäng var helt ärligt värsta mediakåta. Varje gång det kom någon med en kamera började vi sjunga för att stjäla uppmärksamheten och för att bli fotade, hah! Det var kul!

Dagen rullade
på och det kom fler och fler folk. När klockan närmade sig sex fick vi alla panik för det var snart vi skulle bli insläppta! Fatta, vi alla hade väntat på detta ögonblick i flera år och snart var det här! När vi blev insläppta var det världens kaos, men vakterna lugnade ner oss genom att vi hand i hand fick gå ner till våra platser. Jag hade en "In the zone" biljett och tro det eller ej, jag hamna på den första raden.

När Britney
gick igång var klockan kvart i nio och alla blev helt galna. Även jag! Hennes entre var galet, jag hade liksom youtobat det femtio gånger och nu såg jag det live. Ni fattar inte vilken känsla det var! Det var grymt bra. Och hennes konsert? Kan man ens kalla det en konsert? Det var mer en circusshow, den var riktigt grym! Det hände alltid något nytt. Saker kom ner från taket, saker kom nedifrån, dansare, akrobater, karatemoves, eld! Allt! Britney såg som hon alltid gör great och hon var jävligt sexig! Skulle aldrig tro att hon fött två barn men det har hon iallafall gjort! Många klagar på det hon hade på sig. Till de vill jag bara säga en sak; om ni hela tiden ska klaga, kan ni lika gärna hålla käften! För Britney såg snygg och sexig ut på scen. Hela showen var fantastisk och visst var det några lyckliga tårar som föll lite då och då, men helt värt det. När showen var slut stod jag där och försökte verkligen få in att jag har sett världens bästa circusshow! Det gick bara inte!

Nästa dag
träffade jag mina vänner vid globen arenan och jag var så nervös att vi inte skulle få ut biljetterna. Marc och den andra killen kunde kanske ha glömt att jag skulle ha biljetter. NMär vi stod där i ledet så var jag grymt nervös. När vi sedan sa våra namn så fanns vi med på listan och jag kunde pusta ut. Platserna var på B-sektionen, men det gjorde inget, vi hade iallafall fått de gratis. Sedan gick vi in i globen. Jag och några till satte oss ganska nära scenen på A-sektionen. De andra gick till deras ordinarie platser. Fem minuter innan showen börjar kommer några och ska sätta sig där vi sitter. Så när vi gett de platserna springer vi fort som fan till andra sidan. Vi hittade bättre platser där och Britney Spears var alltid vänd mot vårt håll. Denna dag såg jag henne igen och kunde verkligen nu njuta av hela showen!

Dessa var
mina helt sjuka dagar och jag hade så jävla kul. Har ni läst ända hit är ni helt ärligt värda en pokal!!
Nu ska jag iväg, ha en trevlig kväll och njut av bilderna nedan!


Jayden James och Sean Prestons Nannys.


Dansaren Marc, en överlycklig Emma, Blanka, Sunna och dansaren Eva A


Jag laddade mina batterier inför morgondagens Britney konsert!


Den snygga tröjan. "Britney Spears - Queen of Pop!" Forgett Madonna guys!


Såhär nära stod jag! Helt sjukt!


Jag älskar bilden. Man ser hur glad och lycklig hon är vid denna tid!

____________________________________________

Tisdagens show;


Sällskapet! Jessica, Jenny, Martina och Bea saknas :(


The show can begin
"Everytime I try to fly, I fall"


"Womanizer"


The circus isover! =( You were great Britney Spears!

Harry Potter

Hola Suecos!!

Jag ber ännu en gång förlåtelse för dålig uppdatering men ni fattar inte vilka sjuka dagar jag har varit med om de senaste dagarna! Just nu har jag ganska ont om tid att berätta (läs: skriva) om mina upplevelser så jag lämnar allt till senare ikväll. Snart ska jag på Harry Potter premiären med min lillebrorsa och söta Aseel. Det ska bli fantastiskt kul att äntligen få se den sjätte filmen. Jag har gått runt och väntat så pass länge på den och äntligen får jag se den!

Som sagt så bloggar jag mer senare ikväll för att berätta om alla mina upplevelser från de senaste dagarna. Det är helt sjukt!! Ni förstår inte. Inte ens jag själv förstår vad som har hänt! Ett minne som ALDRIG kommer att rinna ut i sanden!

Sen är det ju bara sex dagar kvar till Jersey! Jag har inte förstått det för jag är verkligen inte beredd på att åka! Det är sååå himla mycket som ska fixas innan Tisdag nästa vecka och jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Det enda jag kan säga är att jag ska befinna mig på Arlanda vid 04:40! Hur tänkte de? När ska jag liksom sova? Haha, jaja det fixar sig nog!

