Doddywood goes swimming!

idag blir det ingen frukost för. Ska snart till simhallen för att simma några längder innan skolan börjar. Skolan börjar klockan halvnio och första lektionen är fysik. Great, hoppas att man kan tänka då också! Det ska iallafall bli riktigt skönt att simma, inte gjort det på länge, så vi får se hur det går. Idag blir det en lång dag också, men jag hoppas att SL inte krånglar till det allt för mycket så som de gjorde igår!

Här är ett schema för dagen:

06:15 - 07:00 Simma i simhallen
08:30 - 15:50 Skola
16:00 Möta Aseel
16:45 - och tillsvidare ska jag planera festen med Aseel
22:00 Sova!

Jag har inte alls sovit dessa dagar känns det som, och därför måste jag sova tidigt idag!
Jaja, nu måste jag rusa! Ha det bra!


Jag önskar att jag någon dag kan hälsa på några delfiner!

Dagens bästa och sämsta


Dagens bästa idag var självklart träningen och att jag fick VG/MVG på en uppsats i svenska B. För ungefär 2 år sedan, tränade jag ungefär 4ggr i veckan och jag älskade det. Jag älskade träningen, utmaningarna och kroppen kändes suverän. Sedan började jag på gymnasiet och slutade att träna, började istället plugga, plugga och plugga. Jag insåg helt enkelt inte att träningen är lika viktigt som skolan. Nu har jag insett det och jag har börjat träna. För varje dag som går känns träningen roligare och jag älskar det! Jag fick även VG/MVG på min svenska uppsats som jag skrev på höstterminen. Jag blev glad pga. att jag inte trodde att den var tillräckligt bra för ett sådant betyg, men tydligen var den det!


Dagens sämsta måste vara alla SL-förseningarna idag. Jag kanske inte var den som drabbades värst, men mina vänner fick vänta i 1 ½ timme på att tåget skulle komma. Sedan var det ju en hel del tåg som var inställda, och jag tyckte synd om all folk som skulle ta dem tågen. Istället skulle de ta ersättningsbussar som knappt gick. Ja, idag var det en svart dag för SL.

Äntligen hemma!

Ja, det har varit en lång dag idag och nu är jag äntligen hemma, tack och lov! Tågen var som skrivet i det tidigare inlägg försenade. En hel del vart inställda, men tåg mot Södertälje blev bara försenade. Detta resulterade till att det tog en längre tid tills jag kom till gymmet. Jag var även i Statsbiblioteket innan och skulle leta efter en bok och det stod att boken skulle finnas inne i tre exemplar.Jag letade och letade men hittade inte den. Tillslut fick jag hjälp av en bibliotekarie, men hon kunde inte heller hitta den. Jag menar, roligt att inte ens de vet var deas böcker står?! Jag gick därifrån sur och typ en halvtimme försent.

När jag senare kom till gymmet, körde jag ett konditionspass och det var så jävla skönt att träna igen efter dagar utan träning. Nu har jag även lärt mig att planera min tid bättre, så att jag hinner med skolan, träningar och läxor!
Allt hänger på planeringen, planerar man rätt kan man hinna med fler saker. Som Blondinbella själv skriver! Visst jag går inte i en skola med halvdagar, men jag hinner ju ändå relativt mycket under mina vardagar!

Nu äter jag mat, och jag svär att det är något nyttigt jag äter. Ni  vet, jag har börjat med det nu. I skolan käkar jag mat + en stor portion med sallad! Det är jävligt nyttigt! Jag vill verkligen inte gå ner i vikt och ha BMI 13, men jag vill bli mer hälsosam med det jag äter och även bygga på muskler. Beach 09, you know! ;)

Haha, jaja, nu ska jag dra för att göra mina läxor. Ha det bra! 

Dade
För en gångs skull så log jag lite halvfult!

tågkaos

jag står här nu på centralen och det är tågkaos. allt har tagit längre tid än vad jag trodde att det skulle taski. jag mobilbloggar för första gången haha. nu ska jag dra och träna och jag skippar nog solariet. hej da

Godmorgon!

Godmorgon på er!

Jag har nyss vaknat och ska precis äta min frukost som står här bredvid mig. Idag blev det flingor med fil och ett glas mjölk till. Gott gott! Jag brukar ta bussen som går ungefär halv, och ja, jag brukar faktiskt hinna med den.

Idag blir det en väldigt lång skoldag. Jag börjar halvnio och slutar klockan 15:50! Kan ni förstå det??? Det är sjukt långt tycker jag, men ja, vad ska man göra? Man kan ju inte gå och klaga på studierektorn ... det är bara att acceptera det. Efter skolan ska jag till Stadsbiblioteket för att låna en bok som jag måste läsa, sedan ska jag direkt till gymmet och efter det ska jag hem. Ja, det blir ju trots allt en lång dag +  att jag har ganska mycket plugg!! =(

Jag såg på första avsnittet av "Privileged" igår och jag tycker att avsnittet var bra, så jag ska fortsätta med "Privileged" idag också. "Privileged" handlar om den ambitösa 23-åringen Meg som har studerat på Yale University, men får sparken från sitt jobb på Manhattan. Meg blir erbjuden att flytta till Palm Beach, Florida för att bo hos en rik familj och bli lärare åt barnbarnen. Barnbarnen visar sig vara Megs motsatser. Elaka med dåliga betyg. Ja, jag vet att jag är dålig på att sammanfatta och berätta, men börja kolla på serien, den var bra!!

Här är ett schema över dagen:

08:30 - 15:50 Skola
16:00 - 16:10 Stadsbiblioteket
17:00 - 18:00 Gymmet
18:00 - 18:45 Solarium
19:00 - 22:00 Plugga

Nu måste jag klä på mig! Ha det bra!


