Talk that sexy talk to me

Det var ju sagt att jag skulle jobba natt idag, men när jag kom till jobbet så var maskinen som vi typ jobbar med trasig. Den vägrade att funka. Det fanns ju heller inga tekniker där vi denna tid som kunde fixa den, så efter 1 ½ timme så var vi alla på hemgång. Jag vet inte hur det blir med betalningen, för det är ju inte vårat fel att maskinen är trasig när vi kommer till jobbet. Vi skulle ju ändå jobba natt.

shit the same iallafall. Nu till något mycket intressantare och roligare; Britney Spears!

Här är en låt av henne som jag diggar grymt mycket! Lyssna och häpna!


Britney Spears - Phonography

Queen of pop is back

I'm back for goooood!

Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket, men jag har haft annat för mig faktiskt. Sen har jag även fortfarande inte smält tanken att jag ska på Britney Spears konsert den 13e! <3

Jag kan tala om för er att jag typ fick sommarlov förra onsdag! Det är übernajs faktiskt och jag försöker att njuta till fullo! Men å andra sidan ska denna tid som vi har fram tills 12 juni (då vi egentligen har avslutning) vara en tid där vi håller på med våra projektarbeten. Jag har faktiskt sökt information om mitt projektarbete och det ska bli väldigt intressant att hålla på med det!

Så jaa, man kan nog inte kalla detta för sommarlov, men vi behöver ändå inte pallra oss till skolan varje morgon och det är JÄVLIGT skönt!

Idag ska
jag jobba natt, jag börjar jobbet 22:30! Det är supermycket pengar kan jag tala om för er och det ska bli spännande att jobba. Jag hoppas bara att jag klarar vara vaken ända framtill klockan 06:30! För det är då jag slutar och sedan ska jag hem för att lägga mig i säng haha! =P

Jag har faktiskt inte mycket att säga, jag ville bara liksom uppdatera min blogg lite!

Ha det bra!

jaaag haaaar deen <3

Jag har älsklingsbiljetten nu!!!! Fyfan vilken tur jag hade! Jag hade ju som sagt romanredovisning idag, men vid klockan 09:00 ringde jag in till Ticnet och då hade de stängt. Jag stände av samtalet och försökte igen, då var det helt plötsligt överbelastat. Tänk er, inom loppet av en sekund var det överbelastat. Jag försökte på nätet, men som vanligt var det även där överbelastat. Jag var nära på att bryta ihop (läs: gråta och gå hem), men jag var stark och gick in på mattelektionen igen.

Därefter hade vi romanredovisning och det gick bra! Sedan försökte vi att boka biljetter, men då kunde man tydligen inte betala om det inte var via kort. Typiskt! Jag ringde farsan för att få nummer på kortet och allt, men självklart gick det inte att betala. Det enda jag kunde tänka mig var att åka hem och boka. Efter engelskan åkte jag hem och ringde in till Ticnet och då hade de tydligen biljetter kvar på sektionen ... "In the zone"!!!! Jag bokade biljetten direkt och åkte därefter nöjd till jobbet för att jobba x antal timmar. Jag åkte därefter till ett ATG-ombud för att ta ut biljetten och nu har jag den här hemma!

Min biljett
till lyckan alltså! Bara någon inte hoppar in genom fönstret och tar biljetten, för att jag har verkligen krigat! Så den 13 juli är, ja då ses vi Britney Spears!

Godnatt nu allihoppa! :D


 All of the boys and all of the girls are begging to FUCK ME!

Lifehouse

Godmorgon allihoppa!

Ja, klockan är snart åtta och då är det dags för mig att börja plugga matte. Det är nog första gången som jag vaknar såhär tidigt på en helg, det är helt sjukt! Även fast sängen kändes så mjuk och skön tvingade jag mig upp, för att jag vet att om jag inte skulle gjort det skulle jag nog ha sovit fram till klockan tolv, och det får jag absolut inte göra!

