Heal the world

Sov gott allihoppa! Godnatt!



Micheal Jackson - Heal the world

Daoud & Aseels' bakery

Tårtan som vi hade bakat var grymt god! Jag gillade den, Aseel gillade den och mina föräldrar gillade den! Jag kan lova er att den var NÄSTAN godare än de man köper i affären! Så nästa gång ni vill ha en tårta, slå en pling till mig eller till Aseel. Vi håller redan på att planera att öppna ett nytt företag; Aseel & Daouds' bakery. HAHA!

Såhär såg tårtan ut:


Den ser god ut va? ;)


Aseel ville hugga in, men blev sur över att hon fick vänta en minut till!


Tårtan efter fem minuter, haha :P

Aseel + Daoud = Best fucking friends

Ett jordgubbs fritt Sverige, är inget för mig!!

Jag hoppas
att alla ni därute njuter av det härliga vädret och av ... jordgubbar såklart! Själv njuter jag av vädret men tyvärr hittade vi, jag och Aseel inga jordgubbar!

När jag
idag kom hem från jobbet mötte jag Aseel som var en HALVTIMME försenad! Men eftersom jag är en bra kompis så väntade jag på henne, och visst var väntan mödan värt! Vi gick till ica för att köpa saker till vår tårta som vi skulle bara idag och som btw ligger i kylen just nu. När vi gjort det gick vi hem till mig i det härliga vädret. När vi kommer hem till mig märker vi att min pappa inte har fått tag på några jordgubbar, så vi får gå ner till Rönninge för att kolla på konsum efter jordgubbar. Väl därnere hittade vi inga jordgubbar alls, så vi körde med ananas, banan och godis ;)

Nu är
tårtan bakad och den ser jävligt god ut. Vi väntar på att den ska bli lite kall så att den blir en aning frisk att äta! Fatta vad vi kommer att BLI tjocka. Aseel kommenterar att vi redan är tjocka, men gumman lilla, du kanske är tjock, men jag är smal!!!

Juste jag vill även påpeka att vår AC (air condition) på jobbet suger! När jag idag kommer till jobbet blir jag mött av världens eldsvåg och det var verkligen så varmt att jag inte kunde andas. Det sög! Efter ett tag gick de igång, men tror ni inte att de slås av efter ungefär en timme? Alla på jobbet dog nästan, haha!!

Nu ska jag gå för att äta tårta! Ha det gött!


Jag och Aseel!

L.a Candy

Kommer ni ihåg när jag skrev om att Lauren Conrad hade skrivit en bok som hette "L.a Candy" och att jag hade beställt den? Ja, den kom äntligen! Först när jag beställde den fanns den tydligen inne, men när de senare ska skicka den, ja då är den helst plötsligt slut! =/ Så jag fick vänta tills de hade fått in den igen och nu några veckor senare har jag den i handen! Nu ska jag göra mig bekväm i sängen för att läsa lite och sedan för att lägga mig!

Sov gott allihoppa!


Town walk

I'm back on track!

Fyfan vilken lång dag det har varit! Jag kom hem precis och tro mig när jag säger att jag inte har varit hemma på över 16  timmar! Haha, mina päron var inte glada! Tur att pappa sover (vaknar vid fyra imorgon), och mamma är på jobbet (nattskift).

Så vad gjorde jag alla dessa timmar?

Jag vaknade vid halv sex för att förbereda mig inför jobbet. Vid sex tiden drog jag till jobbet för ett låååångt pass. Att man orkar jobba från halv sju till halv fyra är helt otroligt. Tiden gick dock ganska snabbt och klockan blev helt plötsligt halvfyra. Jag satte mig inte ner på jobbet alls idag, jag var alltid på språng. Jag skulle göra det, jag skulle springa hit och dit, fyfan!!

Efter jobbet
så mötte jag Roxana på tåget och vi tog tåget intill stan. Väl framme vandrade vi från den ena skobutiken till den andra skobutiken. Roxana skulle nämligen kolla på skor och försöka hitta ett par som hon ville köpa. Helst skulle de vara lite kaxiga med lite nitar på och inte alltför höga. Tror du att hitta? Nej! De med nitar är ju typ slut överallt, eller så letade vi inte bra. Vi snackade lite skit mellan butikerna och vi snackade om personerna som vi mötte, haha! Vilka som var snygga och vilka som tyvärr gjorde oss lite blinda.

Vi strosade runt på drottninggatan ett tag och tillslut kom vi till butiken som vi egentligen skulle till. Jag kan tyvärr inte avslöja vilken butik, men   sakerna som säljs där är inte tillåtna för barn. Det är det enda jag kan säga. När vi var klara där, så gick vi enda till Gallerian för att köpa brownie med glass och jag kan säga att den var verkligen saknad i min mun! Den var sååå jävla god!

I Gallerian träffade vi även på min vän Awad, en från klassen. Han var där med sin mamma. Det blev lite snack om hur det gick för honom på forskarskolan som han är på nu. Sen skulle vi även träffas på torsdag, vilket jag ser mycket fram emot!

Tillslut blev det dags för hemgång! Äntligen tänkte jag! Mina fötter var söndertrasade, jag hade ju stått hela tiden på jobbet och nu inne i stan också. Vi stack hem till Roxana, där det bjöds på mat. Utnyttja systemet totalt! Sen blev det även fika där, haha! Det var mycket gott och mycket uppskattat från min sida!

Jag kom äntligen hem och nu sitter jag här i bara kallingar för att det är såååå varmt! Jag ska snart ringa till min kompis Aseel som jag inte har sett på en månad nu för att hon har varit borta i skit Irland! Hon lämnade mig nästan helt ensam här i Sverige, men hon kommer inte att bli av med mig! Vi ska redan vara imorgon, yea!!!

Här kommer lite bilder som beskriver dagen:


Jag på tåget intill stan!


Jag försökte leka Lady GaGa men misslyckades totalt :(


Min sexiga kompis bytte skor för att stå på Malmskillnadsgatan =)


Efter att hon fått en kund hade hon råd med ett till par jobbarskor, hon var jävligt glad över det!


Jag påväg mot Gallerian!


Mina nya byxor, fett fina och fett billiga!


My new BFF!

Silly boy

Nu bär det av till jobbet. Jag ska jobba till klockan halv fyra, men det känns skönt att jag kan göra något efter jobbet också! Idag ska jag och Roxana in till stan för att köpa en hemlig sak, haha! Det kommer vara jävligt roligt. Ikväll vet jag inte vad som händer! Vi får helt enkelt vänta och se.

Här kommer en låt som är jävligt bra enligt mig. Den handlar om Chris Brown, bitchboy! Lyssna ;)


Silly Boy - Lady GaGa ft Rihanna

Yesterday, today and tomorrow

Äntligen hemma från stranden ... det tog ungefär ett dygn och några timmar. Haha, nej jag skoja!

Igår skulle jag ju till stranden med min familj och med min kusins familj. Vi skulle till Farstanäs havsbad (det ligger INTE i Farsta), men när vi är påväg, ja då har vi kommit till "Nya Malmsjöbadet" ... vi fick då vända om, men bra som jag är så hittade jag till Farstanäs havsbad. Som jag tidigare sade till min mamma, så var det fullt med människor där. Jag menar, det är ju fint väder och jävligt varmt, vem drar då inte till stranden?

Vi var där i ungefär sex timmar och dessa sex timmar gick åt att ta mitt första dopp detta år, vi solade, åt och körde volleyboll =) Vi hade jävligt chill därborta och det var urskönt att bara vara i solen och för en gångs skull även njuta utav den! Juste, det var ett gäng som ville ta volleybollplanen ifrån oss, och då började min kusin (som är en tjej) att tjaffsa mot de! Det var coolt tyckte jag, haha ;) You goo girl!!

När jag
kom hem så hoppade jag på telefonen för att göra ett samtal till Rebecka. Hon var ute såklart med några, men jag såg till att joina de. Efter att jag sprungit runt i halva Salem så hittade jag henne tillslut! Vi var ute och gick ett tag och bara snacka om allt och alla. Det var jävligt trevligt att för en gångs skull få tillfälle att snacka med den där tjejen!

Kvällen slutade med att jag hade kliat sönder mina ögon så att de var blodsprängda och det såg ut som att jag grät. Det var inte kul!!!
________________________________________________________

Jag kunde
inte sova på hela natten. Detta tack vare att min näsa hela tiden skulle rinna och täppas igen, och tack vare min ögon som hela tiden kliade och blev tårfyllda. Efter lite, "jag är sjuk", "mina ögon svider", "min näsa rinner hela tiden", så fick min mamma upp mig. Vi skulle till en kyrka i Södertälje, som btw var jättesnygg! Stor och fin inuti!

