jaaag haaaar deen <3

Jag har älsklingsbiljetten nu!!!! Fyfan vilken tur jag hade! Jag hade ju som sagt romanredovisning idag, men vid klockan 09:00 ringde jag in till Ticnet och då hade de stängt. Jag stände av samtalet och försökte igen, då var det helt plötsligt överbelastat. Tänk er, inom loppet av en sekund var det överbelastat. Jag försökte på nätet, men som vanligt var det även där överbelastat. Jag var nära på att bryta ihop (läs: gråta och gå hem), men jag var stark och gick in på mattelektionen igen.

Därefter hade vi romanredovisning och det gick bra! Sedan försökte vi att boka biljetter, men då kunde man tydligen inte betala om det inte var via kort. Typiskt! Jag ringde farsan för att få nummer på kortet och allt, men självklart gick det inte att betala. Det enda jag kunde tänka mig var att åka hem och boka. Efter engelskan åkte jag hem och ringde in till Ticnet och då hade de tydligen biljetter kvar på sektionen ... "In the zone"!!!! Jag bokade biljetten direkt och åkte därefter nöjd till jobbet för att jobba x antal timmar. Jag åkte därefter till ett ATG-ombud för att ta ut biljetten och nu har jag den här hemma!

Min biljett
till lyckan alltså! Bara någon inte hoppar in genom fönstret och tar biljetten, för att jag har verkligen krigat! Så den 13 juli är, ja då ses vi Britney Spears!

Godnatt nu allihoppa! :D


 All of the boys and all of the girls are begging to FUCK ME!

Kommentarer
Postat av: BINA

Gud va kul det ska bli :D Har faktiskt ingen anning, min kompis fixade dem. Han bokade genom telefon och enligt henne så var det superbra biljetter och att sitter precis bakom VIP, så har ingen anning :D Vad innebär in the zone biljetter? :D

2009-05-13 @ 18:15:23
URL: http://bplace.blogg.se/
Postat av: BINA

EH skojjar du :D GALET kul kommer det bli :D Jag ska hoppa och skrika och dansa hela natten, faaan va kul :D Jaha, men gud va bra platser. Du får göra som den andra galningen som hoppade upp på scen och började dansa med henne, heeh har du sett det klippet? Hon blev livrädd ju :/ Hehe

2009-05-13 @ 19:32:10
URL: http://bplace.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Jag tänker inte erkänna några fel, för jag har inte fel. Jag vet inte hur mycket du har rest i världen men jag har varit på de flesta ställerna och sett mer fattigdom än många av er andra aldrig kommer att få uppleva. Jag har också varit i thailand, och jag tycker verkligen inga thailändare är slavar! De är hur snälla och trevliga som helst, och min poäng i det hela är att det finns inga människor i världen som är så duktiga på att massera fötter, fixa och dona som thailändare är. De har är smala och sköra och det handlar inte om att de är fattiga eller inte, utan att deras kroppsuppbyggnad och skelett ser ut så. Deras fingrar verkligen tränger igenom huden och det är underbart skönt!



Det är så tråkigt att man alltid ska behöva sitta och förklara allting hit och dit, folk ska alltid dra slutsatser hit och dit och verkligen dömma människor. Jag dömmer inte människor och har aldrig gjort, det är det värsta jag vet!



Dessutom vill jag bara påpeka att vi faktiskt har Polska städare som städar hemma hos oss, inte thailändare. Och för att förtydla mig själv så ser jag verkligen inte ner på de heller, de får alltid massor av presenter av oss och är helt underbara. Och som sagt, det skulle lika gärna kunna vara en svensk som städar hemma hos oss men vill du veta yttligare en sak?



Svenskar är förjävligt lata och gör aldrig ett jobb lika bra som andra i världen. Vi tjänar allt för lätt pengar och har det för bra.

2009-05-13 @ 22:10:19
URL: http://ernheim.blogg.se/
Postat av: BINA

HELL YEAH :D Haha ne det skulle vara skandal, hon är ju ändå vår älskade britta :D <3

2009-05-13 @ 23:00:56
URL: http://bplace.blogg.se/
Postat av: Soufya i Dubai

Tack så mycket :)

2009-05-14 @ 21:19:33
URL: http://soufya.blogg.se/
Postat av: Maria

Yeah! Då syns vi där!:D Jag längtar!!=)

2009-05-15 @ 07:48:51
URL: http://mariachis.blogg.se/
Postat av: Soufya i Dubai

Aww, tack så mycket, va snäll du är! Men det gick faktiskt jättedåligt :( aja, orkar inte grubbla över det... Hoppas iaf du har det bättre än mig när det gäller plugget! :P

2009-05-19 @ 17:23:19
URL: http://soufya.blogg.se/
Postat av: Aseel

UPPDATERA DIN JÄVEL

2009-05-21 @ 18:07:23
URL: http://essofhearts.webblogg.se/
Postat av: (A)

fett söt du är!!! eru singel? ;) <3

2009-05-23 @ 18:22:38
Postat av: Hakar

Varför ska alla dit?

2009-05-24 @ 18:03:16
URL: http://hakarb.blogg.se/
Postat av: mia

Hon är GRYM!

2009-05-25 @ 23:09:04
URL: http://miary.blogg.se/
Postat av: Danni

gud vad fin blogg du har, händer idag då? ha en bra dag, kramar

2009-05-26 @ 09:30:33
URL: http://danielakromm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0