Privileged

Privileged

Äntligen har jag pluggat lite matte och huvudet har faktiskt blivit lite bättre. Trodde att jag inte skulle kunna koncentrera mig, men det kunde jag och nu ligger jag iallafall lite längre fram i matteboken. Vi har ett stort prov i matte vecka 7, så jag måste verkligen ha tid att kunna repetera allt jag har gjort. Jag vet inte om jag kommer att hinna det.

Snart ska jag faktiskt kolla på en serie som heter Privileged, den är inte ny, men den är ny för mig. Jag ska precis börja kolla på den och se om jag kommer att gilla den. I USA är den ganska stor, så vi får se om jag börjar gilla den.
Jag har även pressat färsk apelsinjuice, samt té och lite andra små nyttigheter =P

Jag fick även reda på att den 14:e säsongen av "The Amazing Race" ska släppas i USA den 15 februari! Det är en stor och rolig nyhet för mig som älskar "The Amazing Race". En tävling som jag skulle kunna ställa upp på, är just den. Jag längtar redan!!!

See you tomorrow! Godnatt!


En sjuk Daoud =(

Ja, jag är sjuk idag och det är inte kul. Jag kunde knappt gå upp idag och göra frukost åt mig själv för att jag frös, hade feber och hade så sjukt ont i huvudet. Jag gick heller inte till skolan idag, även om jag ville det då jag skulle hålla ett tal på engelskan om att man ska bli fadder åt små barn som behöver hjälp. Jaja, talet får vänta tills på torsdag då vi har engelska igen. Det som är lite positivt i det hela är att måndagar är veckans kortaste dag och det betyder att jag inte missade många lektioner.

Jag vaknade iallafall
i morse och åt frukost. Efter det kände jag för en film, så jag förberedde te med mycket honung och kakor och så satt jag där och kollade på "The curious case of Benjamin Button". Jag förväntade mycket av filmen då den har fått en så stor uppståndelse i Sverige och i resten av världen. Jag personligen tyckte att den var jättebra, seg i början men handlingen gillade jag. Eftersom att filmen höll på i ungefär 3 timmar så såg jag klart den vid fem ungefär.

Aseel skulle komma
hem till mig idag för att diskutera vår fest som vi ska ha den 27 februari kunde tyvärr inte komma idag. Hennes lärare hade flyttat fram ett prov så hon behövde plugga till det. Jag förstår henne och tycker att det är hemskt när prov blir framflyttade av olika skäl. Man planerar hur och när man ska börja plugga, och sedan får man reda på att provet är framflyttat och hela planeringen spricker. Men plugga på du Aseel så hörs vi på onsdag istället.

Jag har istället
pluggat klart spanskan, biologin och kemin till imorgon. Nu väntar matten, så jag ska sitta och räkna matte tills jag tröttnar. Sen blir det nog en film om jag orkar, annars blir det nog sängen.

Jag har fortfarande
lite ont i huvudet, men jag orkar nog att plugga lite matte iallafall!

Vi hörs sen!


En bild från sommaren 08

Bambi på hal is

Jag kom hem för ungefär 30 min sedan från en ganska lång och jobbig skoldag. Jobbig var den dels pga. att vi har så många lektioner idag, och dels för att lektionerna är så jobbiga och tunga. Jag menar, matte direkt på morgonen, två timmar fysik därefter, sedan biologi och sen ska man ha idrott till klockan 16:00 också. Ja, det var jobbigt.

Jag vaknade imorse med inställningen att det ska bli så skönt att simma idag. Jag klär på mig, tar med mig min frukost och skyndar mig mot simhallen. Jag går in i simhallen, tar av mig min tröja och märker att... jag inte har med mig min påse där alla mina saker låg. Ja, vad gör man? Jo, man tar på sig sin tröja och tackar för sig vid receptionen och även talar om hur klantig man är, och sedan går man till centrum och sätter sig ner för att äta sin frukost! Jag kom till skolan en  timme för tidigt idag.

Vi har ju sen årsskiftet börjar läsa fysik B i skolan och jag känner att det går bra. Min fysikbrain har nog hittat tillbaka till mig och det är jag tacksam över ...eller så kanske vi inte har kommit till den svåra delen än.

Idag hade vi även idrott, och då skulle vi åka skridskor på Östermalms IP, och jag som inte gillar att åka skridskor har ju självklart inga skridskor, men som tur fick jag låna av min underbara kära vän Julia. Ja, jag åkte på tjejskridskor, och ja, det såg roligt ut. Så roligt att jag blev utstirrad av några personer, men då sa jag till att de inte ska stirra mer, och då börja de asgarva. Det var även så roligt att ramla x antal gånger pga. taggarna. Jaja, men det var roligt iallafall. Haha..

Nu är jag äntligen hemma och vet inte om jag ska till mina kusiner eller om jag ska på aerobics med Aseel och för att sedan komma hem och planera festen.

See ya'

Daoud


Doddywood isn't gone!

Ja, jag är inte borta, jag har bara haft lite ledigt med bloggen. Jag har faktiskt inte orkat skriva något, vare sig i söndags eller igår. Jag kände inte att jag hade något att skriva om, då söndagen var rätt så tråkigt förutom att David kom hem till mig senare på kvällen och vi började se en film som vi tyvärr inte såg klart på =/

Igår var jag uppe rätt tidigt för att dra och simma, sedan åkte jag direkt till skolan. Skolan slutade vid 14:10 och då åkte jag direkt till gymmet. På gymmet körde jag hårt, riktigt hårt! Efter gymmet gick jag hem, för att hjälpa min kusin med sin läxa. När jag gjort det, var det pang på, på mina egna läxor. Jag hade ungefär 4 stycken tror jag. När jag gjorde klart de så var det bara att dra och lägga sig igen.