Efter kyrkan
åkte vi hem till en släkting till oss som bjöd på en jättegod lunch. Det var så varmt idag så jag vägrade att sitta i ett hus hela dagen. Så till slut fick mina föräldrar nog och vi åkte hem. Så fort vi var hemma satte jag på mig lite lättare kläder och fick sedan sjuss (?) gill möllebadet där alla mina vänner var.

Jag hoppade
i och badade ett tag och hade skitkul med de. Sedan gick vi upp för att sola ett tag.

Nu efter
ett jävligt långt inlägg, så är jag hemma och har precis duschat. Jag vet ännu inte vad jag ska göra ikväll, men något händer väl. Jag ska även inte glömma bort att jag ska upp tidigt imorgon för att jobba!

Hej så länge!


Jag när jag spelar Volleyboll =P


Mina snygga kusiner!


Jag bjuder på denna bild ;)


Bild från idag :)


Beach

Nu drar jag till stranden! Ha en skön dag! Vi hörs ikväll ;)


Önskar att det såg ut såhär =)

Thank god it's friday

Tja allihoppa!

Jag hoppas att alla mår bra och njuter fullt av det härliga vädret! Jag hann faktiskt njuta av vädret idag. Jag slutade jobbet vid halv fyra och då hoppade jag direkt ut i solen för att få lite färg och värme på mig.

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag jobbade ett tag och det var så skönt när en arbetskollega till mig kom fram och sa att vi fick gå en timme tidigare idag för att vi hade arbetat så bra i veckan. Just då kände jag en stor lättnad. Jag lovar er att man inte vill jobba en fredag när det är så varmt och så soligt ute!

Efter jobbet åkte jag hem för att byta kläder. Sen skulle vi hela familjen på familjebio och se "Transformers", men såklart så bangade min mamma efter att hon sett trailern, haha! När morsan bangade ur så bangade även farsan ur. Snacka om grupptryck! Ahaha! Jaja, det var nog bäst för de att inte komma. När jag satt där i biostolen så ångrade jag mig inte för att gå och kolla på filmen, men jag trodde seriöst att den skulle vara snäppet bättre. Jag blev även en aning förvirrad ibland. Man måste nog ha sett ettan för att se tvåan. Det är så filmen är uppbyggd. Min brossa kunde ju alla namn på alla olika autobot och de andra robotarna, men jag kunde ju inte ett skit ska jag tala om för er!

Nu är jag hemma igen och jag känner mig helt slut. Jag vill egentligen bara ner i sängen för att lägga mig, men jag ska nog ta och läsa lite eller så ska jag väl ner för att mysa med mina föräldrar och min bror i soffan!

Juste, Isabella Löwengrip, har en tävling just nu på hennes blogg om att vinna en biljett till galapremiären av Harry Potter och Halvblodsprinsen. Gissa vem som har deltagit? JAG såklart! Jag kunde ju inte åka till London, så jag håller verkligen tummarna att jag vinner en biljett!!

Nu ska jag gå och mysa! Ha det bäst!


Jag och min UNDERBARA mor!

OMG!! King of pop is dead

Micheal Jackson har tyvärr avlidit! Bara några dagar före sina 50 konserter i London. Han lämnar tre barn efter sig. Detta kommer troligtvis vara den största nyheten i kändisvärlden denna månad! King of pop is dead!

Såhär skriver Dn.se: "
Micheal Jackson drabbades vid lunchtid på torsdagen av hjärtstillestånd. Klockan 12.21 lokal tid inkom larmet från Jacksons hem i Holmby Hills utanför Los Angeles.

Då ambulanspersonalen kom till hans hem fann de att han inte andades. Hjärt-lungräddning utfördes av familjemedlemmar.

Jackson fördes genast i ambulans, under fortsatt hjärt-lungräddning, till UCLA Medical Center i Los Angeles.

Polis och livvakter blockerade snabbt entrén till akuten på sjukhuset där Jacksons vårdades. Fans strömmade till platsen.

Stjärnans familj uppges har varit hos honom. Innan beskedet om hans död kom lät fadern och en bror meddela sajten TMZ, som var först med nyheten, att hans tillstånd var kritiskt.

Händelsen inträffar just inför världsstjärnans omtalade comeback. Spekulationerna om hans hälsa har varit många, åtskilliga har också befarat att han inte skulle orka med den kraftansträngning som en comeback innebär.

Poplegenden hade planerat att den 13 juli inleda en serie konserter som skulle pågå ända till våren 2010 i London. Biljetterna såldes slut på bara några timmar när de släpptes i mars.

Michael Jackson lämnar tre barn efter sig. Han har sonen Prince Michael och dottern Paris Katherine med sjuksköterskan Deborah "Debbie" Rowe. Jackson har även ytterligare en son, Prince Michael II, kallad "Blanket". Vem som är moder till honom är okänt.

Michael Joseph Jackson föddes den 19 augusti 1958 i Gary i delstaten Indiana. Han kom till världen som nummer fem i en syskonskara på nio.

Pappa Joe är stålarbetare och mamma Katherine affärsbiträde.

Bara fem år gammal stod han på scen första gången tillsammans med sina äldre bröder i Jackson Five. Snart blev han gruppens stjärna.

Jacksons album Thriller som kom 1982 är världens mest sålda album. Det uppges ha sålt över 100 miljoner exemplar världen över.

Michael Jackson har även omtalats för andra saker än sin musik. Det har bland annat handlat om anklagelser om sexuella övergrepp, hudsjukdomen Vitiligo och ekonomiska bekymmer."
____________________________________

Jag kan faktiskt inte fatta det! Den största stjärnan har avlidit =( Även om jag bara gillade hans musik så är jag mycket ledsen. Jag tycker synd om hans barn, de är ju endast bara barn! R.I.P King of pop, Micheal Jackson!


Music is my passion

Här kommer en del låtar som jag gillar grymt mycket!


OneRepublic - Stop and Stare



Chester See - Beautiful



Micheal Buble - Lost

Hello sweden

Härligt väder det är ute va? Det är så varmt att jag håller på att smälta! Haha!

Idag var jag ju hos tandhygienisten och det var inte kul kan jag säga er! Ni fattar inte hur ont det gjorde när hon skrapade runt mina tänder med ett vibrerande verktyg som de använder när de tar bort tandsten. Det gjorde jätteont. Det som jag störde mig mest på var att hon hela tiden sa "Slappna av"!! Hur fan tror hon att man ska slappna av när det gör skitont?! Jag fattar inte det, jag försökte faktiskt slappna av, men jag kunde inte det. Jag blödde skitmycket och jag har fortfarande blodsmaken i munnen på mig, inte kul!

När jag gick därifrån med smärta i munnen så gick jag till simhallen och gymmet för att kolla på simbassängen var öppen och det var den! Jag hoppade i för att simma och jag simmade 50 längder bröstsim. Jag simmade alltså 1250m bröstsim utan att stanna någongång! Jag är stolt över att jag tränade idag. Jag har lovat mig själv att träna varje dag fram tills Jersey! Man måste ju se lite bra ut därborta, annars är det ju inte kul.

Snart ska jag till jobbet och det är mindre kul. Men jag får tänka att jag har 15 arbetsdagar kvar och sen är jag leedig resten av sommaren. Det gör saken mycket bättre. Man vill nästan jobba för att sedan räkna ner dagarna till semestern.

Aja, nu ska jag dra mig för att göra annat! Ha det bäst! Vi hörs ikväll!


Smothien som jag gjorde igår! Den innehåller bara frukt! Jättegod och jättenyttig!


Min brunch idag! Den bestod av mackor med kokta ägg på, tomater, en kopp te, ett glas proViva fruktdryck och ett glas mjölk!

Dentist time!

Gormorgon på er allihoppa!

Jag har sovit väldigt gott, men jag vet inte om jag har drömt. Jag drömmer aldrig nu för tiden, vilket jag tycker är lite sorgligt. Jag gillade att drömma och berätta alla mina drömmar för mina vänner och föräldrar. Nu längre har jag ingenting att säga.

Snart ska jag iväg till tandhygienisten (stava jag rätt?). Hon ska skrapa bort all min tandsten och kolla min tandhygien, haha ;P Jag hatar att gå till tandhygienisten, för det gör jävligt ont att vara där. När hon skrapar bort tandstenen gör det skitont, nästan så att man börjar gråta faktiskt.

Nu måste jag gå för att borsta tänderna! Man vill ju att de ska glänsa när man kommer till tandläkaren ;)

Ha det bra!


Skräcktandläkare??

TTYN (talk to you never)!

Nästan alla av mina vänner har åkt bort från Stockholm. Vissa har åkt till Göteborg och andra har åkt enda till Miami. Jag själv är kvar i Stockholm, men det är inte det som är problemet. Problemet är att jag saknar alla. 

