Rihanna
Som många har hört så är Chris Brown och Rihanna i kändisluften just nu. Detta pga. en väldig tråkig händelse som inte alla kunde tro på.
Allt började på förfesten innan grammy-galan. Chris Brown och Rihanna hade börjat tjaffsa, när de sedan satte sig i bilen påväg mot grammy-galan fortsatte tjaffset. Enligt insider-källor var Chris Brown väldigt arg och sur, men varför visste ingen. I bilen blev Chris Brown så sur att han stannade, Rihanna var envis och tog bilnycklarna och kastade de ut ur bilfönstret.

Enligt källor
så blev Chris Brown så argsint att han använde våld mot Rihanna och sedan smet från brottsplatsen. Enligt Rihanna själv försökte Chris Brown döda henne. Hur mycket man ska tro på det är inte säkert. Senare under dagen lämnade Chris Brown in sig själv men kom ut senare mot en borg på nästan en miljon svenska kronor.

Både Rihanna
och Chris Brown skulle uppträda på grammy-galan, men självklart kunde ingen av de. Händelsen har försökt att tysta ner, men inom några timmar visste varje person om vad som hade hänt med Rihanna.
Rihanna mår bra nu men har några blåmärken här och var och ett bitmärke på armen.
______________________________________________________________________________________

Denna händelse
är en "Britney-rakar-av-sig-håret" händelse! Den kommer absolut vara i hetluften till Chris Brown fälls, om han nu någongång kommer att göra det.
Det man inte ska glömma är att Chris Browns image är totally lost och olika sponsorer har slutat att sponsra honom. Inte nog med det så kommer ingen annan artist att stödja honom om han använt våld mot en kvinna.

Visst har Chris Brown vart jättegullig och detta trodde man absolut inte om honom. Men det finns inget som säger att gulliga killar inte kan vara de elaka killar. För här har vi ett tydligt bevis.

Jag vet inte vad som urartade detta tjaffs mellan Chris Brown och Rihanna, men enligt källor, så har Rihanna en väldigt dålig attityd, men detta behöver inte menas att man står på Chris Browns sida. Absolut inte! Mer att jag självklart står på Rihannas sida. Jag tycker att det var mycket dumt av Chris Brown att använda våld mot en kvinna sådär. Trodde han verkligen att han skulle kunna komma undan? För detta gjorde bara att hela hans karriär har gått i kras, unfortunatelly!


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Jag vet nog, eftersom jag själv har en mormor som är busschaufför. Och ämnet var inte att busschaufförerna hade klagat denna gång för att de hade för långa dagar, utan nu var det för att de inte får betalt för att åka tillbaka till garaget om de slutar på en annan plats.

Bussföretagen bryter inte mot några lagar, och de strejkade inte heller på grund av att de hade långa dagar. De strejkade för att de hade för få raster och åkte för många timmar i streck. Vi har en lag på max 8 timmar men sedan tillkommer extra timmar och de väljer busschaufförerna själv att lägga till. Läs på mer fakta till nästa gång du uttrycker dig eller skriv att du inte är helt påläst men uppfattade det som en sak.

2009-02-12 @ 23:36:19
URL: http://ernheim.blogg.se/
Postat av: PESH

JAG TYCKER OM ATT SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER. MEN OT: SÅ VAR DET RIHANNA SOM GAV CHRIS HERPES DÄRFÖR SLOG HAN TILL HENNE NÄR HON KASTA NER NYCKLARNA TILL BILEN.

2009-02-13 @ 00:24:09
Postat av: Hanin

jag tror inte att en kille slår en tjej utan att tjejen har gjort nåt. så det finns säkert en anledning till att han använde våld.

2009-02-25 @ 23:27:15
URL: http://hbabe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0