Idag är det en ny dag. Jag tränade inte imorse och tänker faktiskt inte träna under dagen heller. Jag spar min träning till imorgon faktiskt! Då ska jag upp och simma, sen ska jag gymma på eftermiddagen. Jag slutade rätt sent idag, ungefär vid fyra, och jag kom hem för ungefär 15 minuter sedan. Jag har en hel del plugg, men idag är även en viktig dag. Idag ska jag kolla på Obama när han tillräder George Bush!

Jag måste
också tala om för er att vi fick reda på vad vi fick i matte B idag, och jag klarade ett MVG och jag är skitstolt över mig själv. Sedan så fick vi reda på vad vi fick på svenskatalet och jag fick VG-MVG, och de var skitbra det med, med tanke på att ämnet var ett "slag under bältet". Jag talade om klamydia och jag gjorde det på ett väldigt bra sätt!

Vi hörs senare!


Mikaelas Middag

Nu är jag tillbaka från Mikaelas middag. Innan jag skulle dit så fick jag en sådan stress att jag aldrig hann blogga innan. Jag hade nästan glömt bort att jag skulle fixa mig i ordning, sen blev klockan fyra och då gick jag in i duschen, kom ut efter fyrtio minuter och då tänkte att jag har tid kvar, skulle ta tåget 17:47, men tiden sprang och jag hann knappt med. När jag äntligen blev klar fick jag faktiskt springa till tåget och då hann jag med det tåg jag skulle ta. Så det var jäkligt skönt det!

Nu är jag
hemma igen och middagen var jättretrevlig! Jag träffade Bea och Awad vid Årstaberg och sedan åkte vi till Cafet som Mikaela hade hyrt. Vi hittade cafét tillslut och det var hur trevligt som helst. Trevlig lokal + trevligt folk + god mat = Mycket härlig middag! Vi män fick sitta vid våra bordsdamer och vara sociala, och det var trevligt. Träffade en massa nytt folk men även några som jag tidigare hade dansat med. Vi minglade väldigt mycket. När vi hade ätit mat, druckit och ätit tårtan var det dags för lite Singstar och det var kul. För vi, lag fem, vann hela tävligen! Priset var snygga partybrillor! Riktigt coola alltså! Sedan var det presentöppning, vi gav Mikaela "Prova-på-dyk" då hon nämn att hon gärna skulle vilja ta dykcertifikat, sedan gav vi henne en parfym från Dior, en jättesnygg blombukett och en Merci-chokladask. Hon blev väldigt förtjust i sakerna och det gjorde mig väldigt glad. Efter det blev det mer mingel och senare skulle ett Tumba-gäng åka hem så jag följde med de! Riktigt coola människor och väldigt trevliga var de. De försökte få med mig på fest, men jag bestämde mig för att inte gå då jag ska upp rätt tidigt imorgon.

Snart ska jag kolla på ett nytt avsnitt av One Tree Hill och det är en grymt bra serie! Så ha det bra! Godnatt!


                         Bea och Awad                                                                         Jag och Bea

                                                                      Födelsedagsbarnet Mikaela!
 
                                                                        Jenny, Anders och Elisabeth
                                                              Jag och min bordsdam Sandra!

Reborns

Jag såg precis en video på msn.com om någonting som heter Reborns. Reborns är dockor som ser nästan precis som äkta så bebisar, men dessa bebisar gråter inte, spyr inte, bajsar inte och kissar inte. Man kan nästan tro att det är småbarn som leker med dessa så kallade Reborns, men det är faktiskt de äldre kvinnor som brukar leka med de. Kvinnor som kanske har fått ett x antal missfall, eller kvinnor som inte kan föda barn, till och med kvinnor med egna barn och barnbarn skaffar sig sådana Reborns. Dessa kvinnor skänker kärlek till sina Reborns som att de vore riktiga barn, de firar de med kalas och tårta och bjuder till och med gäster till deras partyn. Dessa Reborns har även egna rum i deras hem. Ja, helt enkelt som att de vorde riktiga små bebisar.

Forskare varnar dock att dessa kvinnor skänker så mycket kärlek och omsorg till något som kanske inte ger de lika mycket kärlek och omsorg tillbaka. De varnar att dessa Reborns kan skapa depression för de här kvinnorna.

Jag tycker att det är lite coolt att man kan skaffa sig en "låtsasbaby" och jag tycker även att det är bra med det. Kvinnorna verkade så lyckliga när de höll i sina Reborns, och kan man inte få barn är Reborns ett jättenbra alternativ om man dock inte vill adoptera såklart. Jag skänker nu min kärlek till alla er kvinnor som så gärna vill ha barn men inte kan få.


Ett av de så kallade Reborn - Så äkta!

Idag är en skön dag!

Det gick tyvärr inte att logga in på blogg.se imorse, så detta blir nog mitt första inlägg under dagen. Jag vaknade för ungefär två timmar sedan och det var jävligt skönt att för en gångs skulle vakna lite tidigare, men ändå senare än man vaknar på vardagar. Min morsa hade stekt ägg och jag älskar ägg, så det blev ägg till frukost. Snart ska jag börja plugga lite, sedan ska jag till S-tälje för att hjälpa till med en flytt.
Dagens planer är att jag ska på middag senare ikväll hos en kompis vid namn Mikaela, och det ska bli grymt kul! Det var fan länge sedan jag var på en sådan fest, middag whatever.. haha, så jag hoppas iallafall att det blir kul! Vi har även världens snyggaste present till henne! Hon måste bli glad FFS!