Roxana har åkt till Götet och jag saknar henne grymt mycket. Hon ska på Liseberg idag (torsdag) och jag älskar Liseberg! Aseel är i Dublin och har varit där i två veckor, det stör mig riktigt mycket. Hennes syster gifter sig och Aseel ska vara brudtärna. Jag hoppas att hennes hår fastnar i bussdörren när hon kliver av bussen i Irland. Jag saknar henne otroligt mycket, men vi har en del saker att gå igenom faktiskt. Jenny åkte precis till Miami, jag kommer att sakna henne grymt mycket. Vi sågs iofs i lördags, och jag hoppas verkligen att denna resa blir superbra för henne! Tina är i Grekland och hon har varit där ett tag. Jag har inte sett människan på ett bra tag nu, jag har inte sett henne köra bil heller. Men när hon kommer tillbaka måste hon räkna med att jag ringer henne och ber henne köra mig någonstans.

Ingen av dessa personer jag har nämnt tänker på mig så mycket som jag tänker på de. De är alla onda och självupptagna, haha! Jag hoppas att alla saknar mig lika mycket som jag saknar de, annars jävlar!

Detta inlägg är ett onödigt inlägg, men jag ville bara att de skulle läsa att jag saknar de!
Tina, Aseel, Jenny och Roxana, ni kommer inte undan!

T
alk To You Never bitcheees!!



Lady GaGa - Love Game

Äntligen hemma från en lång dag på jobbet! Det suger verkligen att jobba nu när det är fint väder, men jag hoppas att det är lika fint i helgen och hela nästa vecka. För då kan jag iallafall njuta av solen! Jag är jätteavis på alla som är lediga just nu, men man kan inte göra så mycket åt saken. Det är bara att ta emot och svälja, haha, det lät lite snuskigt det där ;P

Vad händer
nu då? Ja, jag ska dricka te och kolla på "Paris Hiltons' new BFF"! Jag älskar det programmet, så jävla mycket drama!

Vi hörs efteråt!


_______________________________________________________

Juste, idag när jag satt vid tv:n så spanade jag in Lady Gagas musikvideo till låten "Love game". Jag tror nog inte att jag sett en bättre video! Den är rå, sexig och så jävla bra. Man sitter ju där som en gris och vill liksom bara dansa av sig. Hon är även skitsexig i videon! Lady Gaga är inte en jättestor favorit hos mig, för de flesta av hennes låtar låter nästan exakt likadana. Samtidigt tycker jag att hon väl är lite mediakåt och vill bara att det ska skrivas så mycket som möjligt om henne. Har ni liksom kollat på vad hon tar på sig ibland? Jaja, skitsamma! Hon har gjort några bra låtar och denna är en ny låt av henne som jag börjat att älska! Lyssna och kolla själva!



Lady GaGa  - Love Game

Fresh and clean

Nu har jag duschat klart och det känns underbart att vara helt ren igen! Snart ska ner för att äta min efterlängtade brunch, haha! Men först kommer det upp två bilder på min outfit, den ena hade jag på mig när jag sprang, sexy! Och den andra har jag på mig nu.


Jag bjuder på denna bild! Såhär ser jag ut när jag nyser, haha!  Här är jag freshhhhh!


Open the door

Nu är jag hemma! Jag var ute och sprang i ungefär 30 minuter, men när jag kommer hem så släpper ingen in mig. Jag var alltså utelåst i ungefär 20 minuter. Kul! Alla förutom min fader var hemma, men morsan stod i duschen och jag tror helt seriöst att min lillebror är hörselskadad! Jag ringde på dörren typ 50 gånger, knackade HÅRT på dörren, på fönstret, jag KASTADE till och med stenar på hans fönster, men ingen kom och öppnade. Ja, vad gjorde jag nu då?

Jag lade mig för att sola, så jag solade i 15 minuter och fick lite färg på mig. Nu väntar duschen iallafall, finally! Måste också påpeka att mina gympaskor luktar förfärligt äckligt! Fyfan, jag tror att man kan dö av att lukta i de! Ni fattar inte hur äckliga de luktar!!!! Jag tror att jag kommer svimma snart!

I will see you!

Ni får lyssna på denna låt medan jag är borta!


Ännu med Disney!

I'm out of here!

Godmorgon på er!

Hoppas att ni sovit bra för det har jag gjort. Jag skulle egentligen vakna vid nio för att dra ut och springa, men tror ni att jag gör det? Haha, nej, exakt! Men nu är jag vaken och nu ska jag ut och springa. Det ska bli jätteskönt att göra det och det är även bra väder för det. Det är inte stekhet ute, men det är heller inte iskallt. Det blåser litegrann.

När jag senare kommer hem ska jag äta en brunch och sedan bara slappa ute på altanen eller hemma och kolla på tv. Det var jättelänge sedan jag gjorde något sådant. Jag brukar nästan aldrig kolla på tv, det brukar mest bli så att jag kollar på serier och på filmer på datan. Jag tycker att det blir bäst så, men idag blir det nog tv:n ;)

Ha det bäst än så länge!


Springa mitt i ingenstans? Det vill jag göra!

Can i have this dance?

En ny dag väntar oss alla imorgon! Jag avslutar denna dag med denna video =) Godnatt allihoppa!



Jag kan inte få nog av Disney!

A short list


Nämn något som gjorde dig glad igår: Det finns ingen bättre känsla än känslan som man får när man går från jobbet. Love it och det gjorde mig glad igår.
Vad gjorde du kl 08 imorse: Soooooov
Vad gjorde du för 15 min sedan: Såg på ännu ett avsnitt av "The real housewives of Orange County"
Det sista du sa högt: Var tyst!
Det senaste någon sa till dig: Jag är tyst
Vad har du druckit idag: Vaaaaatten i stora mängder.
Vad var det senaste du åt: Rissifrutti haha :P
Vad var det senaste du köpte: En glass, en calippo =D
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit
Vad är det för väder hos dig nu: Det är natt, så det är lite kyligt =/
Godaste glassmaken: Jag ska vara lite tråkig nu, men jag älskar choklad!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jo, det gör jag! Absolut!
Sover du tungt: Haha, ibland och ibland inte.
Drömmer du mardrömmar: Jag vet inte ens om jag drömmer några drömmer (?)
Trivs du med ditt jobb: Hrrmmmm, sådäraaa
Favoritklädsel: T-shirt och shorts
Favoritlåt just nu: Miley Cyrus - The climb
Vad ser du om du tittar till höger: Dörren ut från mitt rum
Vad gör dig glad just nu: Att jag snart ska få sova :D
Vad ska du göra härnäst: Sova
Höger eller vänsterhänt: högerhänt
Humör just nu: Väldigt flummig och glad
Favoritgodis: Allt som är surt
Kläder just nu: En tee och ett par shorts
Sommarplaner: Jersey och sedan eventuellt Grekland =D
Hur många kuddar sover du med: Älskar kuddar och har just nu tre ;)
Spelar du något instrument: I wish I could play guitar
Morgon eller nattmänniska: Verkligen en nattmänniska!
Vad är viktigast för dig: För mig är min familj och vänner viktigast!
Är du kittlig: Yes
Snarkar du: Haha, vet inte ;P
Stjärntecken: Vattuman :)
Äckligaste insekten: Hatar spindlar över hela mitt hjärta! Det finns nog inga värre insekter än spindlar. Äckliga som fan, fyfan!
Stökigt eller välstädat: Alltid välstädat :)
Längtar du mest efter just nu: Britney Spears konserten och Jersey!!!.

The real housewives of ...

Äntligen hemma från jobbet. Det känns jätteskönt att vara hemma och jag är jätteavundsjuk på alla er som faktiskt är lediga denna vecka. Jag menar, kolla vädret på dagarna! Det är stekhet och då är det faktiskt inte så kul att vara på jobbet och veta att man slutar vid 24:00!

Jag ska
inte klaga mer, jag får ju ändå jävligt bra betalt och jag kommer att kunna göra mycket i juli! Dessutom jobbar jag mina tre sista veckor nu, så det är snart för mig att ta ledigt.!

Igår kväll
blev det inte så mycket bloggande för att jag satt istället och kollade på programmet "The real housewives of Orange County". Fyfan vilka lyxkvinnor. Jag kollade ett avsnitt och blev riktigt sugen att följa fler avsnitt för att det var så underhållande. Vem vill inte kolla på kvinnor som shoppar som djur, äter på dyra restauranger, bor i slott och har fetaste bilarna?

"The real housewives of Orange County" är en serie, sen finns det ju också "The real housewives of Dallas", "The real housewives of Texas" osv. Ikväll på tv3 skulle "The real housewives of New York" börja och jag ville så gärna se avsnittet, men tyvärr kunde jag inte det då jag jobbade. Jag hoppas att någon annan såg seriestarten.

