Hollywood didn't call Doddywood

Idag har jag haft en helvettesdag! Hoppas bara att den inte fortsätter på detta viset. Vad är det med mig och väckarklockor?

Jag satte på larm igår på min mobil och skulle vakna klockan sju idag då jag skulle jobba. Vad gör jag då? Jo, jag försover mig, men grejen är att det inte var mitt fel, utan min mobils fel som inte hade ringt. Bra! Jag skulle på jobbet klockan 08:00 och jag vaknar 08:29! Jag satte bara på mig kläder och sedan stack jag ut, och då ser jag att bussen kommer om ca 15 minuter, fyfan! Så jag stod och frös ute i 15 min innan bussen kommer. När jag sedan kommer in på jobbet och går upp för trapporna så får jag se ungefär åtta ansikten vridna mot mig. Där kom bekännelsen att jag försov mig, haha. Tur är att ingen tar illa upp, utan börjar skämta om det. Någon sa "Jag visste inte ens att du skulle komma". Haha.

På jobbet fick jag jobba ihjäl mig då vi tyvärr ligger efter. Det är pass som ska dit och pass som ska hit så det var jobbigt. Men nu är jag hemma och har det bra. Inte länge till då jag snart ska börja plugga. Plugga is the shiiiiit! N00b!
Sedan väntar gymmet tror jag och sedan blir det hem, äta och plugga lite mer innan jag sedan hoppar i sängen.
Jag måste ju sova tidigt idag då jag inte har fått så mycket sömn i helgen. Jag ska även upp tidigt imorgon för att simma!

Jag kommer från och med nu, simma på morgonen innan skolan varje måndag, onsdag och fredag! Att simma är nog den bästa träningen för kroppen! Du tränar hela kroppen och alla muskler. Det är även jättekul att simma tycker jag.

Nu väntar iallafall plugget, så hejdå! Vi hörs senare.

Daoud
Såhär såg jag ut idag. Jag som aldrig har på mig mössa, tog på mig mössa idag då jag inte hann fixa till håret, och mitt hår ser hemsk ut på morgonen.
Det ser ut som att jag är rädd på bilden, men det var jag, var rädd för att bilden skulle bli dålig och det blev den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0