Nu ska jag iallafall dra, mer blogg lite senare idag!

Dagens..


Dagens bästa idag var att min bästa kompis Roxana kom över och vi hade en mysig filmkväll. Vi har det alltid så roligt när vi är tillsammans, och idag var det inte sämre. Hon grät och grät, men jag fick trösta, haha. Hon var så jävla gullig när hon grät hela tiden pga filmen som vi såg. Fler filmkvällar blir det med henne, och antagligen fler tårar också! Ska vi se Titanic nästa gång Roxana? Så kanske du kan skapa en pool åt mig här i mitt rum, för det behövs verkligen en!


Dagens sämsta måste vara SL-bussen som gick sönder precis på uppfarten till E4 imorse. Detta gjorde att jag praktiskt taget missade hela första lektionen, och jag hatar att missa lektioner när jag vaknar tidigt och gör mig redo. Jag kunde lika gärna sovit en halvtimme längre idag, men icke sa nicke. Bussen var tvungen att gå sönder precis vid motorvägen, bra!

The City!

Jag har redan sett två avsnitt av The City och det är sjukt bra! Whitney är fan underbar, och hon är alltid så jävla snyggt klädd!  Hon skulle nog kunna bli modell, istället för att jobba bakom catwalken. Men hon kanske gillar att jobba bakom, vem vet? The City börjar redan med så sjukt mycket drama och det är så spännande att följa. Man börjar redan känna vibrationer av de som är falska i serien och de som bara utnyttjar Whitney. Olivia, en av hennes kollegor är sjukt avundsjuk på Whitney och det märker man redan från början. Även om jag tycker att Olivia är sjukt snygg så är hon jävligt falsk.  The City och The Hills ligger nog på samma nivå, men vi får se, jag har ju som sagt bara sett två avsnitt av The City, fler kommer!

Nu snart ska jag se avsnitt tre och fyra, haha, det blir nog en lång kväll för mig idag! Men äsh, det skadar väl inte!
Ha det trevligt på er!


Olivia Palermo = Skitsnygg!

P.s I love you!

För en stund sedan gick min vän Roxana hem efter en filmkväll hos mig. Vi såg den mysiga filmen så vi båda inte sett, P.s I love you. Det var grymt bra, bättre än förväntat faktiskt och Roxana satt nog och grät som en gris genom hela filmen. Ni vet, vissa kollar inte på filmen, utan är praktiskt taget karaktärerna i filmen. Så jag satt nog mest bredvid och försökte trösta min vän genom att skratta ibland för att hon såg så löjlig ut. haha, förlåt!

Nyss såg jag en artikel på att en ny sedel ska tillverkas i Zimbabwe, en 100 biljonssedel! Jag kan knappt fatta vilken inflation det är i Zimbabwe och jag tycker verkligen synd om befolkningen därborta. Mat, livsmedel etc kostar ungefär dubbelt pris för varje dag som går, och detta resulterar till att Zimbabwe hela tiden går i en djupare inflation. Snart kommer väl också triljonssedeln ut, eller? Vi måste snart hjälpa de att fixa till detta, visst det är inte lätt, men vi får inte glömma Zimbabwe. FN, EU, whatever måste göra något åt detta, stackars befolkning som kan bygga hus av deras pengar, men ändå har de knappt råd att köpa en liter mjölk! Vi får inte sluta bry oss.
Artikeln kan ni läsa här: http://nyheter.se.msn.com/article.aspx?cp-documentid=12877858

Jag ska
snart börja kolla på The City, jag är inte alls trött, och det ska fan bli skönt att bara sitta och kolla på sköna serier idag!

Ha det bra än så länge!P.s I love you!

The City ersätter The hills?

Idag satt jag i skolan ytterliggare och skulle skriva ett inlägg, men jahopp då vägrade blogg.se att fungera och hela mitt inlägg försvann ännu en gång. Det var verkligen inte så kul, med tanke på att det var ett ganska långt inlägg!

Idag slutade jag skolan 16:00 och hade idrott som sista lektionen. Det var jävligt skönt att ännu en gång få ta i, även om vi bara körde skruttiga volleyboll. Sedan var det snabbt att ta på sig och sticka med Awad för att träffa Bea, Paola och Jenny vid Stureplan för att köpa Mikaelas present. Vi gick snabbt in och ut ur butiker med rea tills vi kom fram till NK. Vi köpte presenten och stack vidare. Några skulle hem och jag skulle med Bea till söder för att köpa en annan sak.

Sedan åkte jag hem till min söta mormor då hon hade lagat världens godaste mat!! Fisk med något!!! Jag älskade det!

Jag vill även påpeka att SL ibland kan suga riktigt hårt! Bussen som går innan den jag tar hade blivit inställd, så när jag kliver på bussen så är bussen helt proppfull så jag får ju stå upp. Mellan min station och nästa är det ungefär 20 minuters skillnad och jag ska stå i hela 20 minuter på bussen. Kul! Precis på uppfarten till E4 går den här bussen också sönder, så den stannar precis på uppfarten och skapar värsta kaoset. Bilar fick köra förbi på sidan av bussen.

Jag kom på att The City har börjat och jag måste verkligen börja kolla på serien! Whitney Port är grym och  New york är ju en underbar stad, så jag måste kolla! Men frågan är om The City kommer att ersätta The Hills. Vi får helt enkelt se!

Nu är min kompis Roxana här och hon klagar över att jag bloggar. Bopp du vet.. Ohh.... vi ska kolla på filim (arabiska), hejdååå!!

Pusss

 


Whitney Port

 


Godmorgon!