"The real housewives of ..." handlar ju om lyxfruar som bor stort och shoppar mycket. Man får följa ungefär 5 st fruar som alla är kompisar. Man får följa deras hysteriska och bortskämda vardagar. Man får se vad de shoppar, vad de kör och hur de bor. Man får följa deras intriger med varandra och deras ständiga kamp om att vara den "snyggaste" housewifen.

Jag rekommenderar
serien till andra som älskar att kolla på serier som handlar om rika människor!


"The real houswives of Orange County"

My life

Det har gått 26 timmar sedan jag skrev mitt senaste inlägg. Nu har det inte blivit så många inlägg, men jag försöker skriva ett inlägg nu om hur min dag har sett ut. Nu när man jobbar kan man ju inte göra så mycket och speciellt inte när man jobbar kväll. För den enda tiden som man egentligen har är på morgonen och lite på eftermiddagen.

Nu är
jag ju inne i en jobbarvecka, så jag har fyra dagars arbete kvar. Inte kul alls, men det kommer jag att gå snabbt, det är jag nästan säker på! Det känns även som att jag kommer ha kul på jobbet nu, jag jobbar med människor som jag vill jobba med!

Jag drömmer mig ändå bort ibland och speciellt till Jersey om några veckor och Britney Spears om bara 3 veckor! Så nu är det väl dags att räkna ner! 21 dagar kvar till Britney Spears konsert!



Kommer ni ihåg min träningsdagbok förra veckan? Tror ni att jag fullföljde allt? Dum och omotiverad som jag är gjorde jag inte det tyvärr. Jag gör ett nytt försök i veckan och jag ska redan ut imorgon för att springa några km i skogen. Jag ska ut med en väldigt shysst vän Rita som också hon gillar att springa. Det ska nog bli så skönt!

Efter att
jag sprungit ska jag hem för att duscha och äta frukost, för efter ska jag möta upp Cecilia och vi ska väl hitta på något. Jag vet ännu inte vad, men vi kanske ska fika eller något. Det ska bli skittrevligt!


Vädret ser väldigt lovande ut denna vecka! Jag ska nog ta och sola lite för att få lite färg!

Jersey, here we come!

På tisdag är det endast FYRA veckor kvar tills jag först åker till Frankrike och sedan till Jersey. Inte nog med det så följer även en av mina bästa kompisar, Roxana, med mig. Det kommer att göra resan ännu mer spännande och rolig. Det är vår första resa tillsammans och absolut inte vår sista!

Jag kommer exakt ihåg att för ungefär ett år sedan så satt vi där och planerade vår nästkommande sommar. Vad skulle vi egentligen göra? Dra till mölle? Dra på grönan? NAE, det var för tråkigt. Jag kommer ihåg att språkresan kom upp, men det var inget vi tog för givet. Vi himlade med ögonen och tänkte, som om vi ska åka på språkresa?! Forget that! Nu ett år senare är det för givet att vi ska på en språkresa tillsammans. Detta kommer att bli grymt!

Vi har redan bestämt vad vi ska göra och vi har kommit fram till att vi ska göra så mycket som vi bara kan. Vi ska festa, shoppa, fika, gå på bio, bada, sola, utforska Jersey, åka bananaboat osv. Det går inte att berätta hur mycket vi vill hinna med på ynka tre veckor.

Det är som skrivet tidigare endast fyra veckor kvar, och jag är medveten om att dessa fyra veckor kommer att löpa iväg och då står vi där på Arlanda och ska ta flyget till Frankrike. Awesome!

OBS! Jag åker till Jersey som är en ö och som ligger lite utanför Frankrikes kust. Ön tillhör Storbrittanien!



Jersey

Dinner at a friends house

Hej allihoppa!

Hoppas att allt är bra med er! Med mig är det faktiskt jättebra. Jag befinner mig hos min underbara vän Susanna. Vi ska ha en välkomstmiddag hos henne för våra underbara vänner som i veckan kom hem till Sverige efter att ha befunnit sig i Spanien och i Frankrike. Vi håller just nu på att baka och laga mat. Det blir middag, dessert och lite snacks och lite härliga drinkar ;) Jag hoppas att allt uppskattas för det har inte varit en lätt utmaning. Haha ... 

Ikväll blir det alltså skvaller om vad som hänt i Spanien och i Frankrike. Det ska bli jättespännande och höra på allt, fan vad jag är nyfiken!! Jag älskar skvaller, haha. Detta inlägg blir väldigt kort, tråkigt och utan bilder. Jag lägger in bilder så snabbt jag kommer hem! 

Ha en underbar dag! Pussiluss!

Joe Jonas - Gotta find you

Jag hoppas att ni vet vilka "The Jonas Brothers" är. Jag hoppas också att ni känner till filmen "Camp Rock"! Haha, om inte, så fattar jag att ni inte är riktiga Disney fantaster! Jag själv ÄLSKAR Disney och allt de gjort! Deras filmer är underbara och deras serier likaså. Visst är det töntigt att som 18-åring kolla på "Hannah Montana", men det är ju förfan så jävla kul! Haha! Och Miley Cyrus är så jävla skön!

Aja, tillbaka till Jonas Brothers, jo det är såhär att min kusin fick mig att lyssna på en jävligt bra låt som Joe Jonas sjunger i filmen Camp Rock. Den får mig att tänka på kärleken (jag vet att det låter lite klyschigt)!

Lyssna och njut!


Paris Hiltons new bff

Jag har börjat kolla på ett nytt program som för tillfället inte visats i svenska MTV. Paris Hiltons New BFF season 2! Jag följde aldrig säsong ett, men jag vet att det var en tjej som vann då. Tjejen var enligt Paris bara mediakåt och ville bli känd så Paris dumpade henne och bröt med henne. Nu visas säsong två på MTV.COM och det enda jag kan säga är; DRAMA! SO MUCH DRAMA! Jag tror inte att det finns ett avsnitt som jag har sett som INTE innehåller tjaffs och skitsnack. Jag ska faktiskt inte klaga för att det är det som gör programmet. Man vill ju inte kolla på något som är så boring att nästan vill sova. Så bring up the drama bitches! ;)

Jag tycker faktiskt att det är lite överdrivet att Paris letar efter en bästa kompis i tv. Hon kan lika gärna hitta en på egen hand. Men naturligtvis är detta också något som henne att visas i media lite mer. Hon behöver  ju lite extra money *hrmm*! Jag gillar inte Paris och kommer nog aldrig att gilla henne. Hon har inte gjort något speciellt som man kan tycka om henne för. I programmet säger hon att hon inte vill ha en bästis som flörtar med Paris killar, och att hon inte kan acceptera sådant. Det enda jag vill säga är, tänk om Paris! Hur många gånger har vi inte hört att Paris har snott och hållt på med  killar som already var upptagna? Hur många gånger? Lite falskhet över det hela tycker jag!

Sen vill jag även kommentera hennes röst i programmet. Hon får verkligen sig själv att låta som ett oskyldigt barn. Come on! Vilken kvinna i 20-årsåldern vill låta som ett barn? Jag lovar er att det låter värre än en anka, men vad kan man göra åt saken. Det är ju ändå Paris Hilton som vi snackar om.

Nej, för mig är programmet bara ren underhållning, det är ingen person som jag skulle vilja vara BFF med! NEVER! Maybe for her money =P

 


Paris Hiltons' new BFF

 


Shopping

För ungefär en vecka sedan shoppade jag. Tyvärr var jag ena dagen ute innan rean, när jag sedan såg rean gick jag ut på stan igen för att hitta något. Dessvärre hittade jag inte så mycket på rean, men jag hittade ett par jeans som jag velat ha i ungefär två månader. Jag har letat efter sådana överallt och jag kunde inte hitta några. När jag sedan är inne på Beyond Retro (älskar butiken btw, man hittar alltid något!) så hittade jag sådana jeans. Jeansen är självklart vintage, men de kommer från Levis och de var ursnygga och passade mig perfekt!

För några
inlägg sedan lovade jag att fota det jag hade köpt för att visa, det är lite dorky, men jag gör det anyway! Haha, det är kul att blanda lite engelska och svenska i texterna, jag menar, jag skriver ju inte direkt ett examenarbete som jag ska få betyg på, därför kan det lätt bli tråkigt om man hela tiden skriver korrekt. Hellre att en text innehåller lite roliga uttryck än en text med bara korrekt och avancerad svenska.