Ha det bra än så länge!It's Britney bitch! ;D

We are all in this together

Tja!

Jag vill först be om ursäkt för dålig uppdatering på bloggen de senaste dagarna, men jag har inte varit hemma så mycket om jag ska erkänna. Sedan när jag varit hemma så har jag varit för trött för att skriva ett inlägg.

Jag har
inte så mycket att säga om idag. Det enda jag kan säga är att det var skitjobbigt att vakna och gå till jobbet idag. Jag var så jävla trött! När jag sedan kom till jobbigt gick det hur segt som helst! Jag hatar sådana jobbdagar! Efter jobbet mötte jag min pappa vid Flemingsberg. Vi skulle nämligen till polisstationen för att fixa ett nytt pass till mig. Mitt gick ju ut förra sommaren. Så snart kommer ett nytt pass! Äntligen! Efter det åkte vi hem och jag var skittrött så jag inställde min träff med Susanna, men jag bad henne att ringa mig vid fem för att tala om för mig om vi kunde ses ikväll för att kolla på en film eller inte, men det kunde hon inte.

Tillslut blev det så att vi åkte hem till mina kusiner i Södertälje. En kusin till mig hade kommit från Danmark, så vi skulle hälsa på de. Jag hade inte sett henne på tre år och fyfan vad stora vi alla har blivit nu. Jag kommer fortfarande tiderna då vi alla lekte tillsammans på gården. Vi körde burken, kurragömma och land och hav eller vad fan det nu hette! Det var jättetrevligt att träffa alla och jag älskar att jag har bra band till alla min kusiner och släktingar!

Jag kom
precis hem därifrån nu och ska snart börja kolla på någon film eller något. Jag har iallafall haft det bra, och jag älskar min kompis Roxanas sista inlägg! Alla bilder har en betydelse för mig! ALLA! Jag älskar dig tjejen och kommer ALLTID att göra det. Jag skiter fullständigt i dina PMS anfall på mig eller att du hela tiden ska vara så envis! Du är och kommer alltid att förbli en pärla i mina ögon! <3<3

Ha det bra nu då och vi hörs mer imorgon!


Ugly at the outside, but beautiful at the inside!

The best day ever

Tja på er allihoppa!

Jag hoppas att alla ni som läser min blogg (Läs: 0 läsare) mår bra! Själv mår jag fantastiskt bra! Jag har bara haft en underbar dag idag och snart ska jag laga en egen middag. Jag vet att det är lite sent för middag nu, men hallå, bättre sent än ALDRIG?! Det blir nog fisk till middag, men jag älskar fisk! Fisk är nog det godaste man kan äta och nej jag skämtar inte! Det är både hälsosamt, nyttigt och gott! Vad önskas mer?

När jag imorse caknade upp ville jag helt seriöst bara sjukanmäla från jobbet och gå och lägga mig igen. Jag vartrött. Jag har nog aldrig varit mer trött, mina ögon hade svullnat och var blodsprängda pga sömnbrist! Det var inte kul! Men jag vaknade ändå upp, för Daoud har energi och innerst inne kämpar han i sitt liv ;) Så jag gick upp och pallrade mig till jobbet. Jag blev som tur piggare för varje timme som gick på jobbet. Vid elva någongång så åkte jag till tandläkaren! Jag har haft tre tandläkarbesök den senaste veckan. Min tandläkare är världsbäst så jag bryr mig inte om jag har gått runt med fläskläpp i totalt 12 timmar denna vecka!

Efter jobbet åkte jag in till stan för att träffa Aseel. Jag fick sällskap på tåget av min kära kollega Helen och min kära chef Anki. Jag träffade Aseel på hennes nya jobb. Hon har börjat jobba i en klädesbutik som heter ICE. Klädesbutiken har sjukt snygga klänningar för tjejer, men väskorna var nog direkt importerade från mellanöstern! De var inte fina alls, fyfan! Haha! Kände lite importvarning där!