Just nu sitter jag och äter frukost och förbereder mig inför mitt hårda pluggande! Det ska bli skönt att sedan bara bli av med det. Fyfan! Såhär går det till om man inte har börjat plugga tidigare till ett prov. Det kommer antagligen att gå bra. Jag hoppas det iallafall!

Snart börjar jakten på EG-trofén i KTH-hallen och jag önskar alla killar och tjejer från min klass lycka till och jag vet att ni kommer att ÄGA!

Nu måste jag dra! Ha det bra!


Lifehouse - Everything

Morgondagens outfit

Detta kanske är morgondagens outfit, snygg eller?


Allt detta kommer från H&M, som är en av mina favoritaffärer!

Nu när solen är framme ganska ofta har jag passat på att välja en outfit i somriga färger. Ljusblått är en ny färg som jag har börjat att älska och helst ska det sitta med en stilren tröja ellerskjorta. Jag har valt en vit skjorta, då jag tycker att ljusblått går ihop med vit färg bäst. Dessutom blir det mest stilrent tycker jag! Jag har även lagt till ett halsband som accessoar och som piggar upp hela outfiten så att inte allt blir för tråkigt. Morgondagens outfit går alltså under stilrent! Fina linjer och skarpa kontraster!

I know you love me ;D

You drive me crazy

Äntligen har jag kommit och duschat och gjort mig fräsch! Det var länge sedan! HAHA =P Jag hoppas att alla mår bra, för det gör jag. Eller jag mådde lite konstigt ända fram tills jag klev in i duschen, då blev allt bättre! Idag hade jag nationella provet i Engelska B, läs- och förståelsedelen. För mig gick det bättre än vad jag trodde att det skule gå. Jag hoppas på ett bra betyg.
Annars gjorde vi inte så mycket mer i skolan idag = Lugn och skön skoldag. Juste, på idrotten spelade vissa fotboll och vissa fick springa. Eftersom att jag inte gillar fotboll den minsta (dock går det att kolla på fotboll) sprang jag. Jag ville inte springa så hastigt då jag har varit sjuk och sjukdomen kan då lätt komma tillbaka,  men jag sprang ändå 6 km! Det var riktigt bra gjort av mig tycker jag!

Kommer ni
ihåg när jag sa att jag skulle festa som fan denna helg? Haha, jag tror nog inte att det blir av =/ Jag ska börja plugga till nationella provet i Matte C som är på fredag nästa vecka! Alltså har jag exakt en vecka på mig att plugga. Då kan man verkligen inte festa på helgen, inte för min del som måste plugga för att få det där MVG:et som jag strävar efter i den kursen. Annars ska jag imorgon kväll på kalas hos min gudson och kusin Emanuel och på söndag är det ju uppvisning av några korta scener på Calle Flygares Teaterskola. Det ska bli riktigt kul!

Nu är det dags för mat för min del så ha det bra!Welcome to hell som många säger!

NEEEEEEEEEEJ!!!! Världen har gått under för min del! Jag har totalt glömt bort att vi ska ha en romanredovisning på måndag och dessutom är den på morgonen! NEEEEEEEEEEJ!!! Det betyder att jag inte kan dra till globen för att köa för köpa biljetter till Britney Spears konserten! Det suger! FAN FAN FAN! Mitt hjärta är nu i tusen delar och jag vet inte vem som kan fixa det. Inte ens ett MVG i fysik B kan fixa mitt hjärta nu. Det är totalt krossat </3 Jag hatar romanredovisningar från och med nu! Fyfan!