Byxorna längst till vänster kommer från Beyond Retro
Byxorna i mitten kommer från Zara
Tröjan kommer från H&M

Midsummer's Eve

Idag är det midsommarafton, jippie! Vädret är på topp, midsommarstången står opp! Shit, det rimmade :P Sedan ska vi även dansa små grodorna! Jaja, lite ironi skadar aldrig. Som skrivet, idag är det midsommarafton och jag tycker att vädret inte ser så lovande ut som det egentligen ska vara vid midsommar. Det regnar och blåser, härligt! Hur firar ni midsommar?

Jag själv
firar inte midsommar, men idag ska vår familj och min kusins familj åka till ett ställe (fråga mig inte vart, för jag har ingen aning), och sedan ska vi hem till min mormor då min söta mormor har bjudit oss på middag hemma hos sig. Jag älskar när jag är hemma hos min mormor och äter, för att jag älskar allt hon lagar. Min mormor lagar ibland bättre än vad min mamma lagar!

Nu måste jag hoppa in i duschen för att göra mig lite fin! See yaa'

Jag önskar er alla därute en riktigt GLAD MIDSOMMAR!


Typisk midsommar?


There is always gonna be another mountain

Ni ser, det är en ny kategori här. Nämligen musik. Jag gillar musik och jag vill att ni ska få en inblick i vad för sorts musik jag gillar.
_____________________________________________________________________

Denna låt
är utan tvekan en av mina favoriter just nu. Den spelas nästan all the time på radion och texten är väldigt bra. Det är Miley Cyrus som sjunger och hon är en av mina favoriter inom kändisvärlden. Alltid god och glad och alltid snäll! Hon har även en underbar röst som berör många, den är inte som alla andras, den är orginell! Tjejen har något speciellt i sig och jag hatar all media som på många olika sätt försöker att förstöra för Miley Cyrus!


Miley Cyrus - The Climb

Yesterday is gone

Äntligen hemma från ännu en dag på jobbet!

Denna dag sööög ärligt talat! Det blev en massa strul på jobbet och vi satt rastlösa och hade ingenting att göra i hur många timmar som helst, och vi fick inte ens dra oss hemmåt. Vad är det för mening att sitta på jobbet när man inte har något att göra? Man är ju där för att jobba, men sedan när det strular och hela nätverket kraschar och ingen kan fixa det, vad gör man då? Jaja, så dagen på jobbet sög.

Igår hade
jag det mycket trevligare, både på jobbet och efter jobbet. På jobbet så flög tiden då inget strulade. Jag gick från jobbet vid 16 och då skulle jag in mot Rålambshovsparken där jag skulle möta upp de flesta SSUarna. När jag kom till Hornstull besämde jag mig för att gå ända till parken och det var så värt det. Jag fick se en underbar utsikt över hela STOCKHOLM<3.

När jag
kom till Rålambshovparken var det dags för grillning och tro mig när jag säger detta, det fanns hur mycket ätbara som helst. Korv, marshmallows, godis, chips, dricka, frukt. Vi grillade och åt ett tag. Därefter var det dags för olika tävlingar, bla. när man stoppar när ansiktet i mjöl för att leta efter en krona eller en sockerbit. Det var hur obehagligt som helst - men sjukt kul! Alla blev vita och det bildades deg i munnen på varje person, haha! Vi, team "Redline", kom tvåa i tävlingen och fick dela på en stor Marabou choklad (jag fick hela då ingen gillar sorten Mint) haha. Det var faktiskt jättekul att bara få träffa allihoppa, för nästa gång man träffar de är inte föränn typ två månader.

Jag drog
mig hemmåt vid åtta och då träffade jag Roxana och David. Vi fikade hemma hos David och skvallrade en mass! Det var hur trevligt som helst. Det var ett tag sedan jag såg David, så det var kul att träffa honom igår. Vi drog oss hemmåt runt klockan tolv.

Jag hade alltså inte vart hemma en enda stund, och självklart var pappa lite bitter över det. Vi har ju inte setts på hela veckan. Jag jobbar ju kväll och han morgon, så när han åker till jobbet så ligger jag och sover, och när jag kommer hem från jobbet då ligger han och sover.

Nu blev det ännu en gång ett väldigt långt inlägg, därför avslutar jag detta inlägg med att önska er en trevlig fortsatt dag!


Min outfit igår! (VARNING FÖR: GRISNÄSA!)


Underbara Stockholm <3!


Här var det bara att hugga i!

Toxic

Nu ska jag dra mig till sängen. Jag håller faktiskt på att slockna här på datorstolen. Så jag säger godnatt allihoppa! Imorgon börjar jag som jag skrev tidigare vid 10.00, så vi hörs på morgonen!
Sov gott!


Absolut Britney Spears! Detta är en av mina favoriter! <3

Britney Spears - Toxic

DAMAGED - The Heartbreaking True Story Of A Forgotten Child

Förra veckan läste jag ut en väldigt väldigt bra bok och nu tänkte jag skriva en kort recension på boken. Jag vill dela med mig av den för att jag tycker att den hade en väldigt bra och känslosam handling.

Bokens namn: Skadad (Engelska: DAMAGED - The heartbreaking true story of a fortgotten child.)
Bokens författare: Cathy Glass
Den kom ut: 2008

Detta är en sann berättelse om ett glömt barn.

Cathy Glass hade varit fostermamma till många barn under loppet av tjugo år när hon välkomnade åttaåriga Jodie till sitt hem. Jodie är ett barn som funnits med på personregistret hos Socialkontoret sedan hon föddes. När Cathy tar emot Jodie, vänds hela huset upp och ner. Jodie visar sig vara ett väldigt trasigt barn med en väldigt trasslig barndom. Jodie är inte bara aggresiv mot allt och alla, hon är även en våldsam flicka. På fyra månader har Jodie varit hos fem fosterfamiljer och klarar inte Cathy att ändra på Jodie så hamnar Jodie på barnhem. Cathy som har en erfarenhet på tjugo år av att ha fosterbarn hemma vill verkligen försöka att ändra på Jodie. Sakta men säkert börjar Jodie lita på Cathy och så småningom börjar saker från Jodies barndom att komma fram. Förfärliga saker som inget barn ska behöva uppleva. En väldigt mörk hemlighet avslöjas och det förklarar Jodies beetende. Jodie har inte haft en normal barndom!

Detta är en hjärtskärande berättelse som kommer att beröra alla. Även den mest känslokalla människan på denna jord kommer inte att kunna släppa boken från sig utan att ha blivit rörd. Jag personligen börja gråta vid vissa tillfällen och det gjorde verkligen ont i mitt hjärta när jag läste denna bok. Jag rekommenderar verkligen denna bok till alla! Ni som läst "Pojken som kallades Det" och tyckte om den, ska verkligen läsa denna bok!

Läs läs läs!!


Skadad - Cathy Glass

Britney fucking Spears

Jag kom hem för ungefär en halvtimme sedan från jobbet och det känns så jävla skönt att vara hemma. Ni vet känslan när man precis slutat att jobba och ska hem och vila, ja det finns nog ingen bättre känsla än den! Dessvärre ska jag börja jobba vid klockan 10:00 imorgon därför att jag ska träffa alla SSUare för sommaravslut! Det ska verkligen bli väldigt mysigt att få träffa alla igen!

När jag idag klev in i mitt rum fick jag syn på ett vykort! Jag har SÅÅ längtat efter detta vykort. Jag har gått runt och runt och väntat! Och nu, idag fick jag det. Vykortet kommer från Nerja och är skickad av mina vänner, Jessica, Mikaela och Elisabeth som just nu har befunnit sig i Nerja i ungefär fyra veckor. De har haft det så kul därborta och jag kan inte göra mer än att längta till lördag då vi alla förhoppningsvist träffas! Jag har verkligen saknat alla som har åkt till Nerja och till Aix!

Igår glömde jag att berätta att det är endast FYRA veckor kvar till Britney Spears konserten! ENDAST FYRA VECKOR! Fatta vad tiden kommer att gå och om fyra veckor så kommer jag att stå där för att kolla på Britney Spears! Underbart! Glöm fucking Madonna, Britney Spears är queen of pop, så är det bara! All of the boys and all of the girls are begging to F.U.C.K M.E ! Älskar den låten =D

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Project Runway, så ha det bra än så länge, mer blogg senare!












Jag bjuder på denna bild ;) Men visst liknar jag Britney? =D

Sunshine

Tjena!

Nu snart ska jag dra för att jobba. Jag jobbar kväll hela denna vecka, och det är så skönt att inte behöva jobba på fredag (läs: midsommar!)! Jag har idag varit ute och sprungit två varv runt möllespåret som jag har här utanför mig. Det var otroligt skönt. Ni vet, känslan som kommer efter att man gjort något bra! Sedan gick jag in och duscha och nu sitter jag här och skriver.

Jag vet att mina inlägg är så tråkiga, men jag lovar att det kommer komma roligare inlägg. Jag vill ju uppdatera så att Aseel kan få en titt i min vardag.