Vi hade sedan en vecka tillbaka planerat att gå på galapremiären av "Harry Potter och Halvblodsprinsen". Så vi stack ner till Rigoletto. Vi trodde att det skulle vara fullt redan då, men nej, det fanns en hel del fans där, men vi fick iallafall de bästa platserna. Vi stod längst fram vid staketet och man såg allt. Vi väntade i ungefär två timmar och sedan började det dyka upp kändisar och b-kändisar. Det var sjukt kul! Jag såg bla. Isabella Löwengrip, Kenza, Sibel, Carl-jon, Shire från MTV, Natasha Peyre och hennes pojkvän Dhani, Martin Rolinski (Bodies without organs-sångare) och många fler. De största kändisarna som vi träffade och SNACKADE med var James och Oliver Phelps. Ni vet de som spelar tvillingarna i Harry Potter filmerna! Det var sjukt kul när vi stod där med de och snackade. De frågade Aseel var hon kom ifrån och ja, Aseel fick en kram av båda killarna och de signerade min sjätte Harry Potter bok! Det är nog det bästa!!

Kort sagt så hade jag en sjukt bra dag idag, och jag tror nog inte att den kunde bli bättre. Jag skiter fullständigt i om det regnade i princip hela dagen. Solen skulle inte göra min dag bättre! Nu är jag vrålhungrig och vill helst steka mina fiskar!

Ha en bra kväll!


            Aseel                                                   och                                                  Jag


Andreas Esteche


Isabella (Hon vände sig precis när kameran tog bilden).


Shire från MTV


Natasha Peyre och hennes vännina!


Den vackraste av de alla, Kenza!


Amy Diamond


Oliver och James Phelps när de kliver ur bilen!


När Oliver Phelps signerade min bok!


Aseel med Oliver Phelps


Aseel med James Phelps


Martin Rolinski


A ton of feelings

Jag känner blandade känslor just nu. Micheal Jackson, king of pop, lämnade oss förra veckan. Han drabbades av en hjärtstillestånd hemma och kunde inte räddas på sjukhuset. Igår begravdes han i Hollywood bland alla kändisar. Om jag ska vara helt ärligt så sjönk ingenting in hos mig föränn igår då jag såg delar av hans begravning på nätet. Jag försökte hålla tårarna, men när hans dotter Paris gick upp för att tala ... ja då kunde jag tyvärr inte hålla de längre.

Micheal Jackson
har nu lämnat denna värld, men han har även lämnat djupa sår i våra hjärtan. Även om han lämnat oss, så finns han här. Varenda moonwalk som görs på scen kommer att bindas till honom. Varenda poplåt som görs kommer att leda oss till honom.

Dock känner
jag blandade känslor när jag hör att flera av hans fans runt om i världen har begått självmord. De har "återförenats" med deras idol. Dessa skulle inte jag kalla fans, snarare fanatiker. Det är en stor skillnad! Det finns en gräns och jag hoppas att alla vet vart den går. Det är löjligt, förnedrande och samtidigt väldigt egoistiskt att begå självmord bara för att ens fans har dött. Det skulle aldrig slå mig en tanke!

Inte nog med det så känner jag även att vi har glömt att det inte bara är Micheal Jackson som dött. Varje dag dör tusentals barn i Afrika pga svält. Jag vet att det är en annan sak och att Micheal Jackson är en popikon, men vi får heller INTE glömma dessa barn som har det väldigt svårt. Vi kommer förevigt att minnas Micheal Jackson, men vi får inte glömma dessa liv som vi går miste om på vår jord varje dag!

Tillsammans måste
vi få en bättre värld! Tillsammans måste vi hjälpa u-länderna att gå ifrån fattigdomen. Som man ibland säger, ensam är aldrig starkast! Därför behövs varje enskild individ!


R.I.P


Heartbreaking!

5 days left!

Det började med "Hit me baby one more time" och det kommer aldrig att sluta!

The one and only: Britney Spears <3.


Harry Potter and the half-blood prince

Äntligen är jag hemma och jag har precis ätit en god middag med familjen. När jag kom hem ville jag bara sätta mig ner för att jag har varit på spring hela dagen känns det som. Först var jag på jobbet där allting var koasat och sedan mötte jag min lillebror för att åka in till stan och köpa Harry Potter biljetterna!

Jag vann
tyvärr inte Isabella Löwengrips tävling och har då inte möjligheten att gå på premiären med henne. Synd! Det betyder dock inte att jag inte ska dit imorgon för att kolla och nästa vecka för att se filmen! Jag längtar redan och jag vill bara säga att jag har ett jävligt tajt schema nästa vecka! Helt otroligt!

Måndag: Britney Konserten.
Tisdag: Allsång på Skansen för att fira Sannas födelsedag.
Onsdag: Jobba och sedan Harry Potter filmen.
Torsdag: Jobba och sedan frisören.
Fredag: Jobba

Ni ser hur tajt det är, men det kommer nog att bli så jävla kul! Jag längtar till måndag, tisdag och onsdag ;)

Nu ska jag cykla ner med min nya cykel till Rönninge för att köpa ett månadskort till min pappa! Ibland är man nog snäll mot sina föräldrar, det förtjänar de! Å andra sidan så är det väl jag som får motion ;)

Ha det bäst!