Ja, vad har jag annars gjort idag? Inget roligt kan jag tala om. Jag har varit i skolan och haft nationella prov i engelska (den muntliga delen) som förresten också sög för min del. Jag var så nervös att jag nästan inte fick ut några ord alls. Vi får se vad jag får för betyg! Efter skolan skyndade jag mig till jobbet, jag började jobba klockan 15:30 vilket betydde att jag kunde sluta 19:30, alltså en halvtimme innan! Brukar vanligtvis gå från jobbet 20:00! När jag kom hem var det dags för mat, och under tiden ringde jag min fula kompis Roxana, men hon var tydligen upptagen, den där, så hon svarade inte. Tack för den liksom! Nu hadfe jag inget sällskap vid matbordet, men sedan upptäckte jag en sak! Bredvid mig hade jag en mycket trevlig ungkarl, en student vid namn Raskolonikov. Raskolonikov är en huvudkaraktären i boken "Brott och staff", så jag satt och läste den medan jag åt. Helt ärligt har jag inte förstått hur man kan läsa när man äter mat?! Jag menar, jag kan inte, jag koncentrar mig antingen på texten i boken eller på vad jag får upp med gaffeln! Haha, det låter kul, och kul är det också!

Jag får heller inte glömma att vi idag, med Jennys hjälp, kunde boka flygbiljetterna till Krakow, Polen. Hela min klass, alltså underbara N2A, ska i slutet av augusti åka på klassresa till Krakow, Polen. Det ska bli superkul och jag längtar redan! Jag undrar nu om det finns en mer underbar klass än N2A?! Vi har bäst sammanhållning av alla klasser kan jag påstå! Vi vinner även EG-trofén för i år! Jag hejar på er!

Nu ska jag återvända till engelskan. Jag har ju NP i engelska B imorgon, så jag ska plugga lite. Jag bloggar mer senare!

Ha det bra!


</3

Godnatt mina vänner!

Goodnight myfriends, sleep tight!
<3


Womanizer

Jag är varken grovt efter eller långsam! Nyheten har redan spritt sig och nu måste jag också ha chansen att sprida den ännu längre bort! (Nyheten) är att min idol, min jävla idol, Brittan, kommer tooo shweeeden! Jag är mer än överlycklig. Den dagen jag fick reda på denna underbara nyheten svimmade jag allvarligt talat. Okej, jag kanske inte svimmade men någonting hände med mig.

Igår på svenska lektionen talade vi om situationer där det är svårt att skilja mellan verklighet och dröm. Denna situation var verkligen en sådan. Jag kollade upp med ticnet och Ericsson Globe om Brittan skulle komma och helt precis skulle hon det. Jag till och med ringde in för att vara på den mest säkra sidan! Underbart, underbart och ännu en gång underbart!

Detta kallar jag verkligen lycka! Biljetterna släpps redan nu på måndag och vem ska inte "gå till tandläkaren" för att köa och få biljetter?! Jag ska nog definitivt gå! Vill någon följa får denne person höra av sig till mig! Jag har kollar upp hur mycket biljetterna kostar och de hamnar mellan 695 - 4500kr. Dyrt för att vara en konsert, men då får vi tänka att detta inte är en "vanlig" konsert. Scenen är i mitten och jag ska införskaffa så kallade "in the zone" biljetter som ligger på 1450kr ungefär. Det är helt klart värt det!

Juste jag
glömde att nämna datumet! Den 13 juli folks! Då jävlar, då ser ni mig och Brittan på Ericsson Globe a.k.a Globen! Haha

Njut av texten! Jag lyssnar förresten på hennes låtar! Man måste ju såklart kunna alla texter till konserten. Dags att börja!


my beautiful day

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har praktiskt taget låst in mig själv i mitt rum för att plugga på ett prov i Kemi B. Jag skrev provet idag och det gick bra. Vi får helt enkelt vänta för att se mitt slutliga resultat på provet. Jag hoppas ju ändå på MVG (som alltid). Haha, vem gör inte det?! =P

Jag har fortfarande mycket att plugga på, men jag har tagit en paus för att bara lyssna på musik för ett tag och bara slappna av. Därför har jag även tid för att blogga lite om mitt (plugg)liv. Det börjar likna det lite. Haha! Om jag ska vara ärlig har jag ett helvete framför mig. Det är tre veckor kvar av skolan, men det är sjukt mycket man ska plugga på. Jaja, nu lämnar vi pluggandet.