Jag kollar ut och solen skiner. Jag börjar räkna dagarna som jag inte sett solen och efter ett tag så slutar jag att räkna för att jag kommer på att det var ett bra tag sedan man såg solen *ironi*! Jag kommer faktiskt inte på mer att säga förutom att ni ska ha en bra dag i solen!

Goodbyee!

Träningsdagbok – V. 25

Måndag: Ut och gå i ca. 20 min. Jobb därefter!  Check!
Tisdag: Jogga möllespåret 2 ggr. Ca. 4.4 km. Köra 100 x 3 sit ups. Check!
Onsdag: Simma 50 längder. Köra 100 x 3 sit ups.
Torsdag: Jogga möllespåret 2 ggr. Ca. 4.4 km. Köra 100 x 3 sit ups.
Fredag: Simma 50 längder och gymma! Köra 100 x 3 sit ups.
Lördag: Jogga möllespåret 2 ggr. Ca. 4.4 km. Köra 100 x 3 sit ups.
Söndag: Vila!

I'm lovin' it

Är det bara jag som ÄLSKAR de nya glasen på McDonal's? De är ju sjukt snygga! På designen ska glasen föreställa colaburkar och det är det som är så coolt med dessa glad. Glasen finns i sex olika färger, Lime, grön, röd, blå, svart och i lila. För att få ett glas är man tvungen att köpa en plusmeny, och det är en ny färg varje vecka.
V 24 (start 9 juni) lime v 25 grön v 26 grå v 27 rosa v 28 blå v 29 lila. Därefter säljs glas i de färger som eventuellt fortfarande finns kvar. Jag ska defintivt få tag i alla färger! Här hemma så har jag FEM limefärgade glas. Haha, fråga inte hur jag fick tag på de! Två ska däremot inte användas. Jag ska spara de tills jag skaffar mig en egen lya ;) Det må låta töntigt, men jag tycker att dessa glad är underbart snygga!


I feel good

Att träna är väldigt viktigt för mig och för allmänheten. Man måste i vardagen tänka på att röra sig. Jag själv tränade ungefär fem gånger i veckan innan jag började gymnasiet. Jag tränade simhopp fyra gånger i veckan och dans en gång i veckan. Jag slutade med allt då jag trodde att jag skulle flytta upp till Kiruna (Skulle egentligen börjat på Rymdgymnasiet). När jag bestämde mig för att inte flytta upp dit, så tänkte jag börja med allt igen.

Gymnasiet började och jag insåg hur mycket vi fick att göra, och då bestämde jag mig för att jag inte ska börja på simhopp eller börja dansa igen. Jag skulle aldrig ha tid med det. Det var mina tankar då. Jag satt istället hemma och jobbade, pluggade, träffade kompisar. Jag tänkte aldrig på att träning är väldigt viktigt, och minst sagt lika viktigt som skolan. Du måste röra på dig för att tänka klart, du måste röra på dig för att orka med dagen, du måste röra på dig för att sova bättre. Det tänkte jag inte på förut.

Nu har
det gått två år sedan jag slutade med allt, men i vintras tog jag tag i min träning och skaffade mig ett gymkort. Jag kan nu säga att det är lite bortkastade pengar. Jag vet inte hur många gånger jag har varit på gymmet, men det är inte många gånger alls. Jag ska definitivt börja använda gymmet fler gånger!

Som sagt
är träning väldigt viktigt för alla människor. Jag menar tänk lite, istället för att ta rulltrappan kan du gå uppför trapporna. Även det räknas!

Här är
min träningsdagbok för denna vecka, alltså v.25!

Träningsdagbok – V. 25

Måndag: Ut och gå i ca. 20 min. Jobb därefter!  Check!
Tisdag: Jogga möllespåret 2 ggr. Ca. 4.4 km. Köra 100 x 3 sit ups.
Onsdag: Simma 50 längder. Köra 100 x 3 sit ups.
Torsdag: Jogga möllespåret 2 ggr. Ca. 4.4 km. Köra 100 x 3 sit ups.
Fredag: Simma 50 längder och gymma! Köra 100 x 3 sit ups.
Lördag: Jogga möllespåret 2 ggr. Ca. 4.4 km. Köra 100 x 3 sit ups.
Söndag: Vila!


Jag om några år?

I've been waiting for you

Tja allihoppa!

Det var några dagar sedan jag uppdatrade sist. Aseel min vän har tjatat på mig och vart på mig som bara den på att uppdatera. Hon befinner sig i Dublin just nu och det är därför hon vill att jag ska uppdatera. Hon vill veta vad som händer i mitt liv. Det är en jävligt snäll tanke av dig Aseel! I <3 you, men jag vet att du INTE ska se "Harry Potter and the half blood prince" på bio nästa vecka, för den kommer ut den 17 juli i Dublin! Sluta ljug för mig! 

Så vad har jag haft för mig på de senaste dagarna? Förra veckan jobbade jag som jag skrev i mitt tidigare inlägg natt. Det var sjukt skönt om jag ska vara ärlig. Jag fick ganska mycket gjort på dagarna och jag kunde umgås med både familjen och kompisarna ganska mycket. Natten mot fredagen blev ganska jobbig. Jag jobbade och sedan när jag kom hem så kunde jag inte gå och lägga mig för vid 10 tiden så skulle jag på min skolavslutning i Oscarskyrkan som ligger på Narvavägen. Jag älskar Enskilda Gymnasiet skolavslutning! De är så högtidliga och så underbart fina! Jag tror nog inte att jag har varit på finare avslut än Enskilda Gymnasiets! Oscarskyrkan var även den underbar! N2A, min klass alltså, vann EG-trofén och jag är väldigt stolt över min klass att de kämpade och aldrig gav upp!

Efter skolavslutningen var det dags för lunch och min klass bestämde sig för att dra och käka tillsammans. Det tog oss en timme att välja vart vi skulle käka, tillslut blev det Pizza Hut! Jag älskar deras lunchbuffér, även om de gör en fet! Efgter lunchen åkte jag och Rox hemmåt.

I torsdags och i lördags shoppade jag! När jag var ute i torsdags var det ingen rea tyvärr, men det blev ändå ett par blå jeans, en tee och en ürsnygg skjorta! Jag älskar mina kläder! I lörsdags blev det inte så mycket, men jag hittade de jeans som letat efter i ungefär två månader! Jag köpte de vintage från Beyond Retro i på Souk. Jeansen kommer från Levis. Som sagt, jag var väldigt nöjd efter min shopping! Det känns bra i magen. Jag hatar att köpa plagg som jag aldrig använder, men jag vet att dessa plagg som jag köpte kommer jag att använda!

Idag har jag jobbat järnet! Jag jobbar kväll denna vecka, så äntligen får jag i mig lite sömn! Tack och lov för det! Det känns verkligen som att jag behöver det! Jag har på den senaste tiden verkligen slarvat med min träning och därför har jag suttit och gjort mig en träningsdagbok! Yes, ni hörde rätt! Jag har suttit och skrivit en träningsdagbok för denna vecka. Nu känns det ändå skönt att följa ett specifikt schema.

Detta blev en väldigt långt inlägg, men jag hoppas att ni läste 50% av det iallafall!
Ha det gött!


Jag i fredags påväg till min skolavslutning. Det var denna skjorta som jag köpte i torsdags. Jag vet att den är ürsnygg!


Min skolavslutning. Här ser man studenterna som står längst fram och framför studentsången! Om ynka ett år är det min tur. I can't wait!


Love me, hate me

Tja Tja!!

Nu är jag tillbaka från jobbet. Ni undrar säkert om jag är trött nu när jag har jobbat hela natten, men ärligt talat så är jag faktiskt inte det. Jag ska iofs lägga mig strax och få lite sömn, för vid 11.00 måste jag upp. Jag ska ut på stan en sväng för att kolla vad som finns i butikerna och om jag får med något hem. Sedan måste jag till statsbiblioteket för att låna några böcker till mitt projektarbete =)!

Efter det ska jag faktiskt plugga! Ja, ni läste rätt, jag ska plugga. Jag måste ju hålla på med mitt projektarbete för att få klart det, jag menar projektet kommer ju inte bli klar av sig själv. Måste ju givetvis få MVG också, och då kan man inte lata sig! Haha.

Aseel min goda vän har åkt till Dublin för att stanna där i två veckor. Hennes fina syster gifter sig snart och Aseel ska vara brudtärna :) Jag längtar att få se henne i klänning. Hon påstår att klänningen som hon ska bära är jätteful, men jag vägrar att tro henne. Vem vill ha fula klänningar på sitt bröllop? Inte jag iallafall! Det jag vill komma fram till är att jag kommer att sakna henne otroligt mycket! Aseel om du läser detta, kommentera eller skicka ett sms. Sen får jag också önska henne lycka till med Fe*!!! (Love love love!)