Nästa onsdag gäller det ;) Brossan får följa med :D


6 days left

It's only 6 days left before I get to meet the fabulous queen of pop - Britney Spears!


Britney<3

I'm alive!

Tja tja!

Jag hoppas att alla mår bra! Jag mår utmärkt, dock lite trött. Men så är det när man kommer hem efter en dag på jobbet.

Idag var jag och jobbade, men mitt på dan skulle jag till tandläkaren, detta gjorde att jag fick jobba ännu längre. Jag jobbade fram till 17;00 och sedan slutade jag. Jag kom hem och och skulle precis sätta mig datorn så knackar det på dörren. Min vän Roxana kom över och hon har tydligen skaffat en blogg. Jag fick fixa hennes design eftersom jag är så jävla bra på det (hrmmm)! Designen blev fin men nej det tog inte ungefär 100 år tills den blev klar, haah!

Hon vandrade
hem ungefär vid niotiden och då satte jag mig framför datan och börja kolla på "The Real Housewives of New York", herregud säger jag bara! Om jag sa att det är mycket DRAMA på "Paris Hiltons' new BFF", så kan detta program inte mäta sig med det. Det är sjukt mycket DRAMA!! Bring it on bitch!

Just nu sitter jag och gör ingenting helt ärligt. Det är så skönt att bara kunna slappna av lite. Jag börjar redan få ångest inför arbetsdagen imorgon och helst skulle jag bara vilja sova bort hela dagen! I wish I could! Det är nog pengarna som lockar mig till att gå upp vid halv sex på morgonen!

Nu ska jag gå för att göra något annat! Ha en skön natt!Alltid lika sjuka!


Trion<3 Inga ord kan beskriva oss!!

The final Countdown - 7 days left

Det är nu ENDAST sju dagar kvar till Britney Spears konserten och jag längtar sönder mig! Jag har en känsla inom mig som säger att denna konsert kommer att bli världens bästa konsert! Fyfan, vad jag längtar! Jag har redan börjat räkna ner dagarna och det kommer gå helsikkes fort och snart står jag där framme vid scenen och ser henne uppträda! Kamera är ett MÅSTE och får jag inte ta in den, ja då finns den i mina kallingar mellan mina ben ;)

7 dagar kvar!!Brittan!<3

The day after tomorrow

Tjabba!

Haft en bra helg? Jag har haft en underbar helg!

I lördags var jag ju med mina vänner från skolan. Det var jättetrevligt att äta med de, men jag kan säga att vi verkligen gick där som stora frågetecken. Vi visste inte vad vi ville ha och de restauranger vi ville in på var man tvungen att komma med målsman eller vara äver 18 och eftersom att vi hade två som var under 18 så gick det ju inte. Tillslut löste det sig och jag var så hungrig att jag hade tappat fyra kg på vägen till den sista restaurangen. Jag åt en jättegod bakpotatis fylld med tonfisk, god och tjock currysås och sallad. Jag kan säga er att det var nog den godaste bakpotatisen jag har ätit i hela mitt liv.

Kvällen fylldes med skratt, prat och ännu mera skratt. Sen blev det dags för dessert och jag som har börjat träna igen var lite delad om jag verkligen skulle ha dessert eller om jag ska hålla mig till tee. Haha, vad tror ni att det blev? Dessert såklart! Det är fan lördag och på lördagar får man äta vad man vill! Iallafall jag!!

Två skulle
sedan ut för att festa och jag följde inte med för att jag skulle upp tidigt på söndag för att gå till kyrkan som jag inte har gjort på jag vet inte hur många veckor. Så för mig blev det faktiskt hemgång, lite tråkigt, men det kommer fler gånger och vi ska redan ut nästa tisdag på Susannas födelsedag och jag kommer att vara död på jobbet dagen efter, haha!

Igår så
var jag i kyrkan med min mamma och med min bror. Det var så länge sedan jag var där sist så det var roligt att träffa de som jag inte har träffat på länge. Efter kyrkan var det dags för fika och sedan skulle vi åka och storhandla, kul! När vi var på SKHLM (Skärholmens nya galleria) så bestämde jag mig för att kolla vad H&M hade för sortiment där. Jag kan säga att herravdelningen sög, även om jag fick med två plagg. På nätet är det smockfullt med herrkläder men inte i butikerna och det blir jag less på!

