OMG!! King of pop is dead

Micheal Jackson har tyvärr avlidit! Bara några dagar före sina 50 konserter i London. Han lämnar tre barn efter sig. Detta kommer troligtvis vara den största nyheten i kändisvärlden denna månad! King of pop is dead!

Såhär skriver Dn.se: "
Micheal Jackson drabbades vid lunchtid på torsdagen av hjärtstillestånd. Klockan 12.21 lokal tid inkom larmet från Jacksons hem i Holmby Hills utanför Los Angeles.

Då ambulanspersonalen kom till hans hem fann de att han inte andades. Hjärt-lungräddning utfördes av familjemedlemmar.

Jackson fördes genast i ambulans, under fortsatt hjärt-lungräddning, till UCLA Medical Center i Los Angeles.

Polis och livvakter blockerade snabbt entrén till akuten på sjukhuset där Jacksons vårdades. Fans strömmade till platsen.

Stjärnans familj uppges har varit hos honom. Innan beskedet om hans död kom lät fadern och en bror meddela sajten TMZ, som var först med nyheten, att hans tillstånd var kritiskt.

Händelsen inträffar just inför världsstjärnans omtalade comeback. Spekulationerna om hans hälsa har varit många, åtskilliga har också befarat att han inte skulle orka med den kraftansträngning som en comeback innebär.

Poplegenden hade planerat att den 13 juli inleda en serie konserter som skulle pågå ända till våren 2010 i London. Biljetterna såldes slut på bara några timmar när de släpptes i mars.

Michael Jackson lämnar tre barn efter sig. Han har sonen Prince Michael och dottern Paris Katherine med sjuksköterskan Deborah "Debbie" Rowe. Jackson har även ytterligare en son, Prince Michael II, kallad "Blanket". Vem som är moder till honom är okänt.

Michael Joseph Jackson föddes den 19 augusti 1958 i Gary i delstaten Indiana. Han kom till världen som nummer fem i en syskonskara på nio.

Pappa Joe är stålarbetare och mamma Katherine affärsbiträde.

Bara fem år gammal stod han på scen första gången tillsammans med sina äldre bröder i Jackson Five. Snart blev han gruppens stjärna.

Jacksons album Thriller som kom 1982 är världens mest sålda album. Det uppges ha sålt över 100 miljoner exemplar världen över.

Michael Jackson har även omtalats för andra saker än sin musik. Det har bland annat handlat om anklagelser om sexuella övergrepp, hudsjukdomen Vitiligo och ekonomiska bekymmer."
____________________________________

Jag kan faktiskt inte fatta det! Den största stjärnan har avlidit =( Även om jag bara gillade hans musik så är jag mycket ledsen. Jag tycker synd om hans barn, de är ju endast bara barn! R.I.P King of pop, Micheal Jackson!


Kommentarer
Postat av: Mia

Hej du, har du lust att klicka dig in på http://www.asusnordic.com/summertour/?p=351 och rösta på mig o min syster... det tar typ 3 sekunder du behöver bara klicka på lilla snäckan bredvid bilden.. vore himla fint av dig och skriv en kommentar så att jag kan tacka dig senare...

peace

2009-06-26 @ 11:16:13
URL: http://metrobloggen.se/miiia
Postat av: Madelene - Malle

Han har dött som en legend, kommer finnas kvar i histiorien för alltid!Hoppas du får en bra dag idag!

2009-06-26 @ 11:27:59
URL: http://mallesplace.blogg.se/
Postat av: V

Han kommer förevigt finnas i mitt hjärta

2009-06-27 @ 15:11:47
URL: http://cru.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0