Idag var jag för trött var att gå och simma, men jag ska istället göra det i eftermiddag eller imorgon morgon. Nu sitter jag iallafall här helt död som alltid och håret är, ja vad ska man säga? Idag har jag en lång dag, jag slutar nämligen fyra idag, men det är bara för att vi har idrott som sista lektion. Men dagen kommer nog att gå ganska snabbt då vi har en hel del roliga lektioner.  Efter idrotten ska jag snabbt hem och sedan ska jag antagligen göra något, vi får se vad jag hittar på.

Just nu sitter jag och äter frukost, en ganska god frukost. Rostade mackor med tonfisk på.. Haha, men det är jävligt gott iallafall! Sedan ska jag fixa till mig!

Vi hörs senare under dagen!

I wish that I was Gossip Girl

Jag är klar med plugget nu och snart väntar det nya avsnittet av Gossip Girl som jag ännu inte har hunnit se. Dagens plugg blev biologilabben och en liten del matte. Men mer plugg väntar mig imorgon och hela helgen faktiskt. Men på lördag ska jag iallafall på en 18-årsfest som min kompis har och det ska bli skitkul!

Gossip Girl är ännu skitbra för mig, och jag kommer ihåg när sista avsnittet av The O.c gick. Fyfan vad det kändes tomt därefter, jag menar man satt inte på onsdagar klockan 21:00 och väntade på att O.c skulle börja.. Men Josh som skapat The O.c skapade även Gossip Girl som jag grymt gillar. Han ersatte The O.c med Gossip Girl, och även fast jag ibland kan sakna The O.c så är det grymt skönt att ha Gossip Girl att kolla på. Jag menar, rika, snygga och grymt snyggklädda karaktärer som lever i feta etagevåningar på The upper east side, vi alla önskar att det var vi, fast icke sa nicke! Vi får bo i vårat kära Stockholm! <3<3

Nu dags för GG! Puss och Godnatt!Gossip Girl

Dagens..

Nu börjar jag med något nytt här i bloggen och det är "Dagens bästa" och "Dagens sämsta". Jag kommer att skriva vad som har varit dålig med min dag och vad som har varit bra med min dag. Detta kommer jag att publicera varje dag förhoppningsvis om jag orkar, annars kommer det att komma lite då och då.


Dagens bästa med min dag idag är att jag har gymmat och kämpat. Att träna överhuvudtaget var en stor grej i mitt liv innan jag slutade nian i grundskolan. Då tränade jag simhopp, karate och dansade Streetdance. Jag älskade att träna för att det var roligt och för att jag utmanade mig själv. Det var det bästa, att utmana mig själv. När jag sedan slutade nian och började på Enskilda Gymnasiet fick vi en massa läxor att jag slutade på allt. Jag slutade helt enkelt att träna då jag tyckte att jag skulle priotera skolan först. Nu ett och ett halvt år efter känner jag suget efter träningen, därför har jag nu börjat pumpa. Jag ska ännu en gång utmana mig själv och kämpa på. Träning ska vara roligt och det tycker jag att det är!


Dagens sämsta har varit Samhälls läxförhöret som vi hade idag. Jag tror nog att jag aldrig har skrivit ett så dåligt läxförhör. Detta berodde självklart inte på att jag var oförberedd, mer att vi hade 40 min på oss och skulle analysera hela Gaza-konflikten. Det fanns så mycket att skriva om Gaza och Israel att jag fick en total blackout, jag kunde knappt komma på en inledning. Men till slut kom jag på en men då hade vi 20 min kvar och då skulle jag hinna med att skriva orsaker, egna konsekvenser och slutsats och lösningar. Tror ni att jag hann? Nej, precis. Jag hasade genom hela uppsatsen, så att uppsatsen blev flummig och dålig. Men vad gör man? Nu är det iallafall gjort och jag får helt enkelt svara bättre på de andra läxförhören!

Gym after school..

Äntligen är jag hemma från en ganska lång dag, men jag har inte bara varit i skolan utan jag har även varit på gymmet och gymmat lite. Så nu är jag hemma och är (nästan) död.. haha.. Idag på gymmet körde jag bröst och triceps, du vet, min kompis brossa har lärt mig lite hur man ska gymma. Nästa gång jag drar och gymmar ska jag köra rygg och biceps. Gymma är till för alla, smarta som dumma. Jag menar du måste ju gymma smart för att få bäst resultat på kroppen. Jag har ännu inte duschat och it is kind of nasty!

Men snart ska jag duscha, jag väntar på att min mamma ska ut ur duschen så att jag kan gå in sedan. Jag ska fan ta en ganska lång och skön dusch, för sedan väntar faktiskt plugget, och det blir inte kul. Har jättemycket plugg, en labbrapport som jag ännu inte skrivit och den ska in imorgon, en biologiläxa och lite matte att göra. Fan, hoppas att jag hinner nu!!

Nu duschen! Ha det bäst!

Daoud
Såhär såg jag ut igår. Gråa jeans, en grå kofta och en tee med skönt tryck!

The Perishers

Jag sitter just nu i skolan på engelska lektionen och ska börja skriva en skräckhistoria. Susanna som jag ska skriva med är tyvärr inte här idag så jag kan tyvärr inte börja skriva. Jag kan ju heller inte börja själv och skriva utan henne, så jag får göra annat idag. Men det är väl skönt det, men jag vill ju ändå att vår historia ska bli klar i tid.

På samhälle innan lunch hade vi ett stort läxförhör. Jag som hade pluggat en hel del fick total blackout och visste inte vad jag skulle skriva på analysuppgiften. Detta resulterade i tidspress och tidspresset resulterade till att jag inte kunde göra klart hela analysuppgiften. Men jag hoppas att hon förstår och jag hoppas iallafall att jag får ett bra betyg på det jag har skrivit. Sen kommer ju självklart andra analysuppgifter som jag kan göra bättre ifrån mig på, så det kommer antagligen att gå bra ändå.