Efter att jag shoppat lite tvingade jag min mamma och pappa till Biltema och där skulle min nya cykel inhandlas. Jag tackar min mamma och pappa som betalade vad min cykel kostade och jag är själv så nöjd med den! Jag cyklade till jobbet idag istället för att ta tåget eller bussen, och sedan cyklade jag hem igen. Eller snarare till gymmet, för att jag gick och tränade. När jag kom hem var det dags för duschen och sedan mat. Nu sitter jag här med min kvällste och ska göra något vettigt av min lediga tid här hemma.

Imorgon ska
det nog fixas pass till mig och sedan måste jag till banken för att fixa några ärenden. Allt handlar om Jersey och det ska fixas så mycket. Jag läste igenom handboken som jag fick för några månader sedan och där står det att man måste ha med sig någon sorts adapter för att kunna använda svenska elektroniska varor. Jag har ingen idé om vad för sorts adapter de menar, men jag ska nog ta och hitta en iallafall! Någon som har någon idé om vad de menar?

Nu ska jag iväg för att fika lite, ha det bra!


Ett par shorts och en sommarskjorta från H&M.
Better on the other side

Förlåt för att jag inte har hunnit uppdatera något idag. Men det behövdes verkligen en lång sömn så att jag kunde återställa mig och så snabbt jag kom upp ur sängen så skulle jag helt plötsligt hjälpa pappa med att ta bort allt smuts på träet utomhus så att vi kunde olja de med träolja, kul! Haha! Ibland blir det bara så och då får man ta och hjälpa. Man gör ju en god gärning ellerhur? Jag har ännu inte blivit så bortskämd att jag inte hjälper mina föräldrar om de behöver hjälp.

Ja, vad
händer nu? Jag ska faktiskt ut och äta middag med några vänner från skolan. Vi vet ännu inte vilken restaurang som vi ska käka på men det blir säkert någon med jävligt god mat! Jag är jävligt hungrig och sugen på god mat!! Nu måste jag dra för att hinna med tåget, jag bor ju inte i stan, ajdå =/ !

Ha en trevlig kväll så hörs vi när jag är hemma igen!


"The Game's New Song "Better On The Other Side" featuring. Chris Brown, P.Diddy, Polow Da Don, Mario Winans, Usher & Boyz II Men. A Song Tributing Michael Jackson who died of Cardiac Arrest On 6/25/09."

It's over baby

Jag är äntligen hemma från bröllopet! Åh, det var så kul och självklart utnyttjade jag systemet och åt så jävla mycket som jag bara kunde, haha!

Det var första gången jag är på ett bröllop med inte så många där. Visst, vi kanske var ungefär 300 pers, men tro mig, det brukar minst vara 500 pers på att assyrbröllop. Många av de jag känner var inte där, men visst hade jag kompisar där. Tiden gick åt att ÄTA i stora mängder, dansa så jävla mycket och bara ha kul. Jag dansade nog mest och det var så jävla svettigt och varmt därinne. Det fanns ingen AC! Tänk er då 300 svettiga personer, fyfan! Tur att många av de använde deo! Det är ett måste när det är såhär varmt och jag och Aseel diskuterade det idag på gymmet.

Jag hade iallafall skitkul med mina vänner och vi dansade så mycket tills det rann svett! Man kan säga att jag tog ett pass på gymmet, haha! Jag lovar att jag blev lika svettig på festen såsom jag blev på gymmet.

Nu ska jag snart sova för att jag är jädrans trött! Jag gick ju upp vid sex för att gå till jobbet så om tre timmar har jag dygnat kan man säga. Nej, nu får det räcka! Ha en skön natt så hörs vi imorgon!

_________________________________________________________


Jag innan allt började.


Jag när jag dansar, här ser ni mig med Atra! =) (Jag ursäktar för den suddiga bilden, men när min brossa tar bild så blir det aldrig bra! Han ville en gång i tiden bli fotograf, men jag knäckte den drömmen!)

Wedding

Året var 2006, ett härligt bröllopsår tillskillnad från detta år. Alla var glada, nyförälskade, kära och ville snabbt få barn. Assyrier, mitt folk, är ett väldigt speciellt folk. Du behöver inte känna den blivande hustrun eller maken för att bli bjuden, det räcker med att du känner den blivande hustruns kusins barns kompis pappa. Ja, då blir du bjuden. Aja, året var 2006 och vi fick ungefär 12 inbjudningskort till bröllop. Fatta 12! Helt otroligt! Och jag kan lova er att vi kände bara tre av de, haha!