Nu ska jag gå för att sova en stund! Vi hörs senare, godnatt på er! :)


Aseel och Mr.X i Dublin!

L.A candy

Tja allihoppa!

Jag ska snart till jobbet för att jobba natt, lite scary men det ska nog gå strålande! Jag har ju jobbat natt förr och då gick det galant, så inatt ska det väl gå bra då med!

Det enda jag vill berätta nu är att när jag igår kväll gick in på blogg.se så såg jag att en tjej som om LAUREN CONRADS nya bok "L.A Candy". Vad tror ni att jag gjorde då? Jo, jag gick in på Adlibris.se för att beställa den! Så snart får jag den och hoppas på att den är grymt bra! :) Vi får helt enkelt se. Det är ju Lauren som skrivit den och det kunde faktiskt inte komma lite mer lägligt! The Hills är slut för Lauren och jag kommer att sakna henne grymt mycket!

Nu måste jag nog iväg till jobbet! Ha det gött!


Jävligt snyggt omslag!

The Social Democrats

Det har varit en underbar dag!

Dagen började med att jag åkte till kyrkan för en gudstjänst och därefter är det en tradition bland alla oss assyrer att vara på Fittjafestivalen. Där bjöds det på dans och sång och mycket mat och godis självklart. Jag och familjen gick runt där ett tag bland marknaden och sedan vilade vi vid Assyriska tältet. Det kan låta lite fjuttigt, men det var faktiskt ganska kul. Jag hade roligt sällskap så jag ska ju inte klaga.

När jag sedan kom hem var jag sjukt nervös inför valvakan. Jag skulle egentligen sitta med några SSUare på Medborgarplatsen för att njuta av valvakan, men jag kom hem så sent och det skulle ta mig 40 minuter att åka in till stan. Ibland känns det skit att bo så långt bort från stan. Jag följde valvakan direkt via datorn på SVT.SE samtidigt som jag kommenterade lite på facebook.

När klockan slog 22:00 och resultaten visades blev jag överlycklig över Moderaternas resultat. Man kan kalla lyckan för skadeglädje egentligen. Deras resultat var ju inte så värst jättebra även fast de använd Blondinbella och gjort en massa propaganda för partiet. Socialdemokraterna däremot fick hela 24,9 % (när jag kollade sist. Resultatet uppdateras fortfarande!) och det är jag väldigt glad över! Jag måste även tacka alla socialdemokrater och SSUare som kämpat som bara den och kampanjat som fan! Ursäkta språket, men ni har verkligen kämpat! Allt det där gav ju resultat i slutändan. Vi SSUare ska vara det ungdomsparti som kämpar! Kämpar för både samhället och världen. Vi diskuterar politik medan muf diskuterar var deras nästkommande fest, middag eller vad fan det är ska hållas. Länge leve socialdemokratin!

Nu ska dra för att kolla på film! Ha det bäst!


Ni ser själva!

You wanna piece of me

Det är inte alls långt kvar till den 13 juli! Då ska jag få se min största idol dansa framför mig och det kommer att vara så jävla coolt! Hennes låtar är egokickar och de är bara sjukt bäst! Ses vi den 13e eller? Hoppas det!


Britney Spears - Piece of me

Jag avslutar denna dag med denna låt! I know you wanna piece of me ;)

Don't fear fear

Jag hade så tråkigt att jag satt och kollade på det sista avsnittet av "The Americas next top model" säsong 12. Förut kollade jag på "ANTM" varje gång det sändes på tv, men när Jazlene vann säsong 8 om jag minns rätt så slutade jag att kolla. Jag vet faktiskt inte varför men jag tappade liksom lusten av att kolla på programmet.

I detta avsnitt som jag kollade på idag vann Teyona. En mörkhyad modell från New Jersey! Jag tyckte att hon var jättesnygg men jag tror nog inte att hon skulle passa på modevisningar. Även om Teyona blev Americas next top model säsong 12, så är Jazlene Americas next top model all the time!

Den där
är obeskrivlig. Jag kan stirra på hennes bilder i timmar utan att tröttna. Inte för att hon är snygg och sexig, utan för att hon utrstrålar sådan energi och samtidigt är hon väldigt klassisk och vacker! Hon är nog den bästa som vunnit och jag diggar henne fortfarande. Jag kan även meddela att hon är nog den som kommit längst i sin modellkarrär efter ANTM.

Kolla på
bilderna, men snälla dö inte!


Jaslene Gonzalez

Jaslene Gonzalez

Jaslene Gonzalez

Jaslene Gonzalez

Jaslene Gonzalez

Jag bryr mig inte om hur mycket hon väger, she still is the one and only!

My life is like

Varning för lång text!

Sist jag skrev skulle jag på en studentmottagning för att äta god mat! Jag kan ju sammanfatta studentmottagningen med två ord; Ät bara! Det serverades matbuffé, smörgåstårta och efter det själva tårtan. Så ja, som ni kanske förstår gick jag upp bara den kvällen några kg.

Dagen efter var det Alina och Alexandras studentutspring och mottagning! Jag begav mig till jobbet för att jobba i fem timmar, sedan begav jag mig mot Rönninge Gymnasiet. Väl framme började det att regna och det var mindre kul. Jag hade ju skitit i paraplyn då jag trodde att det inte skulle börja regna, men just då så skulle det nämligen regna! Typiskt! Jag stod iallafall där med mina vänner som jag inte träffat på åratal medan regnet öste ner. Det är ju bara lite vatten liksom!!?

Efter utspringet så begav jag mig mot stan för att träffa min farsa och vi skulle inhandla studentpresenterna åt tvillingarna. Jag köpte vardera armband + ett hänge från Thomas Sabo och det uppskattades väl kan jag säga!

När vi väl var hemma var det snabba tag som gällde. Jag skulle in i duschen, sedan klä på mig och göra i ordning mig inför kvällen. Sedan var det dags för studentmottagningen och även här gällde samma villkor; Ät bara! Det var fullt med mat och tårtor! Mm, vad gott det var. Jag gick även denna dag upp några kg. När vi hade ätit klart och blivit mätta så var det dags för Rönninge Gymnasiets slutskiva!

Vi åkte in mot Fridhemsplan för att förfesta lite på Nivå22 och jag kan säga att det blev lite för mycket förfestandet där! Haha! Därefter åkte vi till slutskivan som skulle äga rum på Mango bar på Sveavägen. Där blev det mycket dans för min del och jag personligen hade det sjukt roligt! Alex var lite borta, men det var bara kul!! Jag kom förresten hem vid 05:00 den kvällen och skulle sedan upp vid 09:00 för att jobba!

Inatt var jag på födelsedagsfest hos min kusin Joakim. Där bjöds det på mat och snacks, och sedan började alla grabbar att dricka! En drack tills han blev våldsam och däcka, men jag och Majkel tog hand om honom. Vad gör man inte för sin kusin!? De verkade ha roligt och det är det som räknas för mig. Även jag hade kul, även om jag fick ta hand om en däckad kille!

Nu sitter jag här med mitt te och ska snart kolla på "The Amazing Race säsong 14"! Bye bye!

Här kommer lite bilder från torsdag och idag

En del av gänget på Nivå22!


Jag och studenttvillingarna!


Kvällens Outfit! (Ser en aning tjock ut på bilden c(= )

Rough day

Tja Tja!

Jag hoppas att alla mår bra idag! Jag själv mår jättebra, men jag är grymt trött. Jag vaknade vid sex på morgonen för att dra mig till jobbet och det är därför jag är trött vid denna tidpunkt. Jag har även haft en tuff dag, gjort en massa saker.

Dagen började
som sagt på jobbet och idag fick jag jobba in en timme för att istället imorgon få sluta en timme tidigare. Efter jobbet mötte jag min pappa inne i stan och vi begav oss mot Gamla Stan där vi skulle hämta upp ett smycke till min kusin som idag hade studentmottagning hemma hos sig. När vi var klara i Gamla Stan drog vi oss hemmåt, dock så gick jag till Roxana för att se henne innan hon skulle till balen och jag har inte sett en snyggare tjej! Joel ska vara lycklig som har henne!! Hon såg helt seriöst ut som en brunhårig liten barbie, haha! =)
Senare stack jag hem för att byta om, sedan åkte vi iväg för att hämta mina kusiner i S-tälje för att sedan bege oss mot studentmottagning. Det var sjukt kul därborta och med en massa god mat. Fyfan vad jag åt! Det var ju inte så bra med tanke på att jag istället vill bygga muskler. Nu har jag varit hemma i drygt en timme och det känns som att jag ska slockna!