Jag slutar klockan tre idag, så det känns rätt skönt. Ska dra hem och sedan börja plugga en hel del faktiskt. Jag ligger efter i matten, därför måste jag plugga lite matte ikväll. Senare ikväll ska jag kolla på Gossip Girl och One tree hill och kanske på 90210 om jag skulle hinna.

Nu ska jag dra! Ha det bäst!


The Perishers - Trouble Sleeping

16:58

Nu är jag äntligen hemma! Kom hem för ungefär en kvart sedan, men jag väntar ju såklart på min kusin som ska komma om en stund. Vi ska som skrivet tidigare hålla på med hans NO uppgift. Jag som är så jättebra på NO.. Haha=P
Det är så jävla skönt att vara hemma efter en lång dag i skolan och imorgon blir det en skön dag, inte så många lektioner och vi slutar vid tre =) Me like.

Snodde en lista från en blogg.. jag som alltid ska sno, det kan inte fungera såhär!

Nämn något som gjorde dig glad igår: Min bästa kompis Roxana! Snart for vi till Jersey och är där i tre fucking veckor!=D
Vad gjorde du kl 08 imorse: Satt på bussen påväg mot skolan!
Vad gjorde du för 15 min sedan: Jag kom precis hem då.
Det sista du sa högt: Fan har du inte på din mobil för pucko??
Det senaste någon sa till dig: (Ledsen) Jag ska sätta på den.
Vad har du druckit idag: Mjölk, vatten, mjölk och te ;)
Vad var det senaste du åt: Ris med korvstroganoff eller hur det nu stavas!
Vad var det senaste du köpte: Det senaste jag köpte måste nog ha varit godis!!
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vitvit.
Vad är det för väder hos dig nu: Det är jättevarmt och tropiskt.... not.. Det är kallt och mörkt och tråkigt.
Godaste glassmaken: Vanlij med mörkchoklad.. mmmmm...
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, självklart. Jag har blivit kär i en massa personer på tåget och på bussen. Haha
Sover du tungt: Nej nej nej, men jag måste börja göra det!
Drömmer du mardrömmar: Kommer inte ihåg mina drömmar och mardrömmar tyvärr.
Favoritklädsel: Jeans och skjortor är två självklartheter.
Favoritlåt just nu: hmmm.... Britney Spears - Circus
Vad ser du om du tittar till höger: Dörren som leder ut från mitt rum..
Vad gör dig glad just nu: Att jag fick MVG i slutbetyg i kemi, kan fortfarande inte fatta det.
Vad ska du göra härnäst: Vänta på min kusin och sedan plugga.
Höger eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: Jävligt glad på livet faktiskt!
Favoritgodis: Sura bilar och chokladgodis!
Kläder just nu: Grå cardigan, en tee och ett par gråa stuprörsjeans ;)
Sommarplaner: Sola, bada, jobba, plugga, åka till London, Paris och Jersey!
Hur många kuddar sover du med: Med tre, älskar många kuddar i en säng!
Spelar du något instrument: Nee, men det låter från tangentbordet, räknas det som ett instrument?
Morgon eller nattmänniska: Helt klart nattmänniska...
Vad är viktigast för dig: För mig är det viktigt att jag oftast är glad och känner mig lycklig.
Är du kittlig: självklart.
Snarkar du: Nej nej nej, aldrig!
Stjärntecken: Vattumannen såklart =D
Äckligaste insekten: spindlar, har tyvärr ett fobi för de! Äckliga är de, så helt in i helvetet!!
Stökigt eller välstädat: Välstädat så att jag kan hitta mina saker =)
Längtar du mest efter just nu: Tills jag slutar skolan och tills sommaren kommer med härligt väder!!


En bild på mig när jag ligger i solariet. En lite läskig bild faktiskt!

At School

Jag sitter just nu i datasalen i skolan och vi har fysiklabb. Men som tur hade jag en bra partner och vi blev klara med både labben och labbrapporten ganska snabbt. Jag sitter just nu och bara chillar och väntar på att min nästa lektion ska börja. Vi har biologi sedan, fyfan, eller jag gillar biologi, men ibland kan det bli skittråkigt! Idag ska vi ha redovisningar, men tyvärr har jag glömt min redovisning hemma och kan inte redovisa idag. Jag hade heller ingen aning att vi skulle hålla redovisningar idag. Det kommer säkert ändå att gå bra.
Vi slutar ungefär 15:40 eller 15:50, aja iallafall, det är en lång dag idag som alltid. Vi slutar runt fyra varje dag förutom måndagar då jag slutar klockan 14:00. Måndagar är min skönaste dag iallafall!

När jag kommer hem ska jag faktiskt plugga ett tag, sedan ska min kusin komma hem till mi och jag ska hjälpa honom med en NO-uppsats som han ska lämna in nu i veckan någongång. Då ska vi hålla på med det, sedan ska jag även medverka på ett möte hemma hos oss med någon som kommer från Sector Alarm. Han ska tala om bla. Deras produkter. Kul kul...

Igår när jag kom hem från träningen skrev jag ett skitlångt inlägg, men när jag precis ska posta den så ska min internet inte funka. Så jävla typiskt, så mitt internet funkade inte igår föränn klockan 23:00 och då var jag tvungen att gå och lägga mig. Så tyvärr blev det en bloggfattig dag igår med.

Nu ska jag upp och ha biologilektion! Ni får ha det bra! Mer blogg senare.