Idag ska
jag på bröllop och jag tror att det är första gången detta år! Det ska bli jättekul och ännu en gång, jag känner inte de som ska gifta sig, men jag tror att min mamma och pappa vet vilka de är (läs: de känner de inte heller!). Men så är det när man går på bröllop. Det är kul att lära känna nytt folk på ett ... bröllop. Jag drar dit för att utnyttja systemet. Jag menar, vem vill inte ha GRATIS GOD mat, tårta, frukter, snacks, musik, dans osv? Jag vill!!

Här kommer outfiten för dagens bröllop;Vad tycker ni? Trashit? Ego style? Fult? Snyggt? Sexigt ;)? Skulle ni vilja ha mig? JAG SKULLE VILJA HA MIG, NICE!

Smile bitch, but hide your teeth thanks!

Hej allihoppa!

Jag ber om ursäkt för en dålig uppdatering igår, och jag ska skärpa mig! Det var bara det att jag typ aldrig var hemma igår och tillskillnad från alla stora bloggare som har egna bloggdatorer med sig vart de än går, så har jag inte en tyvärr. Men nu är jag iallafall här och ska skriva lite om gårdagen och lite om idag.

Dagen började
med att jag gick till jobbet. Jag jobbade på bra och fick till och med en positiv kommentar av min chef (!). Hon var glad över att vi låg så bra till med id-korten! På jobbet fick vi gå ungefär en halvtimme tidigare för att det inte fanns något att göra och vi satt för det mesta ner. Åkte in till stan för att Susanna och vi sågs på Skanstull. Jag skulle in på blodcentralen för att lämna blod, och där behöver man ju självklart något personbevis. Dum som jag är kommer jag på att jag hade mitt id-kort på min bokhylla, great Daoud! Det får nog bli en annan gång!

Jag och
Susanna började gå mot Slussen där vi skulle träffa resten av gänget. När vi gick där duskuterade vi också att vi skulle lämna benmärg efter att hon fyllt 18 år. Det är alltid bra att lämna benmärg eller blod, för det är så många som behöver det. Du gör alltså en VÄLDIGT god gärning!

Vi träffades allihoppa i Slussen och vi gick i det fina vädret mot T-centralen. Genom Gamla Stan tog vi en glass och en Smothie för att svalka oss lite. Det blev även lite shopping för tjejerna som blev helt crazy när de märkte vilken rea det var på "French Connection" och på "Top Shop". För mig det ingen shopping då jag ska ut med farsan imorgon för att hitta saker som jag vill ha med mig till Jersey. Japp Jersey, jag åker om bara 18 dagar! Det är heeeelt sjukt!

När alla var nöjda gick vi och åt på någon thairestaurang nära Stureplan. Det var jättegott och de hade även en väldigt trevlig personal! På restaurangen blev det en del snack om Susannas födelsedag och vad vi ska hitta på. Jag kan säga att vi har BIG PLANS FOR SUSANNAS BIRTHDAY!!! Hon läser bloggen, så jag kan inte säga mer. När vi var mätta började vi att dra och hemmåt och alla skiljdes åt på T-centralen. Tack för en jättetrevlig dag!!!

Idag var det ännu en jobbdag, men thank god it's friday, och då jobbar vi bara sex timmar. Jag jobbade på som alltid och dagen blev ännu bättre när min chef sa att vi fick sluta ungefär en timme tidigare idag!! Tack för den liksom! =) Jag åkte hem och sedan vände på klacken mot gymmet. Där väntade jag (som vanligt) på Aseel. När hon kom började vi gymma och det kändes så skönt att bara träna! Körde biceps och triceps idag, så jag har lite värk i armarna, haha! Beach 10, here I come!

Efter gymmet
åkte jag hem för att duscha, för sedan skulle jag till tandläkaren. Skulle laga ett hål och jag personligen gillar inte att gå till tandläkaren, men jag har fått en tandläkare (eller jag har haft henne tre gånger nu), och hon är verkligen grym på allt! Hon gör mig lugn, vi kan snacka om allt, hon är bara bäst! Jag har aldrig varit mer nöjd med en tandläkare än nu och jag älskar folktandvården!

Efter det
var det bara att åka hem, men jag träffade Roxana och Ritta som jag fick sällskap av! Det blev en massa skratt som vanligt med de! Aldrig haft så fina vänner och just vid detta stadiet i livet känner jag mig lycklig!

Ha det bra!

___________________________________________________________


Gjorde ett besök här idag!


Vi vid Gamla stan.


Mikaela och Jessica ser jävligt glada ut! Kan det bero på att jag var där? Eller?