Imorgon ska
jag ju upp för att jobba igen, kul! Sedan ska jag på studentutspring och ännu en studentmottagning. Efter det blir det en studentskiva! Fattar ni vilken dag alltså!? Haha, helt jävla upptagen imorgon också! Jobbigt men samtidigt kul! Jag börjar bli en Blondinbella och börjar ha "Blondinbella-dagar". Haha :)

Bilder från
idag kommer upp imorgon antagligen, men istället får ni lyssna på en låt som jag tycker är grymt bra! Den var med i Eurovision Song Contest i år och kommer från Island. Självklart pratar jag om Yohanna - "Is it true?"

Lyssna och njut!

I mean, what's next?

Det går inte att förstå att jag inte kommer att se Lauren mer! Det går bara inte! Fyfan! Hatar sådana avsnitt då man vet att man inte kommer att kunna fortsätta dessa karaktärer. Just nu hatar jag "The Hills" mer av allt, jag hatar "The Hills" för att jag älskar serien, ni kommer ändå inte att förstå vad jag menar.!

Detta var nog det mest fantastiska avsnittet jag har sett av "The Hills"! Det innehöll humor och sorg, lättnad och irritation. Lauren började serien på topp och hon avslutade serien på topp också och det gör mig väldigt stolt! Hon är verkligen en förebild för mig och för många andra. Hon har varit en person som jag sett upp till, en person som jag kan identifiera mig med! Det låter konstigt då hon är en kvinna och jag en man, men hallå? Queerfeminism! Då menar jag att jag kan identigfiera mig med hennes individ!

Jag tänker
definitivt fortsätta att följa serien i höst och jag tror att den kommer hålla samma standard utan Lauren, men jag kommer absolut att sakna Lauren! Hon är en del av serien och kommer alltid att vara en del av serien, vare sig hon är med eller inte! Jag önskar henne lycka till med allt hon gör och jag vet att hon kommer att lyckas i livet, hon är ju liksom Lauren Conrad, och den Lauren som jag känner lyckas alltid!

Kunde tyvärr inte hitta en bättre video, men denna får duga!

"I mean, what's next though?
"To be honest, for the first time in a long time, I really don't know!"


It's hard to say goodbye

Jag har nu försökt att fylla i ansökan så gott jag kan. Jag har lämnat några fält blanka då jag måste liksom checka allt en extra gång, men jag tyckte att det gick bra och det kommer att bli sjukt kul att åka som Au Pair. Jag längtar faktiskt redan nu! Det konstiga i ansökan är att det kommer några sjuka frågor. Haha, typ en löd "Are you pregnant?". Alltså vad tror de om en egentligen? Tror de att jag ska jobba som Au Pair när jag är gravid och sedan ska jag föda därborta? Eller tror de att jag ska föda mitt barn här och ge det till min mamma för att sedan dra och ta hand om några andra barn?! Jaja, lite konstig fråga bara.

Nu snart ska jag faktiskt kolla på säsongsavslutningen av "The Hills"!!!!  Jag kan inte förstå att det är slut nu, jag kan bara inte! Visst, fler säsonger kommer att göras, men LC (Lauren Conrad) hoppar ju av och jag vill inte se "The Hills" utan henne. Det är hon som "gör" programmet! Jag förstår inte hur jag ska klara det! Det var precis likadant när sista avsnittet av "The O.c" sändes i februari för några år sedan. Fyfan! Jag vill verkligen inte gå igenom det en gång till. Det var såå jävla sorgligt!

Jag har bunkrat upp med te och massa papper, så att jag kan gråta om jag känner för det. Ja, jag gråter och är en mes när jag kollar på serier och filmer! Så nu har jag erkänt det! Jag kan tyvärr inte räkna antalet gånger jag gråtit framför "The Hills", "The O.c", "One Tree Hill" och "Gossip girl". Det enda jag kan säga är att när jag kollar på serier så brukar jag knyta allt till verkligheten. Jag känner Marissa, Seth, Taylor, Ryan och Summer! Jag känner deras karaktärer och de blir som ens kompisar och detklart man gråter när Marissa dör eller när Summer och Seth hittar tillbaka till varandra. Haha, nu låter jag lite psyko, men jag är inte sjuk, det är bara så jag fungerar.!

Jaja, nu måste jag gå för att kolla! Ha det bäst! Puss!




Kommer ni ihåg? Jag kommer iallafall ihåg och jag börjar rysa varje gång jag ser denna video! Jag har redan börjat få tårar i ögonen, FUCK!
Låten heter:
Life is a song - Patrick Park

It's never easy, but it's funny

Det var ett tag sedan! Haha, det känns som att jag säger det varje gång jag ska skriva, sorry!! =) Som man säger, den som väntar på något gott väntar ALDRIG för länge! Tänk på det nästa gång ni ska läsa min blogg!

Förra veckan jobbade jag natt, för första gången faktiskt. Första natten krånglade maskinen mycket så vi jobbade 1 ½ timme, sen stack vi hem. De andra två dagarna jobbade vi fulla dagar. Det roliga med att jobba natt är att när man väl ska hem så ska folk till jobbet och till skolan. Det är både konstigt och roligt. Det var heller inte så jobbigt som jag faktiskt trodde. Jag lade mig runt 07:30 och vaknade runt 12:00 och jag var inte ett dugg trött då! Jag ska jobba natt nästa vecka också kom jag på, haha!

Annars har allt varit lugnt. Förra veckan gick jag till ett dagis och berättade att jag var sugen på att jobba på dagis i sommar. Eller man ska kalla det praktik, för jag vill inte ha betalt, utan jag vill skaffa mig en till referens. Efter gymnasiet har jag funderat på att åka som Au Pair till USA för ett år. Det är där praktiken kommer till hjälp då man behöver barnreferenser. Utöver det  ska man ha 200 timmar då man arbetat med barn. Jag har arbetat mer än 200 timmar med barn (allt räknas, till och med om man suttit barnvakt åt ett syskon!) men jag vill arbeta mer då det är bättre för en själv när man letar familj. Jag ska få svar i veckan och får jag ett godkännande kommer jag att praktikera sex timmar om dagen  mån - fre med start nästa måndag! Det känns ballt!

I helgen var jag även på grillfest hos Natalia, en av mina bästa kompisar. Jag hade faktiskt grymt kul, även om kvällen slutade lite illa! Vi grillade, dansade och hade kul helt enkelt, men det var jävligt jobbigt att åka hem sedan. Jag åkte ju från Sollentuna och ända till Rönninge. Jag blev glad när jag trodde att jag hade hunnit med sista tåget mot Södertälje, men NEJ, tåget skulle bara till Stockholm, så istället fick jag åka med nattbussen och det tog en evighet tills jag kom hem, men hem kom jag iallafall och jag ska inte klaga! Det finns faktiskt folk som har det värre än mig.

Idag har jag varit på jobbet, sen så åkte jag in till stan för att träffa Susanna. Vi träffades, strossade runt på stan och gick och käka sedan. Vi snackade om allt möjligt, men vi har faktiskt en plan. Den ska jag inte berätta här på bloggen men vi hoppas på att det blir något stort iallafall och att det blir av. Sedan bar det mot skolan där jag en kort stund snackade med min handläggare. Jag har nämligen börjat med mitt projektarbete och det kommer att bli roligt att få hålla på med det. Jag träffar min handläggare för att prata om hur långt jag har kommit (Vilket inte alls är långt) och för att utbyta idéer.

Senare gick jag till Stadsbiblioteker för att låna böcker till mitt projektarbete och det var verkligen inte mycket information. Jag hade förväntat mig mer faktiskt, men så kan det vara ibland och då får man helt enkelt leta på information på andra ställen. Därefter gick jag till Åhléns för att köpa mig en loggbok (vi behöver skriva loggböcker) och då kom jag på att jag behöver en ny kalender. Jag är så onödig. Min förra kalender använde jag i typ en månad sen låg den och skräpade hemma, men den nya ska jag verkligen försöka att använda. Fan, vad detta inlägg blir långt, men så blir det när man har mycket att skriva. Detta skulle inte min svenska lärare tycka om, inte bra Daoud!

Nu ska jag läsa mer i mina böcker som jag lånade idag samtidigt som jag skriver min ansökan för att bli Au Pair. Trust me, det är typ 20 papper som ska fyllas i! Juste, jag glömde att berätta att jag var på mitt andra Au Pair möte igår, haha! Denna gång gick jag med Aseel och sedan fick vi reda på att om vi inte åker inom 1/6 - 2010, så är vi tvugna att gå på ännu ett Au Pair möte till hösten. Haha, vi antar att vi inte åker tidigare än 20 juni nästa år, så here I come det tredje Au Pair möte!


Här är min kalender för perioden 09 - 10 och här är min snygga loggbok! Dessa ska användas flitigt!

RSS 2.0