Tisdag 17:17

Förlåt för en bloggfattig dag igår, men jag hade en hel del att göra och jag fick inte tag på en dator förutom i skolan såklart.
Men jag var och simmade igår morse, sen skyndade jag mig till skolan för att ha en heldag. Vi slutade runt två och då for jag direkt hem för att gymma lite.

Idag är det iallafall en ny dag, och jag är precis hemma efter en lång dag i skolan. Dagen började med historia och slutade med en svenska lektion (kul!) Vi hade nog 8 lektioner idag, och det är sjukt många för att vara en dag. Men jag överlevde dagen ju!
Jag ska träna ikväll och sedan ska jag nog dra till solariet innan jag återvänder hem. Brun ska jag bli och stark! Jag ska ju snart mönstra (13 Feb) och jag ska fan klara mig och bli fallskärmsjägare, annars kommer jag inte att göra lumpen!

Nya avsnittet av Gossip Girl har kommit ut, så jag ska nog kolla på det med. Ja, jag kollar på Gossip Girl, men vafan, det är ju en sjukt bra serie!! Jag tycker definitivt att fler killar borde följa serien.

Mer blogg senare ikväll! Ha det bra!


Roxana och jag! Kommer aldrig att släppa dig!

I skolan

Tjena!

Jag sitter just nu i datasalen och vi har engelskalektion. Vi ska nämligen skriva en berättelse med spänning. Hjälp mig!
Tro mig, jag som egentligen är ganska idérik har ingen aning om vad jag ska skriva. Jag kommer ingen vart. 
I morse simmade jag och det var überskönt! Jag simmade bara 750m men det kändes skönt för kroppen. Senare ska jag även gymma!
Susanna, min kära vän sitter här med mig och vi försöker komma på någonting. Men vi är hela tomma i huvudet!
Susanna går i min klass och hon är jättegullig. Det tycker Aseel också!

Nu måste jag lämna er folks!
Byeeeee

That wasn't easy bitch

Lista snodd från Showiiiiit, oups!

1.Vad skulle du säga om din flickvän var otrogen mot dig?
Smutsskalle, stick till ditt hemland!
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Boooooop
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Har aldrig varit med om det, men skulle nog säga, awww, jag vet att du bröt din nagel =(
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Av Booops, för några månader sen.
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Hon sover innan jag går och lägger mig!
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Att jag var en rich bitch! Skulle nog shoppa upp pengarna!
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Jag tror på något högre väsen, men jag vet inte vad. Skulle nog tacka honom för varje dag jag fick leva.
8. Vad vill du höra mest av allt?
Just nu? Att jag fick MVG i slutbetyg i Matte B. *Hoppas*
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Jag har redan! So go and fuck with yourself!
10. Din romantiska replik?
Hej, jag heter Daoud..........osv Tro mig, alla faller!

Min finaste kompis av alla. I adore her! She is the love-bestfriend of my life! Bitch!
Här är hon en Irakigirl, :D:D

I do love you

Nu har jag äntligen pluggat klart och ätit middag. Det var inte så jättemycket att plugga egenligen, men det var en engelska läxa jag var tvungen att förbereda mig inför.
Träningen som jag lovade mig själv och er skippade jag. Gymmet stänger rätt så tidigt idag, klockan 19:00, så jag kände att jag inte skulle hinna. Jag får gymma imorgon istället! Då ska det även bli riktigt ordentligt också.

Snart ska jag kolla på ett avsnitt av ANTM, för att jag vill veta vem som egentligen vinner. Det är alltid nervöst och pirrigt när den tidpunkten kommer. Jag har tyvärr inte mer att säga. Bloggar även senare ikväll!

Puss


Kolla på videon. Skitsöt!

Hollywood didn't call Doddywood

Idag har jag haft en helvettesdag! Hoppas bara att den inte fortsätter på detta viset. Vad är det med mig och väckarklockor?

Jag satte på larm igår på min mobil och skulle vakna klockan sju idag då jag skulle jobba. Vad gör jag då? Jo, jag försover mig, men grejen är att det inte var mitt fel, utan min mobils fel som inte hade ringt. Bra! Jag skulle på jobbet klockan 08:00 och jag vaknar 08:29! Jag satte bara på mig kläder och sedan stack jag ut, och då ser jag att bussen kommer om ca 15 minuter, fyfan! Så jag stod och frös ute i 15 min innan bussen kommer. När jag sedan kommer in på jobbet och går upp för trapporna så får jag se ungefär åtta ansikten vridna mot mig. Där kom bekännelsen att jag försov mig, haha. Tur är att ingen tar illa upp, utan börjar skämta om det. Någon sa "Jag visste inte ens att du skulle komma". Haha.

På jobbet fick jag jobba ihjäl mig då vi tyvärr ligger efter. Det är pass som ska dit och pass som ska hit så det var jobbigt. Men nu är jag hemma och har det bra. Inte länge till då jag snart ska börja plugga. Plugga is the shiiiiit! N00b!
Sedan väntar gymmet tror jag och sedan blir det hem, äta och plugga lite mer innan jag sedan hoppar i sängen.
Jag måste ju sova tidigt idag då jag inte har fått så mycket sömn i helgen. Jag ska även upp tidigt imorgon för att simma!

Jag kommer från och med nu, simma på morgonen innan skolan varje måndag, onsdag och fredag! Att simma är nog den bästa träningen för kroppen! Du tränar hela kroppen och alla muskler. Det är även jättekul att simma tycker jag.

Nu väntar iallafall plugget, så hejdå! Vi hörs senare.