Jag och Elisabeth! Elisabeth är lite blyg, men jag älskar henne ändå!

Dessutom har dessa tjejer befunnit sig i Spanien i fyra veckor och blivit skitbruna. Det värsta är ju ändå att jag inte var där! Skulle jag ha kastat tallriken som var full med nudlar på de eller?

please do not touch my life!

Det är hög tid nu att åtminstone tänka på vad man skulle kunna arbeta med senare i livet. Jag har fortfarande ett år kvar på gymnasiet, men det betyder inte att jag ännu inte bestämt mig vad jag vill hålla på med senare i livet. Tvärtom, sedan jag var åtta år gammal har jag alltid velat bli astronaut eller pilot, och jag tror att jag kommer att söka in till Trafikflygarhögskolan i Lund nästa år. Det jag kan säga är att det är väldigt väldigt svårt att komma in där. Skolan har plats för 16 elever som går utbildningen för att bli piloter. Det är jättehög sökpress på utbildningen och bara de bästa kommer in. Du behöver inte ha de bästa betygen från gymnasiet, det du behöver ha med dig är förståelsen för teknik, din hälsa och din egna fysik.

När man söker till utbildningen får man först ett svar om man gått vidare till testerna eller inte. När man gått vidare får man flyga till Lund för att genomgå medicinska, fysiska och psykologiska tester. Vissa tester är kluriga, andra inte. Vissa testar dig fysiskt, andra psykologiskt. Har man gått vidare kan man nog pusta ut, för sen väntar man bara på svar om man kommit in på utbildningen eller inte. Ungefär 25 st klarar alla tester helt, och av de 25 väljer en så kallad "jury" ut de bästa som får utbilda sig till trafikpiloter! Så svårt är det att komma in på utbildningen!

Att plugga är nog det bästa jag vet, men visst kan jag ha mina up and downs ibland. Ibland orkar jag inte helt och hållet med plugget och ibland suktar jag efter fler läxor och prov som man kan plugga till. Se mig verkligen inte som en plugghäst, för att jag är långt ifrån en, men jag gillar att få bra betyg och skolan som jag går i är jävligt tuff. Kommer jag inte in på trafikflygarhögskolan måste jag ha en b-plan!

Kommer jag inte in så åker jag troligtvis till USA för att både jobba som Au Pair och för att studera deltid där. Jag har sedan två år tillbaka velat bli Au Pair. Det som lockar mig är språket, den amerikanska kulturen och hela USA faktiskt. Jag har sedan barnsben gillat USA och jag vet inte hur många gånger jag har diskuterat med mina föräldrar om att jag vill flytta dit "när jag blir stor". Nu är jag stor och känner mig redo att gå ut på äventyr. Jag har alltid varit den personen i min familj som velat göra sådana saker. Min mamma och pappa är helt emot att skicka mig till USA för att jobba som Au Pair. Å andra sidan är det mitt liv och mina val. Drömmer jag om att jobba som Au Pair i USA i ett år så måste jag göra det! Ingen kan då hindra mig.

Jag vet inte hur många gånger jag har diskuterat saken med mina föräldrar och fortfarande är de lite förvirrade och lite tveksamma. Jag vill följa mitt hjärta, göra det jag vill göra och njuta fullt ut av det. Jag vill inte börja plugga på universitetet direkt efter gymnasiet, för det är inte det jag vill (om jag inte kommer in på Trafikflygarhögskolan såklart). Jag vill ut och resa och se världen. Visst USA kanske inte är världen, men USA är ett land som en stor del av världen.

Min mamma ville för en tid sen och vill fortfarande att jag ska bli läkare. Jag har tyvärr inte de egenskaper som en läkare ska ha och jag tror inte på det som min mamma och pappa säger att jag kommer att få de när jag pluggar. En läkare är född till en läkare, den personen har de egenskaper som behövs för att rädda ett liv sedan barnsben. Jag är inte den personen som kan se en person dö i händerna på mig, jag skulle få en psykisk kollaps själv.

Det jag vill komma fram till med denna text är att man ALLTID ska följa sitt hjärta. Man ska aldrig göra som någon annan vill bara för att de tror att det är den rätta saken för en. Du vet alltid bäst vad som är rätt för dig och vad som är fel för dig. Lyssna inte på någon annan. Låt INTE dina föräldrar, anhöriga eller vänner påverka dina beslut om din framtid. För det är DIN framtid det handlar om och inte deras. Skulle jag lyssnat på mina föräldrar och börjat plugga på universitetet direkt efter gymnasiet, skulle jag troligtvis ha ångrat mig senare i livet att jag inte gjorde som jag ville. Har du drömmar och mål så ska du verkligen kämpa för att nå de. Drömmar kan bli verklighet och det är inte bara turen som får en dröm att bli verklighet, även skickligheten kan spela en stor roll. Sträva så mycket du kan efter dina drömmar, når du inte de har du ändå strävat efter de och säkert även kommit en bit på den vägen.