I helgen,
nämligen den 9e maj fyller min gudson Emanuel år! Jag är så glad, för det har verkligen gått otroligt snabbt. Jag menar, han är nu en stor pojke! Vi ska iallafall fira honom på lördag och det ska bli så mysigt! Jag längtar redan nu! Jag vet dock inte vad han ska få i present. Jag gillar inte att ge pengar till barn, för de ser mer lyckliga ut när de fårt leksaker. Haha, tänk att leksaker gör en lyckligare än pengar. Lite komiskt! Jag älskar barn!!

På söndag
ska jag och min teatergrupp ha uppvisning av några korta scener. Det ska bli skitkul! Ja, där ser ni, jag går på teater nämligen. Jag tycker att teater och skådespel är sjukt roligt, men jag tror nog att jag passar mer bakom kameran än framför. Teatern har dock hjälpt mig att bygga upp mina erfarenheter. Jag älskar allt som har med film, teater och skådespel att göra. Det är grymt kul!

Snart ska
jag fortsätta att plugga lite, sedan ska jag slappna av framför boken "Brott och Straff" och läsa ett bra tag. Jag börjar gilla boken nu om jag ska vara ärlig. Jag vill knappt släppa ifrån mig den. Jag lovar att jag inte smörar för min svenska lärare Lena när jag säger att boken är bra!

Ha det bra alla läsare!Bjuder på en gammal bild på mig! ;D

Aseel, det är därför jag älskar dig

Jag och min underbara kompis chattar;


Ja, är moderaterna höger eller vänster? Jag vet inte ...

You know you love me ...

... därför uppdaterar jag!

Tjena på er därute i sjön!

Jag hoppas att alla mår bra! Själv mår jag krassligt. Jag har ont i halsen och jag är förkyld. Tyvärr. Livet kan inte vara på topp hela tiden. Jag väntar och hoppas på bättre tider. Här sitter jag och tänker på att jag har ont i halsen, men blir snabbt uppmuntrad av att jag vet att det finns medel som hjälper mot det. Då faller en tanke in i mig om alla som har aids, tänk hur det är med de, inget botemedel = förkortad livstid. Detta läste jag i en blogg "A few hundred people have swin flu and everyone wants to wear mask. 30 MILLION people have aids and no one wants to wear a condom". Jag tycker att det var riktigt bra skrivet kan jag säga!

I helgen har jag inte gjort mycket förutom att plugga lite, varit med vänner och familjen och bara chillat. Med andra ord så har ingenting hänt i helgen. Detta ska dock konpenseras upp med nästa helg, ja då ska jag ta mig fan (ursäkta uttrycket) göra mycket. Festa och bara njuta av livet. Som jag dock inte har gjort i helgen. Hehe =P

Nu har jag skrivit i kursiv stil, men det är något fel på bloggen. Jag har försökt tagit bort det men det vägrar att funka. Skitsamma, det är ju inte ett annat språk bara för det.

Jag vet inte om jag ska till skolan imorgon, så jag får helt enkelt se. Jag är ju sjuk, men dock har jag nationella prov i engelska imorgon. Den muntliga delen då. Är jag sjuk går det säkert att ordna ett annat tillfälle att göra nationella provet  på. Vi får helt enkelt hoppas och hålla tummarna för att jag är frisk imorgon.

Nu ska jag nog dra mig tillbaka lite, ska nog bara slappa och ta det lugnt. Ha det bra i strömmen! Pussar och kom ihåg! You know you love me ;) XOXO Gossip BOY!


Jag bjuder på en hemsk men ta mig fan underbar bild på mig och en del av min föredetta dansgrupp. Yes, extreme hette vi och vi uppträdde på stora scenen på Gröna Lund för ett antal år sedan. Kul som fan hade vi! Tack för den tiden Extreme!

RSS 2.0