Daoud
Såhär såg jag ut idag. Jag som aldrig har på mig mössa, tog på mig mössa idag då jag inte hann fixa till håret, och mitt hår ser hemsk ut på morgonen.
Det ser ut som att jag är rädd på bilden, men det var jag, var rädd för att bilden skulle bli dålig och det blev den.

Who is Doddywood?

Snodde en lista! Jag hoppas att man får göra det, annars kommer jag nog åka in på blogg-fängelset! =/

Har du rökt? Ja, tyvärr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hatar det! Rekommenderar verkligen inte!
Har du snusat? Ja, tyvärr!!!!!!!!! Hatar det! Rekommenderar verkligen inte!
Har du legat i sängen brevid en tjej? Självklart har jag det!
Har du blivit slagen allvarligt? Faktiskt inte! Har aldrig hamnat i slagsmål.
Testat droger? Never and ever! Ville testa heroin i år... not!
Hatar du någon? Hata är ett starkt ord! Jag gillar inte vissa männsikor.
Har några av dina vänner svikit dig? Jag har blivit sviken, men jag har även svikit. Sad but sooo true!
Vad har du haft för djur? Don't ask! Marsvin, hamster, fåglar, fiskar.. Ja, smådjur helt enkelt. Men alla dör :(
Favvofärg: Blå, himmelblå!
Har du en bror?
Jag har en lillebror vid namn Daniel som jag typ.... älskar.
Naturlig hårfärg? Det ser ut som svart, men jag säger nog mörkbrunt!
Surfa/snowboard? Båda skulle jag nog säga. Älskar vintern, älskar sommaren.
Kan du mer än två språk? Jag kan tala flytande, Assyriska, Svenska, Engelska. Sen kan jag även lite spanska.
Har du vart med om en olycka? Nope, never. Hoppas att det aldrig händer också.
Har du träffat en kändis? Of course, jag menar, många gånger!
Har du lekt anden i glaset? Yeah, men då var jag typ 12 år gammal. Ingen vill köra den längre med mig!

Jag bjöd lite på mig själv nu! ;)

Daoud
Doddywood soon in Hollywood!

Ett fiasko kanske?

Kolla och tyck att det är bra... not!

Hahahahahha, vad jag skrattade när jag såg videon. Kollade även på andra videos han har gjort och lagt upp på YouTube, och nej, han skäms inte! Han får dagligen tusentals taskiga kommentarer men ändå vill han bli artist! Starkt jobbat av honom faktiskt! Såg till och med på hans intervju som han hade gjort, hela hans familj hade tydligen hållt på med musik så han tyckte att det kändes naturligt för honom att också hålla på med musik. Sen fick han frågan "Vad vill du bli när du blir stor?" han svarade "Artist, modell eller fashiondesigner". Förlåt, men han har varken rösten eller utséendet för att bli modell, jag tycker nog att han ska satsa på fashiondesigner. Fyfan, vad taskig jag är nu, men kolla själva!


Rihanna - Umbrella

Americans next top model!

Jag har förut kollat på programmet, men slutade för ett tag sedan pga. Brist på tid. Min tid gick nog mer åt skolan, och andra (bättre) tv-serier! Jag har laddat ner de tre första avsnitten av den 11-säsongen och alla talar om den nya modellen som sägs vara väldigt Hough Couture. Modellen jag skriver om är självklart Isis.

Visst ser hon ut som en kvinna, men vid vissa vinklar ser hon precis ut som en kille! Tänk er en modell med en killröst + inga bröst eller rumpa. Jag menar visst, jag tycker att hon förtjänar att vara där om hon verkligen vill bli en modell, och hon har kämpat sig till den kvinna hon är idag, men hon har fortfarande inte gjort operationen som gör henne till en "riktig" kvinna. Därför är det också orättvisst för många. Så länge du har den där saken som alla killar har, ska man enligt mig klassas som kille, och "Americans next top model" är bara för tjejer. Isis borde först göra operationen och sedan återvända för att jag tror att hon kan bli stor! Väldig stor till och med!

Den där jobbiga tjejen Brittany blev vi som tur av med! Jag menar, visst ha bra självförtroende, men inte FÖR bra! Haha, "Hello, I'm brittany and I'm americas next top model!" Hon kom inte så långt med det! Lyckat att hon med den inställning åkte ut ur Top Model i första avsnittet. Jag vet att det är lite synd, men jag doooog av garv!

Jag vet än inte vem jag hejjar på, men det får ni snart reda på!

Ha det bra än så länge! See ya ;)

Isis
Americans next top model? Isis!

Nytt år, ny blogg!

År 2009 har kommit, ett nytt år med nya tag och misstag.

Detta år har jag gjort som typ 1 miljon andra folk, jo, skaffat mig en blogg. Iofs har jag ju haft flera bloggar under år 2008, men jag känner nu att detta kommer att bli en blogg som jag stannar på, och gör jag inte det så blir detta nog den sista bloggen. Jag har ju gång på gång lovat mina vänner att stanna på en blogg och blogga men ändå har jag hela tiden bytt blogg, fatta att de känner sig lurade =P Inte längre mina vänner! Detta är en blogg jag kommer att stanna på, minst i 5 år... not. Haha, inte så länge, men ett tag hoppas jag iallafall.

Här ska
jag blogga om mitt liv, min skolgång, mode, skönhet, MYCKET FILM, böcker, politiska händelser, och spännande händelser runtom i världen. Jag ska nog blogga om allt mellan himmer och jord, och jag hoppas att jag nu gör det. Annars är det illa!

Den nya bloggdesignen blev designad av en tjej vid namn SAGA, TACK SAGA, du har gjort ett jättebra jobb!

Jag bloggar mer senare, är lite upptagen just nu. See ya ;)


Jag
Me

RSS 2.0