Lev upp till dina drömmar och våga chansa!

Please do not touch my life!


Här är min Au Pair ansökan som man har börjat med. Tro mig det är a lot of paper som måste fyllas i!


Miley Cyrus - The climb

Jag har haft denna låt tidigare på min blogg, men jag tycker att låten passar in till detta inlägg. Lyssna på texten och tänk om! Vägen behöver inte alltid vara rak!

There's always going to be another mountain
I'm always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle,
Sometimes you going to have to lose,
Ain't about how fast I get there,
Ain't about what?s waiting on the other side
It's the climb


I smell chocolate

Jag har äntligen återvänt hem efter ett hårt pass på gymmet! Det känns grymt att jag verkligen gav allt. Jag körde ett 1 ½ timmes pass. Körde endast bröst och mage denna gång, plus konditionsträning som också det är väldigt viktigt! Jag som har en kass kondition försöker ju förbättra den.

Jag var rädd att gymmet inte hade någon AC, men det hade de, annars skulle jag nog vänt på klacken och stuckit. Hade istället sprungit möllespåret eller något. Det är ju verkligen inte skönt att träna när det är såhär pass varmt och man märker att det inte är lika mycket folk på gymmet som det nästan alltid brukar va. Vid mars någongång, ja då är gymmet proppfullt och det finns knappt någon maskin som är ledig.

Just nu sitter jag i en ansiktsmask som luktar choklad. Jag vill helt ärligt bara äta mig själv för att det luktar så gott. Det här med ansiktsmask är en jättebra investering för att hålla dig fräsch. Ansiktet hos en människa är väldigt viktigt och likaså huden. För att få bra hud på ansiktet måste man vara väldigt noga med att rengöra det. Helst varje morgon och kväll och helst med ansiktsvatten. Känner man att huden är torr ska man genast applicera återfuktningskräm eller hudkräm på ansiktet. Egentligen tycker jag att man alltid ska göra det, vare sig ansiktet känns torrt eller inte. För att vara mer noggran med ansiktsrengöring bör man även använda ansiktsmask 1 - 2 gånger i veckan.

Det finns engångs ansiksmask, men även flergångs (?) eller vad man nu brukar kalla det. På Åhléns finns det jättebra ansiktsprodukter och för att få ännu mer tips och råd ska man inte vara blyg för att fråga personalen. Tänk på att de är där för att hjälpa dig, inte enbart för att stå i kassan!

Dags för en dusch!

Jag just nu!

Sunny day, i love it!

Tja tja! Allt bra med mig? Med mig är det iallafall skitbra!

Idag var jag ännu en gång tillbaka på jobbet. Ni fattar inte hur jobbigt det är att vakna på morgonen och veta att man ska till jobbet och vara där i ungefär nio timmar. Det är sjukt jobbigt! Det som är positivt att jobba morgonskift är att det går sjukt snabbt, iallafall för mig, och när man själv inte vet det så har man redan slutat för dagen.

Idag slutade jag halv fyra, men jag gick redan vid kvart över tre då det inte fanns mycket att göra. Imorse var jag lite skeptisk till att vädret verkligen skulle bli bättre på eftermiddagen, så när jag gick ut genom dörren så möttes jag av en jävligt het luft. Jag började sakta gå mot busshållsplatsen, men när jag väl kommer dit märker jag att bussen inte går förän 25 minuter! Jaha, då skulle man få vänta i 25 minuter. Vet ni vad jag då gör? Jag GÅR hem från Tumba (där jobbet ligger), ända till Salem! Haha, det var såå jävla skönt. Så nu när jag är hemma så har jag gått värsta långa promenaden.

När jag
traskade där i min tjocka tröja som jag tog på mig i morse tänkte jag på att det verkligen inte hälsosamt att gå i en tjock tröja i denna sol. Jag dog av värmen, haha! Jag tog genast av min tröja och lät min kropp luftas lite. Det kallar jag sommar!

Nu ska
jag iväg till gymmet för ett gympass! Vi får se hur länge jag stannar där, men jag har bestämt att denna dag ska vara en typisk Daoud dag! Ni får reda på vad en typisk Daoud dag är för något efter gymmet!

Vi hörs!


Det blev som skriver för varmt!

RSS 2.0