I feel good

Att träna är väldigt viktigt för mig och för allmänheten. Man måste i vardagen tänka på att röra sig. Jag själv tränade ungefär fem gånger i veckan innan jag började gymnasiet. Jag tränade simhopp fyra gånger i veckan och dans en gång i veckan. Jag slutade med allt då jag trodde att jag skulle flytta upp till Kiruna (Skulle egentligen börjat på Rymdgymnasiet). När jag bestämde mig för att inte flytta upp dit, så tänkte jag börja med allt igen.

Gymnasiet började och jag insåg hur mycket vi fick att göra, och då bestämde jag mig för att jag inte ska börja på simhopp eller börja dansa igen. Jag skulle aldrig ha tid med det. Det var mina tankar då. Jag satt istället hemma och jobbade, pluggade, träffade kompisar. Jag tänkte aldrig på att träning är väldigt viktigt, och minst sagt lika viktigt som skolan. Du måste röra på dig för att tänka klart, du måste röra på dig för att orka med dagen, du måste röra på dig för att sova bättre. Det tänkte jag inte på förut.

Nu har
det gått två år sedan jag slutade med allt, men i vintras tog jag tag i min träning och skaffade mig ett gymkort. Jag kan nu säga att det är lite bortkastade pengar. Jag vet inte hur många gånger jag har varit på gymmet, men det är inte många gånger alls. Jag ska definitivt börja använda gymmet fler gånger!

Som sagt
är träning väldigt viktigt för alla människor. Jag menar tänk lite, istället för att ta rulltrappan kan du gå uppför trapporna. Även det räknas!

Här är
min träningsdagbok för denna vecka, alltså v.25!

Träningsdagbok – V. 25

Måndag: Ut och gå i ca. 20 min. Jobb därefter!  Check!
Tisdag: Jogga möllespåret 2 ggr. Ca. 4.4 km. Köra 100 x 3 sit ups.
Onsdag: Simma 50 längder. Köra 100 x 3 sit ups.
Torsdag: Jogga möllespåret 2 ggr. Ca. 4.4 km. Köra 100 x 3 sit ups.
Fredag: Simma 50 längder och gymma! Köra 100 x 3 sit ups.
Lördag: Jogga möllespåret 2 ggr. Ca. 4.4 km. Köra 100 x 3 sit ups.
Söndag: Vila!


Jag om några år?

Kommentarer
Postat av: Aseel

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUWWWWWWWWWWWWWWWW,,,skulle aldrig prata med dig om du såg ut så där..du skulle inte få jobba som au pair..dom skulle ba " Youre pregnant!!!"..

2009-06-16 @ 02:24:58
URL: http://essofhearts.webbloggt.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0